Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 182292 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #435 : 2017. gada 22. novembris, 12:27:03 »
Ak vai. Šonakt piedalījos kautkādas rokgrupas koncertā, uz skatuves. Bija pilna zāle ar cilvēkiem - dejoja, fanoja. Mans uzdevums bija noliekties pār klavierēm un tipa spēlēt - divus taustiņus spiest. Zinu ka sapnī piemigu to darīdama. Pamodos - koncerts beidzies, uff, šķiet, ka neviens nepamanīja, ka es piemigusi. Eju klanīties ar visiem kopā.
Pēcāk gāju pārģērbties - tādā spīdīgā, sudraboti zilganā kleitā ar pliku muguru un baltu banti pušķī aizmugurē. Un... man iedeva braukt ar tumši zilu Ferrari (man tipa pašai bija Laborgini, bats, bet kurš tad brauc ar Lamborgini, ja ir Ferrari). Ducināju ar visiem tiem entajiem cilindriem pa ielām, pilnām ar riteņbraucējiem un gājējiem, un nopūtos, ka galīgi nevar uzgāzēt. Pēkšņi uz ceļa tāda kā mīkstu skaidu kaudze. Apstājos, uzrāpos - tur kaut kas notiek, tā kā ugunsgrēks. Ahā, nodzēsa. Rāpjos lejā - pa ceļam pazaudēju atslēgas no Ferrari... Lūdzu apkārtstāvošajiem puišiem, lai palīdz atrast. Šie vāc nost to skaidu kaudzi, un - atrod ar! Braucu tālāk...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #436 : 2017. gada 22. novembris, 12:41:00 »
Vakar bija dīvains sapnis. Kaut kādā hostelī man ierādīja guļamvietu. Liekos slīpi un pēkšņi ievēroju, ka vecis blakus gultā tāds dīvaini sastindzis ar vaska dzeltenīgu seju, visapkārt rosās cilvēki- skaidrs - šams ir beigts un pagalam. Pēkšņi viens pagriež seju uz manu pusi (mans bijušais priekšnieks no seniem laikiem)un klusi saka,- Es tev to nekad nepiedošu... Nu moins, nejūtos vainīga ( visas atskaites iesniegtas, bilance gatava) un šamo ignorēju. Tad rīts, es pamostos, visi apkārtējie arī. Vecis (vakardienās mirējs)pēkšņi ir pat ļoti dzīvs un enerģisks, sēž gultā pidžamā, dzer kafiju un izskatās ļoti laimīgs. Aizeju uz blakus istabu, tur tā bijušā miroņa radi pako paunas aizbraukšanai, visu radinieka saimniecību izpārdevuši un sērīgi gatavojās bērēm (klāj bēru galdu). bijušā priekšnieka sieva pako lielu koferi un jautā man, kas man sakāms. Es atbildu, - Neko daudz, man liekas, ka jūs gaida patīkams pārsteigums. Un te es pamostos...

Atslēdzies diddly

« Atbilde #437 : 2017. gada 22. novembris, 16:04:06 »
Olguc,saac apkopot,buus labs bestsellers.
Vai arii- izdod nopleeshamo kalendaaru,katrai dienai 1 sapnis otraa pusee!

Atslēdzies reno

« Atbilde #438 : 2017. gada 22. novembris, 21:10:52 »
Man arī bija garš un notikumiem bagāts sapnis, kuru beidzot varēju no rīta atcerēties.
Sapnī vienā epizodē dejoju -mani uzlūdz, bet es esmu novilkusi kurpes, mēģinu sataustīt un uzvilkt, bet neizdodas, Tad eju basām kājām, partneris (zināms) ir stipri gara auguma, un dejai kļūstot aizvien straujākai, burtiski lidoju griezienos pa gaisu -tā priecīgi.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #439 : 2017. gada 04. decembris, 10:59:51 »
Šonakt sapnī uz ielas saskrējos ar Laimu Vaikuli. Viņa mani sveicināja, aizgājām pasēdēt kādā krodziņā. Teicu, ka es viņu neapskaužu, visu laiku jābūt formā, tas noteikti nogurdina. Viņa skumji pamāja ar galvu un jautāja, kādā skolā es mācījos. Izrādījās, ka dažādās. Tad ieradās viņas komandas sastāvs ar  dažiem faniem, visiem sadalīja kaut kādas šokolādes pogas atmiņai . Aizgāju pie mammuča izstāstīt par tikšanos, jo viņai Vaikule vienmēr ir patikusi. Mammis  nekādu sajūsmu neuzrādīja un sāka mani gruzīt ar ikdienas probām. Mājās rosījās kaut kāds ķīniešu skuķis un karināja pāri manām gleznām lielformāta abstrakcijas darbus. Mani tas kaut kā ne īpaši uztrauca. Aizgāju uz darbu, pie gara galda sēdēja direktoru padome, pārējie pakluso čabinājās un gatavojās atomkaram. Principā, tāds neizteiksmīgs sapnītis, varēja būt interesantāks.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #440 : 2017. gada 04. decembris, 12:36:15 »
Neizteiksmīgs... :rat: Olguc, viss jau principā ir pareizi, kas gan ir atomkarš!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #441 : 2017. gada 04. decembris, 13:07:15 »
Bāc, tas saucas - neizteiksmīgs... Tādi apskaužami sižeti! Es neredzu neko, nu vismaz neatceros neko. Nē, šonakt uz rīta pusi sapņoju, ka meklēju mazmājiņu un beidzot esmu veiksmīgi atradusi :D bet tad nospriedu, ka nē, šo izmantot nebūs labi, jo tas ir sapnis, jāmostas, jāceļas vien augšā un jāvelkas uz to iestādi pa īstam :D

Atslēdzies reno

« Atbilde #442 : 2017. gada 04. decembris, 13:28:39 »
labi,ka pamostoties nav palags jātausta :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #443 : 2017. gada 04. decembris, 14:48:38 »
nē, nu es tā kā uzreiz neatcerējos, vienkārši galvā bija tā Vaikule, mēģināju atcerēties, kādā sakarā... un tad jau viss atkal sāka noskaidroties, kā tā Vaikules komanda, kādi 8 cilvēki piebrauca ar mašīnām un tenterēja uz mūsu pusi, tad tas mammis, tāds nevaļīgs, tad tas ķīniešu skuķis kas manā guļamistabā karināja tā bildes ( es pirms gulētiešanas biju pinterestā abstrakcijas ievērtējusi- laikam tāpēc). Tad pēkšņi vecā darba vietā, tā mūsu riebīga šefene ar jauno pričeni sirmos matos ( vispār viņai piestāvēja- tas mani pārsteidza, laikam tāpēc atcerējos) un pie tā garā galda viss uzņēmuma "resnais gals". Un pārējais kolektīvs, kaut ko saspringti krāmējot savos galdos. Un šiem arī nav laika parunāties, jo esot prikazs - jābūt kaujas gatavībā, jo tas lādiņš jau esot ceļā... Kaut kā tas viss, kā kamoliņš atritinājās. Bet pirmā brīdī, atcerējos tikai to Vaikuli, tādā pelēcīgā sporta kostīmā , nenokrāsojusies, ar nogurušām acīm - bet atpazīt var. Vot, kādā sakarā viņa mani atpazina ne mazākās poņas  :faint:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #444 : 2017. gada 10. decembris, 10:59:11 »
Tā, atskaitos, kamēr vēl prātā. No sapņa atceros liekas, tikai pēdējo ceturto daļu. Sākums arī bija saistošs, bet beigas pārspēja visu, tāpēc vairs neatceros. Nu tad ar ko beidzās. Vakars. Skatos TV, un tur reklāmā paziņo, ka interesenti var vērot iezemiešu vairošanās rituālus. Tā kā manā īpašumā izrādījās tur-aģentūras dāvanu karte, nolēmu, ka jāpaskatās, lai neiet zudumā. Pasākums notika mūsu pašu pilsētā. Kā jau šajās dienās,ielās jau bija krēsla. Tai pašā laikā, vietā kur tiem iezemiešiem bija tā vairošanās, spīdēja saule, visapkārt palmas un diezgan liela rosība. Pie kaut kādas bambusa būdas čupojās tauta. Pēc izskata filipīnieši. Princips bija tāds - vienā rindā stāvēja vīrieši, otrā sievietes. Un tā rindas kārtībā pazuda tajā bambusa būdā. Tipa, tā bija baigā loterija, kam tur ar ko tā vairošanās ir paredzēta. Biju, tā kā nedaudz vīlusies, jo bija solīts parādīt to vairošanos, bet man te jāskatās kā uz to būdu virzās divas iezemiešu rindas. Tāpēc, pēc visu rūdīto tūristu paraduma, iestājos rindā un drīz vien tiku arī tai būdā. Un te čerts- obloms! No vīriešu gala būdā ienāk tāds pats tūrists eiropietis un pat vairāk - ar visu sekretāri! Khmmm...  Gāju uz māju un prātuļoju, ka noteikti vajag šamo iesūdzēt pēc tām Metoo noteikumiem. Bet nepaspēju, jo pamodos ;o)

Atslēdzies reno

« Atbilde #445 : 2017. gada 10. decembris, 11:17:48 »
tā ir, ja seksa tēmu, kurā laikā vislabāk, salasās pirms gulētiešanas :smej:

Man bija 2 sapņi -viens par zelta monētām antkambarī, tas tāds interesants, bet otrs pilnīgi garlaicīgi banāls -par jaunu maizes veikalu Tērbatas ielā. Pie Stabu ielas, kur kādreiz bija liela frizētava, liels maizes un bulku veikals, knapi jaunatvērts. Eju iekšā un prasu pēc saldskābaizes. Neesot. Tad sāku tā neuzkrītoši lielīties, cik labu vakar izcepām. Pēkšņi atminos, ka esmu tak keksu apsolījusi izcept kaimiņienēm( kas atbilst īstenībai), ko es te staigāju. Griežos atpakaļ un eju uz mājām (kur nedzīvoju jau 20 gadu) cept.

Ko daru arī pašlaik :)
Par zeltlietām un kriminālo sižetu nevaru vēl iedomāties, par maizi viss skaidrs

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #446 : 2017. gada 10. decembris, 11:32:40 »
man liekas, ka tas mans sižets vairāk bija tai sakarā, ka vakar vakarā skatījos pirms gulētiešanas 360TV kanālu - Skrējienu pēc miljona. Tur tie pāri arī joņoja pa pāriem pa visu pasauli. Bet vissmieklīgākais bija tas, ka man tas vecis pateica, ka viņš bez savas sekretāres  vispār nekur neiet, to gan atceros. Šī vēl bija tāda padrūma, izskatījās, ka viņai tās bosa fantāzijas jau bija līdz brošai ;o)) 

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #447 : 2017. gada 11. decembris, 10:19:42 »
tā... kamēr atceros. Sapnis bija trijās daļās. Pirmajā atrados kaut kādā slimnīcā, kur mūs abus ar palātas biedreni vajāja divi  nojūgušies sanitāri ar ieročiem. Kaut kādā dīvainā kārtā izdevās no tiem tikt vaļā. Kad šie brauca ar liftu augšā, mēs pa trepēm lejā un tad no lodžijas redzējām, ka piebrauc kaut kāds sudrabots busiņš un tos iegrūž tur iekšā. Man bija aizdomās, ka mūs ar viņiem sajauca. Tad bija otrā daļa ierados darbā. Un savā darba galdā atradu kaut kādus dīvainus dokumentus ar sarežģītiem aprēķiniem un garu gariem sarakstiem. Atnāca šefene, iedevu šai sarakstus, šī kā vienmēr ne ar ko nebija apmierināta, bet īpaši nekasījās. Vairāk neviena darbā nebija, tāpēc uzskatīju par iespējamu aiztīties pusdienās. Tad bija trešā daļa, ienācu savā dzīvoklī un apstulbu. Izskatījās, ka bijām pamatīgi aplaupīti. No mājas vispār  viss bija pazudis, bet tas mani kaut kā ne īpaši uztrauca, jo vienmēr biju uzskatījusi, ka man te par daudz visa kā lieka . Bet dīvaini bija kas cits, uz plaukta stāvēja vecs melnbaltais televizors, stūros kaut kādas padilušas lietotas mēbeles, zemē mētājas visādi sīkumi, papīri, grabažas. Dzīvoklī vispār nav ne pēdas no mana remonta- kaut kādas nolipušas gaiši brūnganas tapetes ar rozītēm. Aiz loga skats pa rubli, visa zeme piebērta ar kaut kādu celtniecības drazu, pārsvarā ķieģeļu kaudzes. Ieradās kaut kāds skuķis un paziņoja, ka viņai vajag kaut ko skolai. Nu ja vajag tad vajag, devāmies uz bodi. Tad pēkšņi prātā, bet ja mani apzaga, kur es ķeršu naudu. Skuķis paziņo, ka viņam ir un parāda man ādas maisiņu ar skanošo. Bodē, kad jāsāk maksāt izrādās maisiņš pilns ar metāla plāksnītēm dažādas formas un nomināla. Bet mums tāpat nepietiek un atlikumu samaksājam ar āboliem. Ielā man pēkšņi ataust, es uzprasu skuķim kāds tagad gads, viņa atbildēja, es nesapratu. Tad mani pasauc kāds džeks, kurš izrādās ir policists un ceļa regulētais ( nu ķipa strādā par luksoforu) . Šis man klusi pačukstēja,- jūs esat no atnācējiem(atbraucējiem)? Neejat nekur, es tūlīt atbrīvošos. Iela izskatījās kā tāda filma no 50+60 gadiem, visi vienādi ģērbušies un ar tādu saspringtu sejas izteiksmi... .Vienā vārdā, vairs negaidīju un pamodos.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 11. decembris, 10:40:22 no olgucis »

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #448 : 2017. gada 19. decembris, 14:43:30 »
Sapnis par seksa gribēšanu un nedabūšanu (ne erotisks).
Tirdzniecības centrā satieku paziņu, izdomājam, ka vajadzētu paseksot. Noslēpjamies veikalā un gaidām darba laika beigas. Veikala pārdevēja paliek greizsirdīga un nosūdz mūs apsardzei. Mūkam prom. Tad mēģinām ielauzties birojā. Apsargiem cenšamies iestāstīt, ka mums ir tiesības tur atrasties, bet tie netic. Atkal mūkam. Braucam mašīnā, nonākam pie pamesta lauku kultūras nama. Jau liekas, ka tūlīt viss būs... bet tur notiek cilvēku tirdzniecības bandu saiets. Mani noķer un grib, lai es parakstu līgumu, ka strādāšu viņu labā un vienu no viņiem apprecēšu. Es atsakos, aizmūku. Atkal braucam mašīnā. Izdomājam, ka mums nevajag telpas, pietiks ar mašīnu. Iebraucam mežā. Bet mašīnas aizmugurējā sēdeklī sēž greizsirdīgā pārdevēja no tirdzniecības centra. Mēs viņu dzenam prom, viņa neiet un saka, ka mēs viņu esam nolaupījuši. Vedam viņu atpakaļ uz viņas darba vietu. Izrādās, ka viņai interesē nevis mans paziņa, bet es, un sāk man uzmākties...
... un tad bērns mani uzmodināja, un es tā arī neuzzināju, kā viss beidzās...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #449 : 2017. gada 19. decembris, 21:59:29 »
Kādi nogribējušies  :taunt: