Sapnī ciemos ienāca kāda paziņa un tā kā starp citu saka,- Olguc, man te ir pāris nopietnu veču ar kuriem tev ir jāparunā. Viņai zvana mobilais, saka - re kur viens jau ir un sniedz man klausuli. Istabā skali skan mūzika un es nevaru neko lāga sarunāt. Samazināt skaļumu arī nevaru, mūzika skan no visiem aparātiem- datora, Tv... gandrīz ar no gludekļa. Sarunājām, ka pati tūlīt būšu klāt. Mirklis un es esmu telpā, kur rindiņā stāv darba galdi, no viena pieceļas kāds vīrišķis. Droši vien īstais. Sākam runāt par līgumu, bet atkal mūzika. Vairs nav neviena galda, visi apkārt dejo. Džeki tādi puspliku, skuķi gaisīgās kleitas. Mani parauj kopējā virpulī. Vecim, ar kuru runāju iezvanās mobilais un šim ātri jāpazūd, viņš pasauc kādu atraktīvu jaukumu, kura ar visu varu grib mani iesaistīt kāda klipa veidošanā. Pasaku, ka tas nav mans lauciņš. Izskatās, ka viņai mana sabiedrība ir patīkama, iet mani pavadīt. Man dolec, pēc visa spriežot, tā ir tā ka tāda kā svaigi izveidota dizaina firma. Saku skuķim, ka man bieži ir daudz brīva laika un ja ir nepieciešamība, var mani piesaistīt, jo man patīk pindzelēt. Pa to starpu visu laiku apkārt skan mūzika, iekarsuši puiši, kas ar visu varu mēģina izraisīt manu interesi. es tā kā īpaši pretī nespārdos, bet tomēr meklēju izeju. Teiksim, gribot nokāpt no augšēja stāva, satveru margu, bet izrādās, ka trepju nav un es slaidi noslīdu stāvu zemāk turoties ar vienu roku pie margas. Citur, arī nav trepju un jāslīd pa stāvu nogāzi. Lejā satieku to pašu skuķi, kurai biju uzticēta. Liekas, ka biju viņai interesanta. Viņa rāda ceļu... caur somu pirtiņu. Vāks ne iestāde,- Noteikti jāpaskatās, kāds nosaukums un kādas atsauksmes. Es pieprasīju lielāku dvieli un pa kluso izlavījos ārā. Pagalmā stāv pagarš galds ar stikla virsmu, kas pāris vietās notašķīts ar krāsu, paziņoju, ka zinu, kā notīrīt. Kamēr skrāpēju ar žileti, man atkal sāk sist kanti kāds no vietējiem. Visapkārt skan mūzika. Es neteiktu, ka man tas nav patīkami. Piesteidzās kāds skuķis un sāk luncināties šim apkārt. Tā vēl trūka, es viņai lieku manīt, lai pagaida, kamēr es tikšu skaidrībā ar sevi, vai šams man vajadzīgs un ... pamostos uz dīvāna, TV ieslēgts un pa MTV rāda 10 klipu topu.