Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181203 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #960 : 2021. gada 26. aprīlis, 12:15:31 »
Sapnī ciemos ienāca kāda paziņa un tā kā starp citu saka,- Olguc, man te ir pāris nopietnu veču ar kuriem tev ir jāparunā. Viņai zvana mobilais, saka - re kur viens jau ir un sniedz man klausuli. Istabā skali skan mūzika un es nevaru neko lāga sarunāt. Samazināt skaļumu arī nevaru, mūzika skan no visiem aparātiem- datora, Tv... gandrīz ar no gludekļa. Sarunājām, ka pati tūlīt būšu klāt. Mirklis un es esmu telpā, kur rindiņā stāv darba galdi, no viena pieceļas kāds vīrišķis. Droši vien īstais. Sākam runāt par līgumu, bet atkal  mūzika. Vairs nav neviena galda, visi apkārt dejo. Džeki tādi puspliku, skuķi gaisīgās kleitas. Mani parauj kopējā virpulī. Vecim, ar kuru runāju iezvanās mobilais un šim ātri jāpazūd, viņš pasauc kādu atraktīvu jaukumu, kura ar visu varu grib mani iesaistīt kāda klipa veidošanā. Pasaku, ka tas nav mans lauciņš. Izskatās, ka viņai mana sabiedrība ir patīkama, iet mani pavadīt. Man dolec, pēc visa spriežot, tā ir tā ka tāda kā svaigi izveidota dizaina firma. Saku skuķim, ka man bieži ir daudz brīva laika un ja ir nepieciešamība, var mani piesaistīt, jo man patīk pindzelēt. Pa to starpu visu laiku apkārt skan mūzika, iekarsuši puiši, kas ar visu varu mēģina izraisīt manu interesi. es tā kā īpaši pretī nespārdos, bet tomēr meklēju izeju. Teiksim, gribot nokāpt no augšēja stāva, satveru margu, bet izrādās, ka trepju nav un es slaidi noslīdu stāvu zemāk turoties ar vienu roku pie margas. Citur, arī nav trepju un jāslīd pa stāvu nogāzi. Lejā satieku to pašu skuķi, kurai biju uzticēta. Liekas, ka  biju viņai interesanta. Viņa rāda ceļu... caur somu pirtiņu. Vāks ne iestāde,- Noteikti jāpaskatās, kāds nosaukums un kādas atsauksmes. Es pieprasīju lielāku dvieli un pa kluso izlavījos ārā. Pagalmā stāv pagarš galds ar stikla virsmu, kas pāris vietās notašķīts ar krāsu, paziņoju, ka zinu, kā notīrīt. Kamēr skrāpēju ar žileti, man atkal sāk sist kanti kāds no vietējiem. Visapkārt skan mūzika. Es neteiktu, ka man tas nav patīkami. Piesteidzās kāds skuķis un sāk luncināties šim apkārt. Tā vēl trūka, es viņai lieku manīt, lai pagaida, kamēr es tikšu skaidrībā ar sevi, vai šams man vajadzīgs un ... pamostos uz dīvāna, TV ieslēgts un pa MTV rāda 10 klipu topu.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #961 : 2021. gada 30. aprīlis, 15:01:23 »
atslēgvārdi -tukša plastmasas kārbiņa ar etiķeti "vīnogas"
                  atradās brūnais  apavu krēms

Gaidu vilcienu, arī vairākas cilvēku grupas, stāv tādos bariņos. Pienāk vilciens, baigi pārpildīts, izrādās, viss salons piekrauts ar vaļējām vīnogu kastēm, mums kaut kā jāiespiežas.
                  Pēc tam esmu tādā kā darbnīcā, kur veic stilīgu vīriešu apavu apstrādi, man kurpei jānoberž tāda krāsas maliņa. Beržu, un pēkšņi papēža daļā tāda ļeckiņa atplīst. Ziņoju priekšniecēm par sliktu dizainu. Mani sūta pie kaut kāda meždugorja labot. Paņemu kurpi, nokļūstu tādā kā puspamestā  pionieru nometnē, laukumam apkārt būdas, kurās kaut kas notiek, kā darbnīcas. Meklēju labotāju, man negrib rādīt, vai arī nav pieņemšanas laiks. Beidzot atrodu, īstā graustā.
Pirms tam man bijusī vēstures skolotāja pārmet, ka es sevi izniekoju. Nē, šis darbs man patīk, jautra kompānija sēžam un tas jau arī tikai paralēli īstajiem projektiem -tā es stāstu

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #962 : 2021. gada 06. maijs, 08:19:40 »
Bija jāpiedalās kaut kādā smalkā konferencē, jālemj kaut kas par Indiju.
Bet vairums dalībnieku drūzmējās pie bufetes. Interesantākais tur bija kūciņas.- kantainas, garnētas kā mutes harmonikas, un uz tām varēja arī spēlēt.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #963 : 2021. gada 06. maijs, 09:16:57 »
Bija jāpiedalās kaut kādā smalkā konferencē, jālemj kaut kas par Indiju.
Bet vairums dalībnieku drūzmējās pie bufetes. Interesantākais tur bija kūciņas.- kantainas, garnētas kā mutes harmonikas, un uz tām varēja arī spēlēt.

Indija
to apmeklēt- iegūt bagātību, saņemt mantojumu; aplūkot freskas un skulptūras tās svētvietās- ieinteresēties par okultismu

Kūkas
saldas- veiksme tiesu darbos; ļoti saldas- veiksme mīlestībā; rūgtas,piparotas- slikta zīme; mazas- niecīga peļņa, kas drīz vien dubultosies; lielas- smags darbs dos panākumus; tās cept- laime un gods; tās sagriezt- zaudēt mīlestību; tās ēst- jūs gaida draugi; tās iedāvāt- apliecināt viesmīlību

Mūzikas instruments
prieks un līksmība

Karoč, Tevi sagaida prieks, laime un bagātība! :) Neaizmirsti padalīties, es pirmais Tev to pateicu! :talking:

Pieslēdzies reno

« Atbilde #964 : 2021. gada 06. maijs, 09:59:45 »
Ziema, vēls vakars, es esmu smagā mētelī un man jātiek no Eksporta ielas krastmalā uz Citadeles. Bet tur stāva nogāze, ko bērni noslidinājuši. Sāku rāpties, bet saprotu, ka nebūs. Blakus ieraugu platas kāpnes, kāpju pa tām, bet atkal šaize -priekšā  mūris margas augstumā, kam jātiek pāri. Bet atkal veiksme -ieraugu mazus vārtiņus, pa tiem tieku uz ielas un tālāk uz laukuma. Sapnis beidzas ar to, ka domāju, jāiet kaut kur konjaku nopirkt, bet vaļā tikai kafejnīcas

Pieslēdzies reno

« Atbilde #965 : 2021. gada 14. maijs, 09:12:24 »
Rīts, vēl patumšs, ieraugu, ka dārzā kanalizācijas vilcēji, mums neko neprasot, dārza vidū ir izrakuši milzīgu bedri, kur liks grodus - 4kantīgas kastes pāris metru dziļumā. Viss jau padarīts, pie durvīm zeme smuki nogrābta (lievenis pazudis). Tikai viens strādnieks sēž uz kaimiņu žoga un pīpo.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #966 : 2021. gada 14. maijs, 10:18:23 »
Pirms dažām dienām sapnī skuvu bārdu. Vairākas reizes taustīju un brīnījos, ka tik gluda, maiga āda. It kā nekad bārda nebūtu augusi.

Sapņu tulkā izlasīju, ka tas nozīmē apzagšanu, kļūdainu lēmumu, pieņemšanu, nabadzību.
Aizvakar bija interesants piedāvājums. Es jau spārnos, viss baigi labi.
Vakar papētīju vairāk, uzdevu dažus jautājums un likās pat, ka tiešām viss ok.
Naktī pamodos no.. nezinu kā.. skaidras domas sitiena laikam.
Tur takš konkrēts uzmetiens! Tik smuki salikās puzle, ka šodien pavisam skaidrs, ka es tajā pasākumā nepiedalos.
Interesanti- nezinu vai un ko sapņoju, bet doma salikās miegā.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #967 : 2021. gada 14. maijs, 11:06:21 »
Citāts
Rīts, vēl patumšs, ieraugu, ka dārzā kanalizācijas vilcēji, mums neko neprasot, dārza vidū ir izrakuši milzīgu bedri, kur liks grodus
Tā jau šābrīža Jūrmalas ikdiena - ūdens/kanalizācijas licēju krustām šķērsām izraktās bedres, kur iesi/brauksi, nezini, vai tiksi cauri, vai jāmeklē apkārtceļš.  :smej:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #968 : 2021. gada 14. maijs, 11:29:02 »
sapnī bija kaut kāda ikdienišķa rosība. Nekas īpašs un stāstāms, līdz brīdim, kad kāds no apkārtējiem paziņoja, ka vairs no bankas nevar dabūt skanošo - kredīt kartiņas nedarbojas, sazvanīt bankā nevienu nevar... un tā tālāk... Apkārtējiem sākas klusa panika. Es vienā mierā jo ar mani nekas Tāds nevar notikt. Tad mēģinu pārskaitīt algas un saprotu, ka problēma patiešām globāla - nekas nedarbojās. Sāku analizēt situāciju, ledusskapis pilns, skaidrās naudas, kādam laikam pietiks ja ar prātu. Iekšēji tāda sajūta, ka man ir zināma izeja no situācijas, tikai smadzenes jāpieslēdz. Aizbraucu uz kaut kādu iestādi, mēģinu pieslēgties bankai ar vietējo aparātu. Jāzina parole, mēģinu ievadīt, kaut gan skaidri zinu, ka kļūdaina. Te garām iet kāds jaukums un paziņo, ka valdība ir atcēlusi naudu kā tādu. Nu ķipa, esot parādā visai pasaulei un lai atrisinātu situāciju, vienkārši likvidēja skanošo un visas norēķinu iespējas. Kārtējais asprātīgais lēmums,- Nauda? Kāda nauda!!!! Pie mums vispār tādu nelieto...  :?: :rat:  Labi, ka pamodos.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #969 : 2021. gada 23. maijs, 10:42:06 »
Uzlieku vārīties ūdeni kafijai mazā elektriskajā krūzītē. Pēc brīža atnāku, ūdens nav, tikai krūzīte izkususi un iztecējusi pa galdu – caurspīdīga plastmasa, vidū maziņš metāla sildelements palicis. Uzlieku citā krūzītē vārīties. Kaut ko daru otrajā stāvā, vecmāmiņa sēž uz dīvāna, dzirdu, ka lejā vairākas reizes noklaudz durvis, bet nepievēršu uzmanību. Eju liet savu kafiju, - atkal sildāmkrūze tāpat iztecējusi, šoreiz galda stūrī, tur kaut kādi papīri. Mēģinu tīrīt, eju uz pirmo stāvu pēc lupatas, bet tur piekrauts pilns ar visādām lietām: slēpēm –  slēpju daudz, gan slalomenes, gan distancenes –, bērnu krēsliņiem, apģērbiem, velosipēdiem, caurulēm, tikai taciņa pa vidu palikusi. Izeju pa durvīm - pie vārtiem kaimiņi beiguši kraut kravas mašīnā savas lietas, esot man sanesuši, varbūt man vajagot. Atpakaļ neņemšot, viņiem mašīna pilna. Eju atpakaļ, paostu gaisu - vismaz nesmird nekas. Sāku skatīties, kas tur sakrauts, domāju, ka nāksies uz vietējo blusu tirgu braukt ar to visu. Bērnu autokrēsliņš bija tīri labs, drēbes skatījos, locīju un liku kaudzē...

(Kaut kā nesakarīgi, lai gan reālistiski. Tie kaimiņi man "sociālie", kas drēbes nemazgā, bet dedzina ugunskurā un atved citas. :D Un iela pavisam ne kā manējā – platāka, un laikam asfalts. Vecmāmiņa arī jau tālumā.)
Es visu atceros, Ričard...

Pieslēdzies reno

« Atbilde #970 : 2021. gada 25. maijs, 07:19:05 »
Mēģinu atcerēties un salikt kopā drumslas: esmu frizētavā, kur izcēlies strīds starp manikīri un kādu klienti. Kliente kliedz, ka nav zinājusi, ka, ja cena ir 70 kapeikas, tad jādod dzeramnauda. Manikīre kliedz pretī, ka tādi visur noteikumi. Klientei vairāk neesot nauda.  Abas nošņurkušas jaunas meitenes, bet viss ir tāds kā pustusmā, kā netīrs, telpa piebāzta.
Es iejaucos un prasu, vai manikīre iepriekš to pateica un ka klientei taisnība.  Un vispār par tādu lakošanu, kad caurspīdīgu laku uzsmērē pa visu pirksta galu, nekas nebūtu jāmaksā. Beigās skaļi saucu pāri visai telpai  "un jums, jaunā dāma, ir problēmas..."'

Ar ko -neatceros, pēkšņi atcerējos to "un jums, jaunā dāma". Laikam līdz galam pabeidzu Amālijas manikīru :thinking:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #971 : 2021. gada 29. maijs, 11:42:17 »
Sapnis angliski.
Aizrakstu es Romas pāvestam par sociāli- ekonomiski - morāli - ētisku problēmu.
Viņš atbild, uzsākas mums ražīga sarakste.
Tad viņš ielūdz mani uz Vatikānu, es skatos - uzrunā ir Mr.
Domāju, kā lai misēkli atrisina; labi, ka pamodos :mrgr:

« Atbilde #972 : 2021. gada 29. maijs, 16:29:10 »
ieraudzīju sadaļu un atcerējos murdziņu - Egils Melbārdis gribēja mani precēt, bet man tak uzreiz bija skaidrs, ka viņš grib, lai ir kāda nepubliska persona, kas varētu šmugulēties ar to naudu, ko viņš internetā lūdz saziedot sava dēla mācībām Anglijā (bija nesen tāds raksts internetā, no kura tad arī šim sapnim kājas aug).       
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #973 : 2021. gada 29. maijs, 16:34:09 »
nu vai zin, šitā pie prinča netiksi  :rofl:

« Atbilde #974 : 2021. gada 30. maijs, 12:52:05 »
nu vai zin, šitā pie prinča netiksi  :rofl:

Nu ko lai dara, ja man veselais saprāts vienmēr dominē pār jūtām   :mrgr:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!