Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181178 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #765 : 2019. gada 25. marts, 08:45:41 »
Labākais, ka sapnī nekas nepārsteidz, viss ir loģisks, saprotams un ikdienišķs. Nomodā ko tādu ieraugot būtu immfarkc mivokardā kā likc.
Visus sakost!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #766 : 2019. gada 26. aprīlis, 08:14:58 »
Ilgi un neatlaidīgi meklēju Stīva Džobsa rakstu par laiktelpas cilpu. Es pat satura tēzes zināju, bet rakstu neatradu. :(

Atslēdzies ragana

« Atbilde #767 : 2019. gada 26. aprīlis, 08:54:17 »
Ilgi un neatlaidīgi meklēju Stīva Džobsa rakstu par laiktelpas cilpu. Es pat satura tēzes zināju, bet rakstu neatradu. :(
Nē, nu ko teiksi. Kas tik nenotiek prātā! :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #768 : 2019. gada 26. aprīlis, 09:15:12 »
Sapnī pastaigājos pa Siguldu ar ģimeni, pat mana māte bija līdzi. Pēkšņi ieraugu Siguldā iepriekš neredzētu skatu - kalnā ir izcirtums (kā Šveicē pie pacēlājiem) un pa to pienāk vagoniņš vairākos stāvos. Ne gaisa vagoniņš, bet tāda kā vilciena. Ārā pavasaris un silts laiks. Iekāpjam tajā vilciena izstrādājumā. Sākam braukt kalnā, pa logu skaistas ainavas un pēkšņi - sniegs un aukstums. Sākam meklēt siltas drēbes, velkam mugurā, lai varētu izkāpt. Izkāpjam, bet uzreiz jāiekāpj citā, necilākā vilcienā. Tas - hlopc - durvis ciet un ved visus lejā no kalna. Tā arī sniegu un aukstumu nesajutu. Pēc tam sapnī vēl štukoju, vai tā nebija kaut kāda sajūtu imitācija, līdzīgi kā AHHAA centrā lifts uz zemes sākumu. :)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #769 : 2019. gada 26. aprīlis, 11:48:19 »
Šonakt bija gluži kā pilnmēness murdziņu nakts...
Vispirms kā no malas vēroju trīs puišus, kas skrēja pa kaut kādu garu koridoru, un tad pēkšņi vienam kaut kas krītot iesita pa galvu. No tā puisim pieres daļā parādījās kā sprauga/plaisa, pa kuru spīdēja gaisma. Ja ieskatījas, varēja redzēt, ka tur ir tāds kā mašīnas atpakaļskata spogulis, kas kaut ko atstaro.  :faint:
Pēcāk jau ar krustmeitu pētīju un komentēju viņas kukaiņu kolekciju - lielas (lielākas par pamatīgu vīrieša īkšķi) krāsainas vaboles; zināju kura skrejvabole, kura krāšņvabole. Tad pēkšņi no ārpuses logā iesitās normāla izmēra melnbalts ar dzeltenu/oranžu tauriņš (pēc formas tuvāks naktstauriņam) un palika uz palodzes. Pēc brīža tas bija kļuvis lielāks un sapratu, ka tas arvien palielināsies... tālāk ir atmiņā par notiekošo ir pārrāvums, un nākamais, ko atceros, ka man kājas īkšķī iekoda kaut kāds kukainis, kas izskatījās pēc tā sauktā ūdensmērītāja... uzreiz aptvēru, ka esmu ar ko inficēta un, ka kukainis nāk no tā milzu tauriņa, ko sapnī saucu, šķiet, par varavīkšņaini (vai kaut kā līdzīgi). Tad pamodos.

Gulēju slikti un saraustīti, lai gan tā ir bieži, taču tagad bija grūti pēc sapņa aizmigt. Krustmeita ne ar kādiem kukaiņiem neaizraujas, bet vakarpusē lasīju dabasdatus, varbūt tie kaut ko rosināja. Skrienošos puišus gan nevaru sasaistīt ne ar ko.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Minne

« Atbilde #770 : 2019. gada 26. aprīlis, 15:12:43 »
Skrienošos puišus gan nevaru sasaistīt ne ar ko.

Tie noteikti bija bobslejisti  :ng:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #771 : 2019. gada 26. aprīlis, 18:57:25 »
Labākais, ka sapnī nekas nepārsteidz, viss ir loģisks, saprotams un ikdienišķs. Nomodā ko tādu ieraugot būtu immfarkc mivokardā kā likc.

...ei, nu ei... man gan ir bijuši sapņi no kuriem bezmaz ar sirdsklauvi esmu pamodusies... un arī kad saprotu, ka  v a j a g  pamosties, bet nespēju... :(

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #772 : 2019. gada 26. aprīlis, 19:16:23 »
Labi, noriskēšu pirmo reizīti (netiesājiet bargi)...

Tas bija naktī pirmdien/otrdien, skaidri atceros.
Bija kaut kāds milzu pasākums ar viesu izmitināšanu kaut kādā provinces skolā.
Biju badā un, tiklīdz ierados, tā ēdu, ēdu, ēdu un ēdu bez apstājas.

Un naktī sākās caureja, caureja, caureja un caureja bez apstājas.
Sākumā gāju uz kaut kādu slepeno individuālo ateju, bet pēcāk to slēdza.
Tās vietā vienā skolas stāvā parādījās plaša publiska ateja ar blakus esošām duškabīnēm, kur vietu trūkuma dēļ bija ierīkotas guļvietas gados jaunākajiem pasākuma dalībniekiem.
(jā, jā - dušā/atejā)
Bet man turpat telpā blakus kabīnē tik caureja, caureja un caureja...

Beigās izsauca skolas komendanti, kura atvēra kabīnes durvis un audzināja mani, bet man tik joprojām caureja, caureja, caureja...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #773 : 2019. gada 26. aprīlis, 20:02:00 »
...a gulta no rīta tīra?   
p.s.
Par caureju nekad neesmu sapņojis, bet ja sapnī gribas čuràt, tad nav ko kavēties un jāvico uz to reālo tualeti! nav ko vairs gulēt! :D

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #774 : 2019. gada 26. aprīlis, 20:08:29 »
Man jau sen kā viss ir atsaistīti - gultai nekas, pat ja sapņos čurāju, čurāju, čurāju, čurāju :)
(protams, tas nāca ne bez zināma treniņa...)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #775 : 2019. gada 26. aprīlis, 20:21:50 »
...varbūt labāk netrenēties, bet sapņot par ko citu...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #776 : 2019. gada 26. aprīlis, 21:05:22 »
Krimson, tagad gaidi baigo naudu!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #777 : 2019. gada 27. aprīlis, 03:41:06 »
No šī sapņa pamodos un aizmigt vairs nevaru.
Jāraksta :)

Visi iesaistītie ir miruši.

Aizeju ciemos pie  vectēva un redzu, ka viņš kaut ko mēğina no pagultes izvilkt. Stāsta, ka aiz gara laika meklējot atrisinājumu kādam senam noslēpumam un tagad esot sapratis kur meklēt norādes.
Un tiešām - no pagultes izvelk atslēgas piekariņu, kas norāda konkrētu grāmatu, grāmatas grāmatzīme uz ..., līdz beidzot vajadzēja pārbīdīt galdu, lai uz tā pakāpjoties varētu iebāzt roku skurstenī un izvilkt aploksni.
Aploksnē krievu armijas desantnieka foto, uz dzeltena flaneļa izšūts teksts un vēstule, kurā teikts, ka kāds cilvēks ir gribējis, lai tieši mēs atrastu  /kaut ko/, kura vērtība esot 180 000$.
No norādēm bija visāi nieciņi, grāmata, vairākas fotogrāfijas un uz lapiņām sarakstīti dzejoļu fragmenti.
Nezinu kā, bet nonācu telpā, kurā uz grīdas gulēja vairāki miruši cilvēki /zināju, ka tie ir mani vecvec../, kurus dzīvē nekad nebiju saticis.
Ar tēti meklējām īsto radinieku, kurš zinātu kādu notikumu, lai varētu saprast visas norādes.
Pēkšņi viens no mirušajiem sāk grozīties, atver acis un saka, ka esot pamodies.Tāpat sāk mosties arī pārējie.
Zināms mulsums ir, bet baiļu man nav. Pats brīnos :)
Sākās svinības, jo nevienam vairs nav jābūt mirušam.
Ir kāda jestra tante, kura nepārtraukti lamājas.Labsirdīga, bet visus izrīko ar lamuvārdiem. Nu, ble, Jūli, ko Tu pi...ies, tak visi jau pie galda.
Tante paņem mani aiz rokas, apskaujamies, priecājamies, skan akordions. mēs sākam lekt polku.
Mēğinu saprast kas ir šī iepriekš mirusī radiniece. Atbildēja, ka / sapņu scenārija autori ņirgājas laikam:D/ viņa patiesībā neesot nekāda radiniece, viņai vienkārši patīkot buhāt un jautrība. ..pipec.
Pēkšņi sapratu, ka šie nebūs vienīgie mirušie, kuri celsies. Tagad neaudz kļuva bail.
Skrēju pie loga un, jā- no visiem stūriem un no pazemes parādās cilvēki. Sākumā gaita kā zombijiem filmās, bet vēlāk izrādās, ka viņi gribējuši tā mūs pabiedēt un tagad visiem ir smieklīgi.

...tālāk vēl cīņa ar robotiem, bet tur maz atceos.
Man nebija nekāu ieroču un vienīgais, ko varēju izdarīt, bija spļaut uz viņiem.
Spľāvu barvedim, bet viņš aizsargājās ar kaut ko līdzīgu stekam. Spļāviens izšķīda un daļa trāpīja viņam sejā.
Noslēdzām mieru, jo man esot viņam nepazīstams ierocis :D

P.S
Alkoholu, narkotikas lietojis neesmu :D
« Pēdējās izmaiņas: 2019. gada 27. aprīlis, 03:49:50 no Broms »

Atslēdzies ragana

« Atbilde #778 : 2019. gada 27. aprīlis, 09:20:45 »
Labrīt. Brom! Sen šitā nebiju smējusies ! Tas par epizodi ar spļaušanu.  :rofl:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #779 : 2019. gada 27. aprīlis, 10:21:10 »
Iespaidīgi!
Kaut kad lasīju fantāzijas romānu, kura galvenā varoņa siekalas bija kļuvušas nāvējoši indīgas - tātad spļāviens var būt ierocis :)
No amount of advance planning will ever replace dumb luck