Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 180987 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #840 : 2020. gada 30. septembris, 10:34:39 »
No šīs nakts sapņa atceros tikai to, ka  stāvu uz perona un gaidu vilcienu no Somijas uz Latviju. It kā tūlīt jāpienāk, bet  laiks tā ka būtu. Domāju, ka derētu vēl paskatīties, vai viss ir paņemts līdz. Ieskrienu uzgaidāmā telpā, tāda kā paliela kopušku istaba ar gultām. Viena no tās manējā. Nu moins, pilns ar nesapakotām pekelēm. Sāku krāmēt koferī, tad to ielieku atkal kaut kādā ceļasomā, naktsgaldiņā kaut kādi konspekti... Tad vēl dvielis uz galvas, droši vien svaigi mazgāti mati. Vēl pa ceļam atpakaļ domāju, kur esmu iebāzusi biļeti. Vienā vārdā, kad izskrienu uz perona, tas jau tukšs, ne vilciena, ne viena cilvēka un arī aizdomas, vai tas vilciens šodien pēdējais... nav jau arī neviena kam jautāt. Pamostos, aizbraucu uz servisu.  :brauc: Servisa puika izķidā no panckām šofera durvis. Līdz skaidrs, ka vajag kaut kādu detaļu. Izbraukā visas bodes - nav, jāpasūt, zvanīs. Kaut kur iekšā pazīstama sajūta. Rosība it kā ir, a jēgas nekādas...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #841 : 2020. gada 02. oktobris, 09:03:27 »
sapnī sabiedrība bija lēmusi mani likvidēt un tālab  ievietoja kaut kādā tur pazemes kabūzī. Tur jau sēdēja vēl kāds pārītis, kas informēja mani, ka no šejienes  vienīga iespēja tikt sveikā cauri uzvilkt kaut kādu austrumu šamaņa tērpu. Principā jau nebija ko zaudēt, es piekritu un pēc brīža man sagādāja tādu zaļganu tautas rakstiem izšūtu drēbju komplektu. Vienā vārdā, ārā es tiku bez problēmām. Tad bija tāds pagarš ceļojums nez uz kurieni ar sīkiem piedzīvojumiem, kurus es vairs īsti neatceros, tik to vien, ka vairs neviens nepiekasījās. Līdz, nonācu savās mājās. Radiņi, gan pukstēja pa stūriem,- ķipa, kamēr es tur pa pasauli  vazājos ar savu apgaismību, šamiem  vieniem jātiek ar mājas darbiem galā. Neviens pat padzerties nepiedāvāja. Uzsitu ar kaut kādu verķi  pa elektrisko vadu pie sienas un no tā sāk līt ūdens. Visiem nokārās žoklis, tai skaitā arī man ( neko tādu no sevis nebiju gaidījusī). Tagad žēl, ka neatceros tos ceļojuma piedzīvojumus, tik vien kā sākumu un beigas. Nu nekas, galvenais, ka dzīva ;o)))

Atslēdzies reno

« Atbilde #842 : 2020. gada 02. oktobris, 21:14:51 »
Vīrs nosapņojis, ka Tramps mūsu mājā atbraucis, sēž pie galda un runājamies

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #843 : 2020. gada 02. oktobris, 21:16:43 »
Vīrs nosapņojis, ka Tramps mūsu mājā atbraucis, sēž pie galda un runājamies

2m un dezinfekcija - esot "kroni" noķēris

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #844 : 2020. gada 07. oktobris, 19:53:33 »
Iedomājieties, es tagad zinu, kā Spārka izskatās - sapnī redzēju!  :rofl:

Atslēdzies reno

« Atbilde #845 : 2020. gada 07. oktobris, 22:45:42 »
Saskatījos visādus krimiķus, nu tad sapnītis:
Skaidri atceros no vietas, kur divatā ar vēl kādu sievieti ieejam tukšā telpā, mums seko it kā apsargs,, bet pēkšņi slēdz durvis no iekšpuses un sāk draudēt ar pistoli. Mums panika, kaut ko kliedzam uz viņu, tad es izvelku MAZO SĒŅU NAZĪTI, ieduru viņam kaklā, nogāžu uz mutes, piespiežu pie grīdas un saucu, lai tā otrā nāk sasiet rokas

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #846 : 2020. gada 11. oktobris, 11:07:45 »
šonakt pārņēmos kārtojot savu radu vajadzības. Galvenais, ka nepazīstu nevienu, vienkārši atnāk cilvēciņš un paziņo, ka man, kā radu gabalam, šamiem jāizpalīdz. Problēmas visdīvainākās. Kaut kāds  jauneklis saka, ka viņam, kā ēst,  "uz laiku jāaizņemas" no kādas pareizticīgo baznīcas svētbilde. Un tā kā  viņš paredz, ka šamam neviens labprāt neatdos, tad man jāiet un kamēr šis "aizņemsies" ... jāstāv uz vakts. Vienā vārdā nojūdzies. Es , protams, atsaku, bet atbildīgā brīdī tomēr aizeju uz baznīcu lai brīdinātu mācītāju par iespējamu ielaušanos. Tur notiek dievkalpojums un es pie vārda netieku, jāgaida. Te redzu, ka rada gabals pazūd kādā blakus telpā un izveidojās dīvaina situācijā - jo šams tur "aizņemās" bet es teorētiski it kā esmu uz vakts. Lai manu klātbūtni nepārprot tinos prom.
Tad ierodas vēl kāds radinieks, nu jau gados un lūdz palīdzību - viņam pagalam neveicās ar kaut kādu pieņemšanas komisiju. Aizbraucu pie šā uz vietas un redzu, kur problēma. Gaitenī, kur visiem karājās virsdrēbes, tādi, kā slēpotāju kombinezoni. Interesants moments, kombinezoniem pie stariem ir tādi magnētiņi ar kuriem tie turas pie pakaramiem. Un kaut kāds sīkais puišelis izklaidējās - atbildīgā momentā noskrien gar skapi ar kaut kādu verķi, kas nostrādā un viss virsdrēbju lērums nokrīt no pakaramiem lielā kaudzē. Palīdzu radam atrast viņa štātes un skrienam uz komisiju. Protams, ka kavējam. Komisijā ir trīs cilvēki, un lai tiktu cauri vajadzīgi 15 punkti. Viena no komisijas - Elita Veidemane, nikni parāda vidējo pirkstu ( ķipa, ja gribi piedalīties vismaz laikus jāierodas), tādā veida piešķirot tikai vienu punktu. Līdz ar to mēs atkal esam garām.
Būtībā rosījos visu nakti un nevienam nepalīdzēju.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #847 : 2020. gada 12. oktobris, 11:58:10 »
šonakt ierados darbā ar kaut kādiem flokšiem. Kantora dāmas mēģināja pārmest kavējumu.  Es teicu, ka meklēju viņām ziedus , lai iemeslu izdomā pašas. Iedevu katrai pa puķei un džekam, kas ieskrēja istabā, pateicu lai izņem manā vietā algu, jo man ir jātinas prom. Pazudu no darba un neatceros vairs kas tur vēl notika. Beigās atrados uz kaut kādas daudzstāvenes jumta. Lejā nevarēja nokāpt, vienīgā iespēja - blakus mājai augoša bērza zari. Riskēju un paliku stāvot  tādā dīvainā pozā - viena kāja uz jumta, otra uz zara. Sapratu, ka viens vēja pūtiens un būs ziepes. Saucu palīgā, tauta lejā nesaprata, no kurienes balss. Te zars sakustējās un es pieķērusies pie tā kritu lejā, līdzīgi, ka lec ar gumiju. Diezgan veiksmīgi. Pirmais, ko ieraugu lejā - džeks no darba. Pieprasīju savu algu. šams samulsa, un izvilka no kabatas kaut kādu dzintara gabaliņu. Ķipa kaut kur investējis līdzekļus un ko tur vēl. Atbildēju, lai aizveras un ja pēc 10 minūtēm naudas nebūs šams visu atlikušo mūžu nožēlos, ka mani pazina. Naudu, protams, nesagaidīju jo pamodos.

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #848 : 2020. gada 13. oktobris, 07:07:28 »
To vajadzētu apkopot un izdot grāmatā!

Atslēdzies reno

« Atbilde #849 : 2020. gada 13. oktobris, 08:58:04 »
Ja es sapnī redzu māju, kur dzīvojam, tad tikai vecajā versijā, nepārbūvētu. Šoreiz riņķveida kāpnēm bija remontēšanai noņemti pēdējie pakāpieni, vajadzēja nolekt.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #850 : 2020. gada 13. oktobris, 10:10:50 »
sapnī biju kaut kādā pilsētiņā ar divu- trīs stāvu mājām. Uz ielām tukšs, dzīvokļos bardaks un pilns ar putekļiem. Visu laiku prātuļoju, kā es viņiem tagad ūdens patēriņu skaitīšu. Izmēģināju vairākus aprēķina variantus, neviens nelikās drošs. Līdz beidzot izgāju ielā un pamanīju, ka dažos logos vēl redz cilvēkus. Neviens savā starpā nekomunicēja, bet tas vienalga kaut kā nomierināja

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #851 : 2020. gada 15. oktobris, 07:32:47 »
-- detektīvfilmu kaitīgā ietekme --
es stikla krūzē jaucu citronūdeni. Griezu citronu tādos garos taisnstūra sešskaldņa gabalos (nezinu, kā no citrona tādus var izgriezt), metu palielā stikla krūzē ar ūdeni. Viena krūze, otra, trešā, viss ātri iztērējās, es tikai jaucu vēl. Bet tad izrādījās, ka viss ir bijis jāreģistrē un jāfiksē kā pierādījumi un citronu drīkstēja griezt tikai parastu daiviņu veidā. Sanāca, ka esmu slēpis pierādījumus. Tālāk kaut kāds džeks gulēja uz dīvāna ar bloknotu un pierakstīja, man bija jāsauc sastāvdaļas, ko liku krūzē. Es, protams šmaucos, liku četrstūrainos citrona gabalus un visu laiku domāju, kā lai novērš nesaisti starp patiesi izlietotajiem citroniem un uzskaitītajiem.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #852 : 2020. gada 15. oktobris, 09:18:30 »
bij kaukāds tuss... un viena pupīga blondīnīte iekrita acīs....arī es viņai šķitu nevienaldzīgs... bet tā dāma bija ar pavadoni... es gudri izdomāju un aizlēju pavadonim acis, šis atslēdzas un es ar blondīnīti tik jauki tusēju... jau līdz viņas sniegbaltajām apenēm bijām tikuši... te MODINĀTĀJS (sievas! @#$%&  :evil: ) ...mēģināju vēlreiz iemigt, bet blondīnīte bija kļuvusi nevaļīga un arī šās pavadonis sāka mosties.    :?:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #853 : 2020. gada 15. oktobris, 13:04:27 »

Sapnī ziema, sniega kupenas... Vīrs pie stūres, rullējam pie tēva uz mājām no Mežciema sētas puses, daļēji caur pagalmiem. Redzam - kur pārbrauc iepriekšējās pāris mašīnas, ielas vidū no zemes izšaujas ugunsstabs kā autošovos redzēts, tik nevar saprast - vai tam kā geizeram kāds cikls, vai iet gaisā, kad brauc pāri. Vīrs drošības pēc ņem kārtīgu līkumu apkārt, turklāt pamatīgā ātrumā, ar driftu, un tālāk tāpat lielā ātrumā ar driftu noparkojamies pie mājas. Attopos, ka vajadzēja nopirkt apelsīnus (sveiciens šārīta čata rudens augļiem!) un atceros, ka pa ceļam redzēju apelsīnu kiosku (tumši zils būcenis ar oranžiem apelsīniem virsū ). Ņemu īsceļu starp mājām, bet tādas kupenas, ka ātri brienu atpakaļ uz celiņu, pa ceļam piefiksējot no lampiņu virtenes veidotu uzrakstu "Andim un Aldim vārdadienā" un nodomājot - vai ta vienā dienā iekrīt... Beidzot pie kioska un sāku rēķināt, cik vispār varu nopirkt - skaidra nauda tikai monētās, norēķinu karte nederēs. Apelsīni 9 Eu kg! Maciņā izrādās gana daudz balto monētu, tikai - viena kantaina ar dzērvēm vai gārņiem - jubilejas (nelietošu), tad vēl pārītis ar uzrakstiem krieviski, piemēram, "Slava oktjabrju!". Kur tāda rauta?! Kā pa miglu atceros, ka tikko biju ceļojumā uz Pleskavu, nē Novgorodu... Tomēr normāli eiro arī atrodas, un tālāk seko mistiski aprēķini, salīdzinot eiro un apelsīnu izmērus, cik apelsīnu varu prasīt.
Bet pamodos pirms uzzināju, cik dabūju.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies reno

« Atbilde #854 : 2020. gada 15. oktobris, 14:51:42 »
Manā sapnī arī bija lietiskais pierādījums -puišeļa mests saldējums, policists saspieda tādā 4kantīgā paciņā