No šī sapņa pamodos un aizmigt vairs nevaru.
Jāraksta

Visi iesaistītie ir miruši.
Aizeju ciemos pie vectēva un redzu, ka viņš kaut ko mēğina no pagultes izvilkt. Stāsta, ka aiz gara laika meklējot atrisinājumu kādam senam noslēpumam un tagad esot sapratis kur meklēt norādes.
Un tiešām - no pagultes izvelk atslēgas piekariņu, kas norāda konkrētu grāmatu, grāmatas grāmatzīme uz ..., līdz beidzot vajadzēja pārbīdīt galdu, lai uz tā pakāpjoties varētu iebāzt roku skurstenī un izvilkt aploksni.
Aploksnē krievu armijas desantnieka foto, uz dzeltena flaneļa izšūts teksts un vēstule, kurā teikts, ka kāds cilvēks ir gribējis, lai tieši mēs atrastu /kaut ko/, kura vērtība esot 180 000$.
No norādēm bija visāi nieciņi, grāmata, vairākas fotogrāfijas un uz lapiņām sarakstīti dzejoļu fragmenti.
Nezinu kā, bet nonācu telpā, kurā uz grīdas gulēja vairāki miruši cilvēki /zināju, ka tie ir mani vecvec../, kurus dzīvē nekad nebiju saticis.
Ar tēti meklējām īsto radinieku, kurš zinātu kādu notikumu, lai varētu saprast visas norādes.
Pēkšņi viens no mirušajiem sāk grozīties, atver acis un saka, ka esot pamodies.Tāpat sāk mosties arī pārējie.
Zināms mulsums ir, bet baiļu man nav. Pats brīnos

Sākās svinības, jo nevienam vairs nav jābūt mirušam.
Ir kāda jestra tante, kura nepārtraukti lamājas.Labsirdīga, bet visus izrīko ar lamuvārdiem. Nu, ble, Jūli, ko Tu pi...ies, tak visi jau pie galda.
Tante paņem mani aiz rokas, apskaujamies, priecājamies, skan akordions. mēs sākam lekt polku.
Mēğinu saprast kas ir šī iepriekš mirusī radiniece. Atbildēja, ka / sapņu scenārija autori ņirgājas laikam:D/ viņa patiesībā neesot nekāda radiniece, viņai vienkārši patīkot buhāt un jautrība. ..pipec.
Pēkšņi sapratu, ka šie nebūs vienīgie mirušie, kuri celsies. Tagad neaudz kļuva bail.
Skrēju pie loga un, jā- no visiem stūriem un no pazemes parādās cilvēki. Sākumā gaita kā zombijiem filmās, bet vēlāk izrādās, ka viņi gribējuši tā mūs pabiedēt un tagad visiem ir smieklīgi.
...tālāk vēl cīņa ar robotiem, bet tur maz atceos.
Man nebija nekāu ieroču un vienīgais, ko varēju izdarīt, bija spļaut uz viņiem.
Spľāvu barvedim, bet viņš aizsargājās ar kaut ko līdzīgu stekam. Spļāviens izšķīda un daļa trāpīja viņam sejā.
Noslēdzām mieru, jo man esot viņam nepazīstams ierocis

P.S
Alkoholu, narkotikas lietojis neesmu