Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181007 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #570 : 2018. gada 31. jūlijs, 09:15:53 »
Mani visvairāk ieinteresēja, kas tas par sf personāžu, kuram ir kruta mašīna un patīk sarkani krāsotas lūpas? Pat nevaru iedomāties.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #571 : 2018. gada 31. jūlijs, 10:10:56 »
Nu gan, Nāra.. tur tak iepriekš pats personāžs atsaucās

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #572 : 2018. gada 01. augusts, 07:19:34 »
ir kaut kāds vienas dienas seminārs, ko es izlemju apmeklēt, lai vāktu kredītpunktus. It kā profesionāls seminārs manā specialitātē. Braucu uz turieni, kaut kā nevaru paspēt, kamēr noparkoju auto, protams 5 min kavēju. Tad atkal sāga ar auditoriju numuriem.. šoreiz tas ir 106. Protams, ka numurs no durvīm noplēsts, bet es atrodu blakus 105. telpai. Ieeju iekšā, vēl nav sācies. Tā ir skolas klase ar veciem koka galdiem unn krēsliem. Pirmais sols vēl brīvs, tur iesēžos. Protams, tēma jau vairs ne par manu specifiku, bet kaut kādi bioloģijas/botānikas pamati, par kukaiņiem un to, ko tie ēd. Man aizmugurā sēdošās dāmas baksta man mugurā un uzdod stulbus jautājumus, lai pievērstu man uzmanību.. Viņas prasa, kas man mašīnā tāds jocīgs. A man aizmugurējā sēdeklī lielā mīkstā manta - tīģeris nu amerikāņu multenes par Vinniju Pūku (sapnī). kamēr es stāstu, lekcija pārtraucas un botānikas pasniedzēja arī klausās. Tad atkal dāmas sāk bakstīties un prašņāt, kā labāk konspektēt, lai gan ir izdales materiāli. Šīs rāda lielas un mazas burtnīcaas... dzinn, modinātājs

« Atbilde #573 : 2018. gada 14. augusts, 12:14:43 »
Jums gadās, ka sapņos, pie tam pat ar mēnešiem vai pat gadiem gariem intervāliem atkārtojas vietas, kas reāli dabā neeksistē?  Man tādas ir vairākas, pārsvarā dzīvokļi, kas sapnī skaitās mani (Freidam noteikti te būtu ko teikt), bet šonakt es atkal biju tādā kā akvaparkā ar lielu kompāniju, tikai, par laimi, ūdenī ielīst nepaguvu - mani uzmodināja.   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #574 : 2018. gada 14. augusts, 12:15:37 »
Jums gadās, ka sapņos, pie tam pat ar mēnešiem vai pat gadiem gariem intervāliem atkārtojas vietas, kas reāli dabā neeksistē?   
Gadās.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #575 : 2018. gada 14. augusts, 12:52:14 »
Jums gadās, ka sapņos, pie tam pat ar mēnešiem vai pat gadiem gariem intervāliem atkārtojas vietas, kas reāli dabā neeksistē?  Man tādas ir vairākas, pārsvarā dzīvokļi, kas sapnī skaitās mani 
Iepriekšējās dzīves atmiņas. Gan jau kaut kur eksistē tās vietas. Vai kādrez eksistējušas. Tikai šī informācija izspiesta no pašreizējās dzīves "operatīvās atmiņas". 

Atslēdzies Broms

« Atbilde #576 : 2018. gada 14. augusts, 13:11:34 »
Ir man tāda vieta. Ik pa laikam sapnī esmu tur. Bet tur visu laiku kaut ko būvē un katreiz kaut kas ir uzlabots, pārbūvēts un paplašināts. Tīri teorētiski tāda vieta kaut kur varētu būt, jo nekas ārpus fizikas likumiem nav sapņojies.
Būtu interesanti kādreiz nokļūt vietā, kas iepazīta jau sapnī un izstaigāt jau "iepazītos" gaiteņus.:)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #577 : 2018. gada 14. augusts, 13:12:55 »
...gan nonāksi un tad būs dejavu sajūta :)

es reizēm sapnī redzu tekstus, melni burtiņi uz balta fona... esmu mēģinājis lasīt, kaut kā neizdodas sakoncentrēties pietiekami... :banhead: :banhead: [size=78%]  [/size]

Atslēdzies Broms

« Atbilde #578 : 2018. gada 14. augusts, 13:20:33 »
...gan nonāksi un tad būs dejavu sajūta :)

Jā, tā ir pazīstama. Bet nekad to nav izdevies sasaistīt ar sapni. Sajūta ir, bet izskaidrojuma pietrūkst.

Vispārākajā pakāpē ir bijusi vienu reizi.
Stāvēju kā iemiets un zināju blakusstāvošo personu turpmāko sarunu.
Ja godīgi, biju pat sabijies par notiekošo.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #579 : 2018. gada 14. augusts, 13:26:02 »
nu, to, ka sapnī redz kaut ko, kas dzīvē noticis, tas tā kā normāli... ja otrādi - ka dzīvē sevi pieķer pie domas, ka pag pag, šitāda situācija jau ir bijusi reāla vai nosapņota, tad ir dežavū :)
smadzeņu darbības gļuki īsāk sakot :)  https://www.tvnet.lv/4786425/kas-isti-ir-dezavu-sajuta

Atslēdzies Broms

« Atbilde #580 : 2018. gada 14. augusts, 13:46:26 »
nu, to, ka sapnī redz kaut ko, kas dzīvē noticis, tas tā kā normāli... ja otrādi - ka dzīvē sevi pieķer pie domas, ka pag pag, šitāda situācija jau ir bijusi reāla vai nosapņota, tad ir dežavū :)
smadzeņu darbības gļuki īsāk sakot :)  https://www.tvnet.lv/4786425/kas-isti-ir-dezavu-sajuta
Ok. Skaidrojum saprotams.
Bet konkrētajā situācijā blakus bija salīdzinoši nesen iepazīti cilvēki un tajā vietā un vidē es nekādi iepriekš nevarēju būt. 1.kurss bija pirmo reizi :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #581 : 2018. gada 14. augusts, 13:51:27 »
Ok. Skaidrojum saprotams.
Bet konkrētajā situācijā blakus bija salīdzinoši nesen iepazīti cilvēki un tajā vietā un vidē es nekādi iepriekš nevarēju būt. 1.kurss bija pirmo reizi :)

tai rakstā bija mājiens uz to, ka šādu situāciju var radīt tas, ka no vienas acs/auss info pienāk ātrāk nekā no otras (nu iekšā rūteris nogļuko) un tāpēc rodas sajūta, ka to, ko redz tagad, tas jau ir redzēts iepriekš. teorija protams, bet man kā datoriķim saprotama. tad kad kompjus projektēju bija baigi svarīgi visu maģistrāli (adreses dati) puslīdz vienāda garuma vadiem uzprojektēt, citadi jau pie dažiem megaherciem visādi brīnumi sākās :)

a mums tur gan vadiņi, gan rūteri gan kļūdu korekcija, gan šablonu bibliotēka. Tad kad kaut ko nepazīstamu ieraugām, tad smadzene vispirms piedāvā jau zināmos šablonus

Atslēdzies ragana

« Atbilde #582 : 2018. gada 14. augusts, 16:08:51 »
Stāvēju kā iemiets un zināju blakusstāvošo personu turpmāko sarunu.
Ja godīgi, biju pat sabijies par notiekošo.
Laika cilpa.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #583 : 2018. gada 14. augusts, 16:12:04 »
Brom, galvenais par tiem gļukiem neko neteikt nevienam. Labākajā gadījumā nesapratīs, sliktākajā aizsūtīs uz Tvaika ielu, bet agrākos laikos vispār sadedzinātu :D :(

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #584 : 2018. gada 04. septembris, 11:33:48 »
Šonakt tāds sirreāls sapnis. No divām daļām. Pēdējā bija ļoti interesants, bet kad sāku atcerēties, sākot no pirmās, uzreiz aizmirsās otrā daļa. Kā ar nazi nogrieza. Nu tad pirmais gabals... Es ar kaut kādiem cilvēkiem atrodos mazā tumšā istabā un tie jautā blakus sēdētājām, lai viņš no divām iespējām izvēlās vienu. Ko tieši neatceros, bet nekas labs tas nav un es sapratu, ka būšu nākošā, tāpēc pakluso ņemu vagu un te pēkšņi atrodos kādas pilsētas tukšās ielās. Ir ļoti agrs rīts, gaišs, pilsēta tādā kā dūmakā, ļoti plātās ielās neviena cilvēka. Faktiski nav kam uzprasīt ceļu. Bet pazust no pilsētas vajag , kā ēst. Riņķoju pa platām ielām, viss tik tīrs un gaišs, bet kā izslaucīts - ne dvēseles. Tad priekšā arka, izbraukt cauri nevar, paņemu mašīnu padusē, kā tādu sērfotāju dēli un uz priekšu. Aiz arkas jūra un priekšā tāds mols, kas pazūd kaut kur  perlamutra miglā pie  horizonta. Braukt tā kā nav droši- kas zina, kur beidzās, un vai varēs apgriezties. Ieskatos un redzu, ka tā īsti nav jūra, bet ūdens, kas sastāv no caurspīdīgām 7-8 cm lielām perlamutra bumbiņām. Un te kaut kāda kustība, izskatās pēc skolnieku sacensībām. Dažāda vecuma bērni (bez sejām), tērpti tādos kā lateksa perlamutra kombinezonos, smuki grupiņās ar pasniedzējiem brien, gar mola abām pusēm. Man nav laika un jāmeklē, kā tikt ārā no pilsētas. Esmu atkal ielās, šur tur jau parādās vientuļi cilvēku stāvi, iebraucu kādā pagalmā, tam apkārt bezgalīgi skaistas mājas, kaut kāds mistrojums no Jūgendstila stila un Gaudī fantāzijām.  No vārtu rūmes izskrien bariņš zeltītajos kombinezonos (bez sejām), saprotu, ka droši vien studenti, tie ir gabalā, braucu tālāk, redzu, ka pie kādas mājas trepēm četri studentiņi velk gar trepēm uz augšu sarkanu stikla burtu "A". Tas ir tik pat garš, kā pati sešstāvīga māja un viņiem tas izdodas. Mēģinu piestāt pie kāda (normāla) cilvēka bariņa, bet man sajūk visi pedāļi, un mašīna paliek stāvot šķērsām ceļam. Redzu, ka uz manu pusi jau brauc divi policisti ar moci. Nu ir ziepes. Šie piebrauc klāt, un pēkšņi skrien garām.... jo tur tālumā notiek kaut kāda demonstrācija, iespējams, ka tie studentiņi kaut ko perina. Te sākās otrā sapņa daļa, no kuras vispār neko neatceros. Tāds perlamutra haoss visu nakti... sajūta, ka kaut kur kaut kas nelāgs briest , tāds tā kā pirms vēlēšanu filings ;o))