Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181298 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #540 : 2018. gada 07. jūlijs, 07:15:43 »
kamēr es nebiju mājās, valsti pārņēmuši citplanētieši. Viņi ir dažādi - galvenie ir sienāžveida, tikai lieli, izlūki, kurus sūta pa priekšu, ir tādi kā želejveida spilveni. Ja paspēj tos spilvenus salasīt un izmest miskastē, viņi nenoziņo un kukaiņi nenāk. Tie vietējie, kas pretojas, ir melnajā sarakstā, par to - esi vai nē tajā sarakstā, rāda indikators tādā kā plastmasas verķī. Es arī gribu tādu,meita man iedod, saka, ka esot jākonfigurē vispirms, ņemos, bet man nekas nesanāk. Vispār jau visi pārsvarā ņirdz par tiem citplanētiešiem, takā neņem nopietni, takā tomēr baidās, saka, galvenais esot aizmukt, lai "neazved".

Staigāju pa māju, plika nezkāpēc, dzirdu - nāk. Turu ciet durvis, šie saka, lai laišot iekšā, ja pretošos, būs vēl sliktāk. Bet es tak nevaru ielaist, es tak plika! Nesaprotu, ko darīt...! Oi, kā nopriecājos, ka pamodos, dilemma atrisinājās... :D
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 07. jūlijs, 07:22:30 no Emīlija »

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #541 : 2018. gada 15. jūlijs, 13:12:29 »
Šīs nakts pēdējā sapnī staigāju pa kādu no Rīgas lielveikaliem, izdomāju ieiet Jumavas grāmatnīcā (pilnīgi noteikti, lai gan irl lielveikalos tās nav), taču tur grāmatu plaukti tukši - ne ta izpārdošanā izķertas, ne ta veikals nesen ievācies un tās vēl nav atvestas, bet pārdevējs piedāvā man jaunu izklaides/sporta veidu - līdzsvara noturēšanu. Radīts Norvēģijā. Būtība - izsniedza zaļu plastmasas puļķi, līdzīgu, kā mietiņi dobēm, tikai krietni garāku un resnāku, lokanu, kā kārtslēcēju kārtis, uz kura bija jāuzrāpjas un jābalansē uz laiku, ne ar vienu ķermeņa daļu nepieskaroties zemei. Uzvar tas, kuram līdzsvaru izdodas noturēt visilgāk. Sanāca diezgan labi un beigās jutos kārtīgi pasportojusi. Un pārdevējs vēl stāsta, ka pie Ventas (rumbas?) esot šādas atrakcijas, tikai balansēšana notiekot uz 1x1x1 m paaugstinājuma - bīstamāk un aizraujošāk.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #542 : 2018. gada 18. jūlijs, 06:19:47 »
Esmu cietumā, bet tādā diezgan komfortablā, ar pabrīvu režīmu. Ir parks, kur var pastaigāties.
Ieslodzījumā esmu nonākusi, jo zinu kaut kādu lielu noslēpumu, kuram var būt nozīmīga ietekme nākotnē.
Nāku atpakaļ no pastaigas parkā, skatos – manās telpās nekārtība. Prasu uzraugiem, kas par lietu. Esot bijusi kaut kāda pētnieku – filmētāju specgrupa, mēģinājuši no manām mantām saprast un atrast, kas tad īsti man ir zināms. Atstājuši man “pienesumam” cigaretes. Paskatos – fui, šitās taču es nepīpēju! Prasu – alkoholu neatnesa? Sargi minstinās, jo alkoholu nedrīkst, bet redzu stūrī uz galda maisiņu ar Latvijas balzama aprisēm. Noskurinos – balzamu šitai karstumā! Bet, nu neko, vismaz kaut kas.
Nekāda iedzeršana un uzpīpēšana nesanāk, jo esot jābrauc uz eksperimentu. Kādu? Nu, tad jau es redzēšot.
Aizved mani pie kādas mājas. Izskatās kā melnbalts foto. Atvērtās durvīs stāv jauna sieviete, viņai aiz muguras vīd vīrieša siluets. Eju tuvāk – johaidī, bildē esmu es, kādus gadus 20 veca.
Bilde sāk migloties, ņirbēt, iegūst aprises, dziļumu, krāsas. “Es” sakustās, tagad viss ir “kā dzīvē”.
Skatos un vērtēju – nu, par tievu, apaļumu vajadzīgajās vietās par maz. Mati tādi paši, kā man – kupli un pagari.  Prasu – tu matus krāso? Viņa, izbrīnīti – nē, kāpēc? Nīgri atbildu –  kad sāks sirmot, tad redzēsi. Kaut ko vēl runājam, tad es prasu – tev bērni ir? -Jā, divi.
-Nu, tātad viens vēl būs.
Vēroju viņu nevis kā savu pagātnes iemiesojumu, bet kā pēkšņi uzradušos konkurenti.
Nez no kurienes parādās mana mazmeita un grib “pagātnes man” tuvoties. Saprotu, ka nedrīkst ļaut viņai pieskarties, jo tad laiktelpā kaut kas nojuks un būs ziepes. Velku bērnu aiz rokas atpakaļ, “bilde” sašķobās un sāk izgaist tādā kā salūtā.
Dīvainākais, ka es sapnī nemēģināju dot “sev” nekādas būtiskas norādes turpmākajām dzīves izvēlēm, prātā tikai figūra un matu krāsa.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #543 : 2018. gada 19. jūlijs, 06:56:48 »
Šonakt satiku sievieti, kas piedāvāja bukletu par dažādiem rokdarbiem. Visādas tur lentīšmākslas, teicu boring. Un tad viņa - "es izgriežu speķī pilsētas!" un rāda man 3D speķa gabalus ar kokiem, mājām. Ā, nu tas jau interesantāk. Paprasīju lai man Dubaiju uztaisa. Speķī.

Akkungs, kas notiek manā galvā naktīs...
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 20. jūlijs, 05:25:43 no pitons »

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #544 : 2018. gada 19. jūlijs, 07:26:38 »
Nu super par to speķi!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #545 : 2018. gada 19. jūlijs, 18:59:37 »
Jā, rādās, ka mēs pamazām tuvojamies Zemes, cilvēces un dzīves jēgas noslēpumu atrisinājumam

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #546 : 2018. gada 20. jūlijs, 08:47:53 »
Atzīšos, ka tikai dažus sapņus izlasīju, bet es šokā - nu, kā var ko tādu nosapņot?! Nopietni?! Man ir reāli sapņi, nekādu brīnumu, pamatā kaut kur maldos vai parasta ikdiena, tikai citās kombinācijās. Būs varbūt japalasa visi, bet tad man būs vēl lielāks šoks :rat: Domāju - vai ar mani vai jums kkas nav kārtībā? :scratch:  Vai arī jūs izdomājat savus sapņus?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #547 : 2018. gada 20. jūlijs, 10:01:57 »
Man bija milzīga māja. nu miiilzīga. Jūlijs Krūmiņš gribēja daļu īrēt ofisa telpām, bet es atteicu, ka man tai spārnā paredzēts kinoteātris klaiņojošiem bērniem.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #548 : 2018. gada 20. jūlijs, 10:45:50 »
Man pirmo reizi bija sapnis-komēdija. Tupa komēdijseriāla sižets. Mērķauditorija varētu būt psihotropo vielu lietotāji.

Piedalījās visādi vēsuriski personāži, filmu un stāstu varoņi. Visi bija kaut kādā veidā saistīti, reizēm draudzējās, reizēm cīnijās. Bet diezgan daudz neatceros.
Daļa ainu:
Ļeņins dzer kaut kādu alkoholu. Viņam gar ausīm līst ārā izdzertais. Blakus stāvošā sieviete viņam saka, ka piedzersies un jau tā stulbais pauris sabruks(?).  Ļenins saka, ka nav jāuztraucas, jo vaskā alkohols uzsūcoties minimāli. Bet lai viņa beidzot muldēt un steidzoties, jo transports gaidot. Vēlāk izrādījās, ka tā bija Anna Kareņina :D

Vēl bija kaut kāda lenta, čūska vai vvz kas. Tā uzbrūkot un sapinot kājas. Bet no tās pasargāt varēja rotaļīgs, zīmēts suņuks. Nezinu kāpēc, bet viņu sauca par Jebjašku.

Viens bija ļaunais. Tas Ļeņinam meta ar ugunsbumbu. Tā vasku varot izkausēt.

Varbūt man psihiatram atrādīties? :D

P.S
Bet par Ļenina dalību sapnī laikam jāpasakās Comedy Club. Fonā jokoja par līķi Sarkanajā laukumā :)

« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 20. jūlijs, 10:58:54 no Broms »

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #549 : 2018. gada 20. jūlijs, 12:19:22 »
Nāra, es nespētu šitādus izdomāt... :)
Moš tā arī sākas fantastikas grāmatu/filmu scenāriji un uzmetumi? Šitā nosapņo kaut ko, kā es tos citplanētiešus, un pēcāk tad apsacer un izveido veselu jaunu "pasauli", ja ir talants...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #550 : 2018. gada 20. jūlijs, 13:20:28 »
..."es izgriežu speķī pilsētas!" un rāda man 3D speķa gabalus ar kokiem, mājām.

Šo kā biznesa ideju derētu notirgot ukraiņiem vai vismaz uzsākt komercdarbību kkur Latgalē...
Labprāt kādam uzdāvinātu portretu speķī :D
Vai pati novietotu virtuvē... ;)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #551 : 2018. gada 20. jūlijs, 13:48:32 »
Dusmās portretu varētu uzkost pie šņabīša :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #552 : 2018. gada 20. jūlijs, 22:36:44 »

Šo kā biznesa ideju derētu notirgot ukraiņiem vai vismaz uzsākt komercdarbību kkur Latgalē...
Labprāt kādam uzdāvinātu portretu speķī :D
Vai pati novietotu virtuvē... ;)

Piemēram, Kalvīša ģīmis speķī

Atslēdzies tuk

« Atbilde #553 : 2018. gada 20. jūlijs, 22:43:01 »
Tas tak jau IR speķī...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #554 : 2018. gada 20. jūlijs, 22:44:35 »
Tas tak jau IR speķī...

Tāpēc jau rēcu, t.i.sarkasmoju :D