Laikam jāsāk ar ievadu par to, kāpēc sapnī figurēja mans klases biedrs, ar kuru mums bija romāniņš jau pēc vidusskolas beigšanas, bet nekādas baigās jūtas pret viņu man nebija. Viņš pirms pāris dienām pieteicās man FB draugos un es sākumā par neatpazinu, jo viņš ir mainījis uzvārdu - nezinu, vai sievas paņēmis, vai pirms tam nomainījis, jo īstais viņam bija tāds nelabskanīgs - nekas rupjš, bet tomēr.
Nu lūk, un sapnī mēs nez kāpēc taisījāmies precēties - pie tam kaut kādā steigā, jau pāris dienas pēc nejaušas atkalsatikšanās. Turklāt izrāva viņš mani no kaut kāda kūrorta vai nometnes, katrā ziņā man bija līdzi ierobežota garderobe, no kuras nekas īsti nebija piemērots precībām, uz kurām viņš, protams, vilks uzvalku. It kā varētu vilkt zilo kostīmu (kas dzīvē jau cik gadus nevalkāts mājās skapī stāv), bet zinu, ka tas man neuzlīdīs. Žaketi varētu atstāt vaļā, bet man nav baltas blūzītes, ko pavilkt apakšā. Dzīvoju es pie viņa mājās, kopā ar viņa māti un divām māsām, kuras nepārprotami nebija apmierinātas ar viņa izvēli – māte vienkārši izturējās salti, bet māsas reizēm pilnīgi atklāti saskatījās un nobolījās, kad es atkal kaut ko biju ne tā izdarījusi. Atceros, pie pusdienu galda lēju kaut kādu mērci (rozā un ar baltām plēksnītēm) un netīšām izlija baigi daudz un es saprotu, ka tā mērce bija baigi dārgā, un māsas atkal šausminājās. Un, lai kā es centos, mūžīgi izblamējos. Tā māja bija vairākos stāvos un ar kāpņu telpām abos galos, uz kurām veda durvis, tāpēc es nekad nezināju, ko satikšu uz trepēm, kad gāju meklēt viņu. Dažreiz man paveicās, un tad viņš nāca man pretī savā rūtainajā kreklā, blonds un ar 3 dienu rudajiem rugājiem, un apskāva un mierināja. Bija epizode, kad mēs visi no kaut kurienes braucām uz mājām, bet es sapūtos un teicu, ka iešu kājām, un viņš pūlējās mani pierunāt kāpt mašīnā. Karoč, nupat tās kāzas jau pēc pāris stundām, es tur panikā skraidu pa tām trepēm un gaiteņiem pusplika un ar ruļļiem matos un satieku visus citus, tikai ne viņu. Nezinu, ar ko tas beidzās, kaķim atkal ēst sagribējās un viņš mani pamodināja.