Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 180941 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies sanda

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #900 : 2021. gada 08. janvāris, 00:58:46 »
Vakarnakt iegāju  it kā darbnīcā, pieņēmējs aiz letes, nekā uzkrītoša,  neko tur man nevajadzēja. Devos pa kāpnēm uz otro stāvu, atvēru durvis gaiteņa galā, gāju iekšā.
Plaša istaba, vidū liela balti pārklāta gulta, vairāki kucēni skraida pa grīdu, viens čurā uz paklāja.
Parādās mana krievvalodīgā paziņa Sofija (saukšu tā), skatās man acīs un saka – “Zvoņila ženščina - u molodoj ženščini vstreča s Luciferom”.
Man gar to nav nekādas daļas, uzradušies 6 kaķēni – 3 skraida pa grīdu, 3 ierāpušies vai iecelti gultā un dauzās. 
Atkal ienāk Sofija, mazliet aizelsusies un nopietna, skatās acīs, saka – “Zvoņila ženščina – u molodoj ženščini vstreča s Luciferom”.
Pieņemu zināšanai, bet man par to tiešām nav nekādas daļas.  ruds pusgarspalvains kaķēns skatās spriganām acīm, žabo mazliet savēlies, varbūt jāpaķemmē.
Modinātājs pārtrauca sapni.

Vakar dienā tikos ar citu krievalodīgo paziņu, Viņa (krieviski) saka -Vovam 7. janvāri dzimšanas diena, bet , vai es zinot viņa personas koda 2. daļu – 3 sešnieki, bet dzimis pareizticīgo Ziemassvētkos. Sāku smieties, atcerējos sapni, bet tā Vova sakarīgs, pat ļoti.
Neesmu pareizticīgā, pat nezināju īsti kad Z.sv., bet 1. reizi sapnis krieviski (vairums pareizticīgo LR ir krievvalodīgie, lai arī tautībai konfesijā nav tiešas nozīmes), faktus par Vovu nezināju, kristietībā Luciferu saista ar nelabo, bet laikam ar Rīta zvaigzni arī.

Sapnī sapratu, ka tikšanās ne tajā istabā, kur atrados es, kaut kur blakustelpās. Sofija mani informēja, it kā man tā būtu svarīga ziņa, parasti viņa par visu saka - "Ņeparsja"
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 08. janvāris, 01:29:26 no sanda »

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #901 : 2021. gada 13. janvāris, 06:48:07 »
Datora ekrānā parādījās paziņojums ar sarkanu izsaukuma zīmi: Investīciju fiskālā kontrole!
Vairāk neko neatceros :mrgr:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #902 : 2021. gada 17. janvāris, 11:52:30 »
Sapni atceros no brīža kad  braucu no darba. Tilta vidū stāvēja tukšs autobuss, tam blakus mīņājās kāda no maniem kolēģiem un  tiltam pāri neviens neriskēja braukt. Gāju noskaidrot, kas viņai tur ir noticis. It kā autobuss nebija pie vainas, vienkārši aiz autobusa bija iebrukusi tilta mala un spriežot pēc visa, ja kāds brauktu pa otru tilta malu  tilts vispār aizies pa pieskari. Piedāvāju paziņai aizvest viņu kur vajag. Gājām uz autiņu. Pa ceļam pamanīju ka vēl vienā tilta salaiduma vietā ir šķirba ne pa jokam. Prātā, ka tilts jau nesen remontēts. Braucot paziņa ieteica ievērtēt viņas dzīvokli, jo vēlās to pārdot. Iebraucām kaut kādā mazpilsētā ar padomju laiku divstāvīgam hruščevkām. Bet nu paskatīties var. Dzīvoklītis tāds 50 gadu stilā, bet labi kopts un mājīgs. Zilgan baltas flīzes, ieapaļas arkas, vienīgais gaitenis tāds pamatīgi noplucis, uz sienām var redzēt vismaz desmit krāsu nianses, ar kādām tas savā laikā krāsots. Bet tieši tas man liekas interesanti, tāds abstrakts piesitiens ar vēstures elpu. Paziņa pasaka, ka viss tas brīnums maksā 4 tūkstošus. Ja sākumā biju domājusi, ka man tas nafig nav vajadzīgs, tagad jau sāku prātuļot, varbūt to varētu izmantot kādiem vasaras izbraukumiem. Prātā jau kā to visu finansiāli sastiķēt. Eju meklēt paziņu lai aprunāties, blakus dzīvoklī man atver divi džeki. Izrādās, ka tur ir keramikas darbnīca. Visos stūros inčīgi darbiņi, tāds veclaicīgs ceplis un puikas arī tādi atraktīvi. Super, garlaicīgi nebūs, ja  vēl pilsētiņā būtu kādi ūdeņi, ķipa upe vai ezers. Izeju pagalmā un ieraugu, ka 10 metru attālumā no sliekšņa skalojās jūras mala. Kaut kāds mammis sēž malā un mērcē tajā kājas. Arī labi, varēs savu mammi atvest, viņai patiks. Jāmeklē, kur mana paziņa pazudusi, lai visus sīkumus sarunātu. Te mani pamodina košaks.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #903 : 2021. gada 19. janvāris, 01:51:40 »
Kaķis bija paralizējis Putinu un ievilcis kaktā aiz izlietnes.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #904 : 2021. gada 27. janvāris, 07:28:56 »
Sapnis bija savstarpēji nesaistītu epizožu virkne. Bet vienu atceros labi - rudenīga ainava, strauja upe, gar krastiem klinšaini kalni un pauguri. Daudzdienu pārgājienā iet cilvēku grupiņa, un pēdējais viens pats ar milzīgu mugursomu kā tāds gliemezītis ar mājiņu iet Bobs. Vēl padomāju, ka viņam tā milzīgā nasta pilna ar netīro veļu, jo katru dienu maina  :?:
Epizodes beigas :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #905 : 2021. gada 27. janvāris, 09:48:45 »
Sapnis bija savstarpēji nesaistītu epizožu virkne. Bet vienu atceros labi - rudenīga ainava, strauja upe, gar krastiem klinšaini kalni un pauguri. Daudzdienu pārgājienā iet cilvēku grupiņa, un pēdējais viens pats ar milzīgu mugursomu kā tāds gliemezītis ar mājiņu iet Bobs. Vēl padomāju, ka viņam tā milzīgā nasta pilna ar netīro veļu, jo katru dienu maina  :?:
Epizodes beigas :)
:rat:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #906 : 2021. gada 27. janvāris, 10:19:02 »
Vakarrīt atlūzu uz stundu.
Skatos, ka mājā vienā istabas stūrī peļķe. Kamēr slauku, blakus atrodu vēl vienu. Paskatos uz griestiem - pil, riģipsis uzburbis visā istabā, gar griestu logu tek, grīda slapja. Eju skatīties, kur nepil, mēģinu apsegt mantu kaudzes. Visā mājā griesti uzburbuši, visos stūros pil. Izeju ārā, kaimiņš stāv pie mana jumta (jumts zemu, var pieiet klāt), bet uz jumta Onduline, kam noplukusi, saulē sadēdējusi, nodilusi virskārta visā platībā, un tas tagad laiž cauri sniegu un lietu. Stāvu un domāju, kā var iztecēt tālāk pa visiem griestiem, ja zem Onduline taču ir kondensāta plēve, kas ūdeni cauri nelaiž...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #907 : 2021. gada 27. janvāris, 10:25:05 »
 :fp: :f-palm:  Es jau sāku domāt skaidrojumu, bet tad man pielēca, ka šī taču ir sapņu sadaļa  :smej:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #908 : 2021. gada 27. janvāris, 11:20:25 »
visu nakti kaut kur zaļumos pie dabas krūts laboju PVN deklarācijas. Šefs bija atstiepis  attaisnojošos dokumentus par padsmit gadiem atpakaļ un nezinu kāda sakarā bija jāmaina vairāku gadu griezumā katrs mēnesis. Pie sevis domāju, atkal šams ar savām fantāzijām, jo principā rezultāts nemainīsies. Un man bija taisnība... it kā

« Atbilde #909 : 2021. gada 31. janvāris, 13:18:27 »
Ooo, man šonakt bija garo murgu nakts. Strādāju jaunā, smalkā darbā, bet pie sievietes, kuru es pazīstu. Viņa man pienāk klāt un prasa, vai es negribot nopirkt Guči somu - "tikai 330 eiro". Man uzreiz kļūst skaidrs, ka to somu nepirkšu, bet apskatīties jau var. Tas brīnums izrādās tašiņa no tumšzila samta, ar zeltītām ķēdēm rokturu vietā, un virsū ir uzpērļoti briedīši   :rat:
Es tā delikāti pasaku, ka to somu toč nepirkšu, bet viena no kolēģēm iedzeļ - nu, ar savu jauno algo tu jau varēji to atļauties.
Vēl bija drausmīgi gara filma par vienu džeku, kuru it kā nogalinājis viņa meitenes mīļākais, bet beigās izrādījās, ka meiča nogalinājusi viņu pati, iedurot ar skrūvgriezi kaklā.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies reno

« Atbilde #910 : 2021. gada 31. janvāris, 15:12:55 »
Man bija kaut kur jābrauc darba uzdevumā. Stāvu Matīsa/Brīvības krustojumā, bet te paskatos, ka iela patiesībā ir plata upe un piebrauc tāds neliels kuģītis, ar to man būs jābrauc. Saprotu, ka jābrauc būs arī pa vētraino jūru, un jau uzreiz zinu, ka man būs briesmīga jūras slimība. Tomēr eju uz kuģeli, "upes" mala ir sekla. Ir dažas brīvas vietas, gribu sēsties priekšā, mazāk šūpos, bet tur mani nelaiž.
Iepriekš par kaut kādām monētām esmu nopirkusi braukšanas talonus, 2 gab. Sākam braukt, bet pa laimi, sapnis beidzas

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #911 : 2021. gada 03. februāris, 08:32:02 »
Aizgāju pie zobārsta, bet tas nevis salaboja zobus, bet saspriceja seju ar botoksu, salika fillerus. Man šoks! Jāmaksà bija 500, gāju uz bankomātu un priecàjos, ka maska jānēsā un darbā zilumus varēs noslēpt. Zobārstei saku- jūs kļūdījāties. Viņa- nākamreiz zobu.
Tādi man vienkārši sapņi, ja vispār ir kāds.

Atslēdzies reno

« Atbilde #912 : 2021. gada 03. februāris, 09:05:11 »
Esmu kaut kādā seminārā, kursos vecajā RTU ēkā. Gardrob'eju pēc mēteļa, tur visi paši gāžas iekšā, es arī ar savu numuriņu, bet skatos un nevaru saprast ciparus -plāksnīti grozot cipari mainās. Garderobists pa burzmu atrodas, aiziet meklēt, bet es pēkšņi ieraugu savu mēteli, apģērbjos. Nosmejamies par dīvaino plāksnīti. Pa to laiku jau visi izklīduši, tikai tāds bariņš tādi kā indieši iet pāri Strēlnieku laukumam, es teciņus pakaļ, jo par Vaļņu ielu zinu, ka pa vidu būs bīstama.

Izanāku ārā pie Laimas pulksteņa, tur jau viss gaišs, Bastejkalna stūrī liela jauna māja. Man vajag nopirkt braukšanas talonu (atkal!) meklēju kaut ko līdzīgi Narvasenam, ieeju Laimas mājiņā, bet ir baigi vēls ap 22. Tur nepavisam neizskatās pēc veikala, noplukušas sienas, pie rakstāmgalda sēž krievu puisis, kas galīgi nesaprot, kas par taloniem. Blakus man izrādās vīramāte (sen jau kapā), sāk runāties un kamēr es tur kaut ko gozos, sākas tāda kā saviesīga saruna, parādās vēl kādas darbinieces. Maija čalim piedāvā nesen miruša Amerikas radinieka basketbola relikviju kolekciju -kā noprotu, viņi plāno, kā piedalīties streetball pasākumā, kas drīz notiks pie Brīvības pieminekļa.

Saruna kļūst dzīvāka, meitenes atnes kokteiļus un šampi tievās glāzēs. Kokteilis ir remdens un plastmasas glāzē, nu nekas, iedzert jau var. Visi saskandina. Nu tā kā būtu jāsāk iet, bet nē. Meitene no blakus istabas ienes paplāti ar lielām krevetēm. Tās es jau biju manījusi, bet nodomāju, ka mums jau nu laikam nedos.
Tad nu arī pamodos, kā tur krievu pasakās beigās saka, krevetes nepagaršojusi.Bet talonus laikam dabūju :smej:

Par vīramāti baigi raksturīgi, vienmēr centrā :rofl:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #913 : 2021. gada 03. februāris, 12:05:03 »
Biju savā bijušajā skolā. Sākumā bija vēl kādi cilvēki, bet vēlāk attapos, ka esam palikuši ar armijas čomu un visā skolā ir tumsa.
Tā kā es zinu katru stūri arī tumsā, tad izdomāju šo izjokot.
Skrēju pa gaiteni un pagriezienā aizslīdēju gaitenī pa kreisi. Nu noslēpos..
Pamodos  no tā, ka kāds čukstus, skaļi sēcošā balsī sauc manu vārdu. Attaisu acis - sauc. Pieceļos sēdus - sauc.
Mēģināju ieklausīties no kuras puses, bet nepaspēju - iestājās klusums.
Kā 3.24 pamodos, tā aizmigt vairs neizdevās.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #914 : 2021. gada 03. februāris, 12:12:35 »
Piedalījos kaut kādā uzvedības pētījumu eksperimentā. Visādi sensori, viedaparāti un gadžeti.
Eksperimentu pārtrauca Kivičs, kurš pa atvērto logu sasvieda lēveni sniega :mrgr: