Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181329 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #525 : 2018. gada 10. jūnijs, 23:51:14 »
Ja es gribu atcerēties, tad momentā, līdzko no miega vaļā, jānoskaita pie sevis galvenie notikumi kā pantiņš. Ja to neizdaru, sapnis aizslīd, kā nebijis. Pilnīgi var just, kā izgaist

Man liekas, ka tā ir visiem, vai tad nav? Sapņu pierakstītājas vai nu izdomā vai tiešām uzreiz pieraksta, kā to darīt iesaka sapņu tulkotaji.

« Atbilde #526 : 2018. gada 11. jūnijs, 09:45:29 »
Dzīvoju vienā savrupnamā kopā ar britu karalisko ģimeni - koridorā satiktie Viljams un Keita priecīgi gatavojās vakariņot ar smalki uzservētiem liellopa gaļas kaķu konserviem :)   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #527 : 2018. gada 16. jūnijs, 10:38:35 »
Kašmars... Liekas tāpēc, ka gulēt aizgāju trijos naktī, nevarēju aizmigt, beigās nogūlos ar galvu kājgalī - tā bija tuvāk atvērtām logam un svaigam gaisam... Tagad par sapni. Vēls vakars, es nepazīstamā pilsētā satieku vecu paziņu, kura piedāvā pārlaist nakti viņai zināmā vietā. Vieta izrādījās, tādā pustumša telpa, no viesu istabas uz visām pusēm durvis uz mazām istabiņām, no kurām viena bija ierādīta man. Te noskaidrojās, ka dzīvoklis, kā dzīvoklis, bet uz vakara pusi šams maina savu specifiku un tauta pieņem klientus - vāks, vienā vārdā. Druška paziņo, ka ir bezizejas situācija, tūlīt būs divi klienti un nav neviena kas otru apkalpo. Ķipa, ka tas būs jādara man!? Kamēr es ar viņu skaidrojos, kāds skuķis jau pārģērbies, tādā, kā caurspīdīgā vīriešu kreklā ar melnām sietiņa tipa zeķēm un aizslāj uz savu istabiņu. Ierodas arī klients un paziņo, ka viņam vairāk patīk tāda tipa sievišķi, kā es, bet šo veiksmīgi nobīda uz skuķa istabiņu. Es vispār esmu nesaprašanā, par piedāvātā pakalpojuma specifiku. Ne man atbilstošas drēbes, ne paraduma veikt atbilstošu meikapu. Vispār nekādas sajēgas par darba organizāciju - kas man tur jādara, cik ilgi, ko drīkst, ko nē, vairāk par divām pozām prātā nenāk, vai maz ar tām pietiks? vai man par to maksās un cik. Kamēr prātuļoju, ienāk druška un paziņo, ka man ar steigu jāiet uz bodi un jānopērk kaut kāda sarkana poga. Kāda? Veikalā zināšot. Veikalā man pēkšņi dolec, ka ja es tādu nopirkšu, tad visa pilsēta zinās ar kāda veida saimniecisko darbību nodarbojos. Čerts! Tā sabojāt savu reputāciju, galīgi noskaitusies braucu ar liftu. Te vispār noskaidrojās, ka esmu tās mājas īpašniece. Sākās vārdu pārmaiņa ar drušku. Es šai saku, ka mājas īpašniece varu vispār pieslēgt viņas rūpalu, šī savukārt man atbild, ka kārtīgā uzņēmumā, ja pēkšņi ir fors-mažors un nav darbinieka, sevi cienošs darba vadītājs izpilda viņa darbu un viņai pašai nav tādas iespējas, jo kādam ir jāsēž uz recepšen un jāregulē klientu plūsmu... Paldies Dievam, ka pamodos un klients kavējās, tāpēc nezinu, ka viņa ar to problēmu tika galā.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #528 : 2018. gada 18. jūnijs, 09:23:27 »
Es sapnī biju uz randiņu ar vienu SF personāžu (īpašas pazīmes - kruta automašīna, patīk sievietes ar sarkani krāsotām lūpām)... nu lūk, randiņa gaitā dodamies uz jūru vērot saulrietu. Pēc tam jau sāk satumst un rodas spontāna ideja iet peldēties pa pliko. Tuvumā cilvēku nav, tumšs, kāpēc gan ne... :D Nākam ārā no ūdens, a drēbju ta navuuuu, tāpat telefonu, mašīnas atslēgu, nekā navuuuu.... ko darīt? Atrodu smiltīs aizmirstu dvieli, fiksi ietinos un gaidu, kad kavalieris atrisinās situāciju.
Diemžēl ar to sapnis beidzās, man pašai būtu bijis interesanti uzzināt, kā izgājām no situācijas. :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #529 : 2018. gada 18. jūnijs, 10:35:16 »
Uzsvilptu suņu pajūgam, un tas jūs - viens, div!- uz māju aizrautu, pie kamīna, uz lāčādām :P

Atslēdzies Broms

« Atbilde #530 : 2018. gada 20. jūnijs, 22:12:59 »
Bija aptuveni tā :)

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Minne

« Atbilde #531 : 2018. gada 22. jūnijs, 10:55:30 »
Baigie murgi šonakt (t.i.,nupat)

1.Eju pa ceļu, tuvojos kkādai mājai no bērnības laikiem (sapnī saprotu, ka tur kkāda medicīnas iestāde). No tās iznāk Bobis ar sievu pie kreisā sāna. Sieva bēšā lietusmetelī, tumšiem īsiem matiem, slaida, simpātiska. No Bobja skatiena saprotu, ka jātēlo, ka neesam pazīstami. Es tā kā iekšēji apvainojos, jo tas taču bez brīdināšanas pats par sevi saprotams, ka nelikšos zinām. Paejam viens otram garām, un es vēl pie sevis nodomāju - nemaz neceri, ka atskatīšos, tas ir zem manas pašapziņas :D

2.Dziesmusvētki sākušies! Esam ar kori Rīgā un pašā sākumā mums, dalībniekiem, ir kkāds pasākums, kurā mēs esam baudītāji, bet citi izklaidē mūs. Visi sasēdušies, bet tāda brīvā veidā, tā kā kādā brīvdabas parkā. Mana vieta pie maza ezeriņa-baseiniņa, kur manā pusē pastāvs, ar akmeņiem izlikts krasts. Skan mūzika, pacilājoša atmosfēra, mūsu kora austriešiem žokļi no pārsteigumiem vaļā. Vienā momentā pār zāles pleķīti mums priekšā slāj kāda sieviete ar setera paskata suni, bet tādu melni raibu. Ievēroju, ka ķermeņa priekšā kkādā uzpariktē, tādā kā kārtī, viņai vēl iestiprināts mazs, miniatūrs, smalks sunītis. Nobrīnos, jo tādu suņu nesamo kārti redzu pirmo reizi un tas liekas dīvaini. Nākamajā ainā lielākais suns, pakaļu uz mūsu pusi pagriezis, publiski ņem priekšā vidēja auguma suni no citas sugas. Visi smalkjūtīgi vēro, kāds mierina, ka tas neesot nekas traks, ka dažādas sugas tā pārojoties. Kad kucīte kļūs grūta, viņa varēšot kko izdarīt, lai viss būtu kāŗtībā
Svētki turpinās, austrieši brīnās....Vienā brīdī no savas augstās vietas sāku pētīt dīķa ūdeni un ievēroju, milzu būtnes, Milzu rozā garneles, milzu zivis...un pats trakākais, ka krastam tuvojas milzu...Kaut Kas. Liela taisnstūra formas būtne ar skarām priekšā un aizmugurē, kā tāds kājceliņs, tikai ar miesu un apveidu, tāds 3D. Ar šausmām konstatēju, ka tās nav skariņas, bet taustekļi. Un viņš grib tikt krastā, sāk rausties pa lēzeno nogāzi tieši skatītājos iekšā. Man bail, ka nu sāksies panika. Tomēr radība atgriežas atpakaļ ūdenī un atpeld pie mūsu akmeņainās malas un raušas augšā. Viens no blakussēdētājiem pat cenšas pieskarties viņa taustekļiem. Spriedelējam, vai tikai tas nav kkāds 3D lāzeefekts. Austrieši elš no sajūsmas. Man arī lepnums par latviešiem un Latviju. Tomēr netiekam gudri - radība reāla vai lāzerefekts. Viens austrietis man blakus, šausmīgi maziņs (mums tāda korī nav), gejs, lien man virsū, lai tulkoju. Pa starpu izmetu viņam pa frāzei, jo gribu baudīt koncertu. Pati saprotiu, ka tulkoju šausmīgi aptuveni un kļūdaini, nevaru atrast īstos vārdus. Tad viņš lien mani skūpstīt.
Tālāk viss bars kkur dodamies lejā pa trepēm un es secinu, ka man mugurā nevis tautastērps, bet austriešu tērps, turklāt nevis dirndls, smukais sieviešu tērps, bet vīriešu ādas pusbikses. Jūtos idiotiski, bet cenšos sevi mierināt, ka ir jau arī sieviešu bikšu versijas, tagad jau modernizē tos taustastērpus.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #532 : 2018. gada 22. jūnijs, 12:18:24 »
tas kantainais ar taustekļiem labais -nu kā cilvēka zemapziņa kaut ko tādu var uzradīt, vienmēr par sapņiem jābrīnās

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #533 : 2018. gada 22. jūnijs, 12:51:20 »
Mācījos atkal, ne ta skolā, ne ta augstskolā. Kultūras vēstures nodarbība, par Daugavas cietoksni. Iedod mums katram mazu baltu, vienvietīgu motorenīti, un braucam. Pasniedzēja no savas laivas skaļrunī stāsta. Cietoksnis upes vidū, tīrā Stonhedža, tikai no lāsumaini dzintaraina materiāla, saulē spīd.
Atceļā es nomaldos kaut kādā attekā, piestāju prasīt ceļu. Iekuļos nepazīstamā jautrā piknikotāju kompānijā un mācību telpās atgriežos vēlā pievakarē. Durvis vaļā, bet manas somiņas nav. Sasodīts, tur taču atslēgas!
Mirklī starp sapni un pamošanos, konstatēju, ka esmu savā gultā. Re, cik labi, tātad somiņu tomēr esmu atradusi!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #534 : 2018. gada 22. jūnijs, 16:43:53 »
tas kantainais ar taustekļiem labais -nu kā cilvēka zemapziņa kaut ko tādu var uzradīt, vienmēr par sapņiem jābrīnās

Es arī šorīt pamodos un biju baigi pārsteigta, jo parasti man tādi reālistiski, pat sadzīviski sapņi.
Bet ej nu zini, vrb kkur Mariānu dziļvagā mitinās tādi tepiķveida radījumi :P

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #535 : 2018. gada 30. jūnijs, 06:46:04 »
Šonakt tik skaists sapnis, ka pilnīg žēl pamosties bij.
Ceļojums. Klīstam pa smukām ieliņām. Jūra
 Te pēkšņi izrādās, ka var paņemt motorlaivu un pabraukāties, uz blakus salu un tā... Vīrs noīrē, braucam. Iebraucam tiiik skaistā ūdensrožu laukā, saku, ka neko tik skaistu savu mūžu neesmu redzējusi. Piebraucam pie krasta, kas ir kā plāna akmens plākne - reizē arī pilsētas laukums. Tur uzrodas vīrietis, kas laipni ar mums runājas, un sāk cienāt ar šausmīgi gardu saldējumu. Mēs ar fiasko lobam iekšā,.kamēr vīrs plāpā un izprašņā. Vispirms vīriņš runā angliski, tad pāriet uz latviešu valodu... Braucam tālāk, nu jau ar to vietējo kopā, viņš mums kā gids. Brīnišķīgi skaisti skati, salas, hmm... pieeju pie citas salas krasta un redzu - tā tak Maldivu lidosta! Un kruīzkuģis blakus. Mēģinu nofočēt kruīzkuģi un lidmašīnu, kas tai blakus, saulrietā... Protams, kā jau sapnī, nekas nesanāk, telefons gļuko.

Vārdsakot, sajuka man kopā Korfu, Venēcija, Maldivi... Bet tik smuki... Sapņi jau parasti tādi ar gruzonu, nez kur man tāds viegls gadījies...
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 30. jūnijs, 06:51:32 no Emīlija »

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #536 : 2018. gada 04. jūlijs, 11:24:16 »
[..] upmalā sastapts trīskrāsains kaķēns skaidrā latviešu valodā prasīja, lai es apgriežu vai apvīlēju viņam nagus, uz ko es mēģināju iebilst, ka tik maziem kaķīšiem tas noteikti nav nepieciešams.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #537 : 2018. gada 04. jūlijs, 13:12:54 »
atkal bija baiiigais sapnis. Vēl naktī centos saformulēties, kā labāk ierakstīt forumā, bet uznāca mieKs, aizmigu, i tagad nifiga neatceros

Pieslēdzies reno

« Atbilde #538 : 2018. gada 05. jūlijs, 09:35:28 »
Atkal mācos augstskolā, un pa visādām kāpnēm ejam uz vietu, kur notiks vēstures eksāmens. (Pasaules vēstures!!, viss vienā piegājienā)
Kaut kādas telpas, kur vairāk pēc ballītes liekas, visi grozās. Parādās puisis -dīdžejs, visi priekā ūjina. Skatos, tas tak mans gados jaunais brālēns. Jūtos lepna, ka viņš pienāk pie manis un visādi draudzīgi runājas un mēs pozējam fotogrāfijām.
Bet eksāmens tomēr būs, un es kādam saku-es taču neesmu bijusi ne uz vienu lekciju, ne arī skaisto grāmatu ar zīmētām ilustrācijām lasījusi.
Dīdžejs ir aizgājis un viņa vietā blakus piesēžas smuks pasniedzējs un mums ar blakussēdētāju iedod katrai 3 strēmelītes ar jautājumiem un iet prom. Es paskatos, un redzu, ka kaut ko nojaušu varbūt par vienu, bet kaut kādu seno autoru pat dzirdējusi neesmu. Metos pakaļ pasniedzējam un saku, vai varētu pēc nedēļas. Nē, atskaitīšot. Ko, tāda nenozīmīga priekšmeta dēļ?!
Tālāk seko tā briļļu daļa :rofl:
Pasniedzējs beidzot piekrīt, bet saka -labi, bet eksāmenu liksiet bez brillēm. Es tā kā sāku flirtēt un atbildu -man pēc 2 stundām bez brillēm reibs galva un jums būs mani jāpavada!Šķiet, ka piekrita.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #539 : 2018. gada 05. jūlijs, 09:40:42 »
Nākošais sapnis  -es-glābēja
Esmu kaut kādā Itālijas pilsētā, man nāk pretim latviešu tūristu grupa, visas sievietes, redzami tikko pirktos "plašķos", dažādās tumšās krāsās. Iefiltrējos tajā grupā un sāku iet kopā ar mazu vecu sieviņu. Beigās esam kaut kādā ūdens malā, kā jūras līcis, un večiņa  -plunkš -ūdenī. Ielec, lai pabradātu, bet uzreiz zem ūdens, copīte vien redzama. Es viņu izvelku un abas sēžam krastā apķērušās tādas laimīgas

(Ručs? Dēla D/Fr pludmale?katram sapnim ir āķītis)