Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181406 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #1170 : 2022. gada 23. decembris, 09:21:33 »
Eju pa mūsu ielu, atkusnis, viss slapjš, sniega nav, tikai pļavas vidū vietām mazliet, bet zeme sasalusi. Ar vīru skatāmies, ka ūdens stāv līdz zemes virsai un kanalizācijas attīrīšanas tvertne pārplūdusi. Domājam, ka nav jau iespēju sūknēt ārā, kur lai to ūdeni liek, jo apkārt viss ir tieši tikpat slapjš un zemē nesūksies. Eju uz māju. Sētas malā kādi trīs lielveikala maisi. Prasu vīram - kas tie tādi? Viņš neatbild. Ieskatos, ka iekšā mūsu lietas (visādas bundžiņas un citi saimniecībā noderīgi sīkumi). Ņemu un nesu atpakaļ uz māju. Ielas malā zemē ierakts kaķis - "stāvus" līdz pusei, mazliet zem priekšķepām. Tāds sīki raibs, interesantā krāsā – rūsgans ar violetu nokrāsu. Viņam apkārt ceļa smiltis izskatās blīvas, kā piespiestas, kā nebūtu rakts. Kaķis mierīgi paskatās, ieņaudas. Saprotu, ka ar rokām neatrakšu, eju pēc lāpstas. Blakus ekskavatora un celtņa hibrīds kaut ko gatavojas rakt. Ekskavatora kabīnē jauna meitene ar matiem astē. Paskatos uz augšu gar strēli, kam galā kauss - gandrīz pie paša kausa karājas otra puse no kaķa, ar skaistu kuplu asti. Nekur ne asiņu pilītes, ne kaķim spalva netīra. Saprotu, ka viņa ar kausu to kaķi ir pārgriezusi, un ka viņai vienalga. Sāku raudāt, ar visiem maisiem rokās brienu uz māju un raudu balsī. Kakls iet ciet, paelpot grūti, bet raudāt nevaru pārstāt. No mājas iznāk vīrs

[bet ko teica - neatceros, modinātājs sāka dziedāt.]

Kaķa žēl. Skaists bija.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1171 : 2022. gada 23. decembris, 09:36:56 »
vāks...  :fp: 
padomā, ko esi sadarījusi, ja Tev tādus "sapņus" sūta...

Runcis - tikties ar laulības pārkāpēju, pielūdzēju; pelēks- pazemīgs līgavainis vai mīļākais; melns- greizsirdīgs vīrs vai līgavainis, vai mīļākais; raibs- kāda viltība; trekns- bagāts līgavainis vai mīļākais; maigs un mīlīgs- viltīgs līgavainis; mājā- bildinājums; aiziet no mājām- zaudēt draugu; sk. arī Kaķene.

Kaķene - apmāns; vilšanās; slikts cilvēks; balta- viltīgs draugs, taču ļaunums neko nevar izdarīt; melna- nepatīkama tikšanās; vilšanās; raiba- nepatikšanas; ruda- liela vilšanās; svītraina- jūs pievils; pelēka- tikšanās ar blēdi; veca- jūs apskauž, jo labi izskatāties; netīra un vāja- sliktas ziņas; var saslimt kāds draugs; traka- nikna sieva; klēpī- nepatikšanas; gultā- slimība; ieskrāpē vai iekož- jūsu uzticība tiek negodīgi izmantota, arī iesnas; ņaudoša- asaras, nepatīkamas ziņas; uz ceļa - neapprecēties; to glaudīt- nelaime un atriebība; skriet tai pakal - izšķērdēt mīlestību necienīgam part¬nerim; to pērt- atbrīvoties no viltīga cilvēka; to nosist- atbrīvoties no liekuļa; to aizdzīt- pārvarēt šķēršļus; to slīcināt- laime; to pārdot- tikt vaļā no nepatikšanām; to barot- izbaudīt nepateicību; daudz kaķu- viltīgi draugi; sk. arī Runcis.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1172 : 2022. gada 24. decembris, 09:46:51 »
Tā kā kopmītnēs, kā manā mājā ieeju virtuvē, tur uz plīts mazs kausiņš, mazliet lielāks kā turku kafijai, iekšā viens nomizots, gareniski uz pusēm pārgriezts kartupelis, bet bez uguns. Virsū uz šķīvīša sardele. Izvāru to kartupeli, domāju, ka paēdīšu. Ienāk kaut kādi džeki, meklē savu kartupeli. Atdodu, lai ēd, gan kaut ko atradīšu.
Bija jābrauc ekskursijā. Laukumiņā pulcējas kādi padsmit cilvēki. Runāju ar kādu, pagriežos atpakaļ – tur pie betona apmales mans skolas laika pielūdzējs ar kādu runā. Nodomāju, ka nekas nav mainījies, - kāds bija skolas laikā, tāds nekāds joprojām, noplucis un izspūris.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1173 : 2022. gada 24. decembris, 10:41:29 »
...atrados vienā auto kopā ar prezidentu Zelenski un viņa dēlu, kurš jautāja - ko man atvedi no Amerikas?....Zelenskis izvilka zelta monētu 1 centa izmērā, ko Makrons viņam uzdāvinājis priekš dēla...ļoti skaists dizains tai monētai un teksts par dalību Irānas karā...puika paņēma un iebāza ķešā!  :)   
p.s.   
saprotu, ka sapnis radies Zelenska vizītes ASV ietekmē

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1174 : 2022. gada 24. decembris, 11:31:40 »
Tūlīt Tev daddy iekomentēs, ka sapnī ņemt zelta naudu ir uz nelaimi, nabadzību, spitālību vai zārka vāku!  :P

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1175 : 2022. gada 24. decembris, 13:03:42 »
... nu, tā kā zelta monēta tika ukraiņu zēnam, bet es tikai no malas vēroju, tad daddy teiktais būs tuvu patiesībai.. vēl jau sapni varētu iespaidot tā LTV akcija ar ziedošanu ukraiņu bērniem, kas pāris nedēļas skanēja sabiedriskajos medijos.. monēta nebija nauda, bet militārs apbalvojums!.. jocīgi, ka par karu Irānā..

« Atbilde #1176 : 2022. gada 30. decembris, 13:55:27 »
Polis ar klēpja sunīti vārdā Kšištofs.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1177 : 2023. gada 11. janvāris, 08:51:22 »

šonakt sapņoju, ka transportā ar vienu krievu sākām sarunu par fašistiem Ukrainā... šis saka, ukrainā visi fašisti, es (sapnī) jautāju konkrētus piemērus par fašistiem krievvalodīgajā Harkivā, Mariupolē... kādi fašisti bija Hersonā, Zaporižjā... atbilde - tukša dir@ana...

tad (sapnī) izdomāju šo patroļlot - izliekos, ka zvanu policijai:
- hallo Policija
- ..
- kremļa aģentu atklāju autobusā, aicina uz vardarbību, slavina Putinu...
- ..
- 3. autobuss uz Pļavniekiem...
- ..
- esam pie pieturas Grīziņkalns, jā sagaidiet!
Kā tas urla (sapnī) metās ārā no autobusa...  :f-palm: :f-palm:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1178 : 2023. gada 17. janvāris, 22:33:59 »
Biju ieradusies uz eksāmenu augstskolā. Kā parasti manos sapņos - pirms tam daudz kavējusi un attiecīgi ņifiga nejēdzoša un nemākoša. Uzdevums izklausījās vienkāršs - no kaut kāda plastilīnveidīga materiāla izveidot figūriņu un izkrāsot košās krāsās. Visi ņemās mīcīdami, es arī. Par spīti jebkāda treniņa trūkumam man itin veikli izdevās uzlipināt rūķīti ar lielu smailu cepuri, tik smuku, ka pašai prieks! Vēl atliek tik nokrāsot! Noleju cepuri ar koši sarkanu krāsu, bet tā krāsa tāda briesmīgi šķidra kā atšķaidīts akvarelis un notek neaizķeroties, bet mans rūķītis no tādas apstrādes saplok un izčākst kā sniegavīrs pavasara saulītē... Visas cerības uz veiksmīgu eksāmena nokārtošanu pagaist, un saprotu, ka man būs jāpārliek, tik nav skaidrs, kad un kā... :mrgr:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #1179 : 2023. gada 26. janvāris, 07:38:26 »
Bija iespēja redzēt kā Īlons Masks ir pirmais cilvēks, kurš izkāpj uz Marsa. Esam delegācija, kādi cilvēki 20. Nolaišanās aparātu neatceros, bet visi kā autobusā, parastās drēbēs. Masks izkāpj pirmais, mēs pēc tam. Apkārt tikai plikas smiltis, sarkanīgas, bet gaišas kā pie mums. Mēģinu atcerēties, vai Marss bija lielāks par Zemi un vai man ir jābūt vieglāk vai grūtāk iet. Nevaru atcerēties, iešana tāpat kā pa zemi. Gaišs, tālumā var redzēt sauli, bet diezgan blāvu. Gaiss parasts, tikai sajūta, ka nav nevienas smaržas. Ejam kaut kur visi, Masks pa priekšu.

Ejot ieraugu māju - līdzīgu parastās 103. sērijas ķieģeļu/paneļu mājai, esam jau gandrīz blakus. Izskatās, ka to vēl būvē, nav logu, pirmajā stāvā pie loga ailas stāv trīs celtnieki ar dzeltenām ķiverēm. Neviens to māju reredz vai izliekas, ka tādas te nav vai ka viss ir normāli. Mēģinu saukt:
– Ē, kas tie ir par cilvēkiem? Ko viņi te dara? Tātad mēs neesam pirmie!
Daļa delegācijas apstājas, daļa iet tālāk. Pie manis pienāk Putins, augumā man līdz plecam, diezgan aizpampis, vicina dūres un draud. Tekstu vairs neatceros, naktī zināju. Paeju tālāk, jo galīgi negribu ar viņu iesaistīties nekādās darīšanās.
Paliek kaut kāda sajūta, ka mēs esam piečakarēti.

Atslēdzies reno

« Atbilde #1180 : 2023. gada 26. janvāris, 08:05:03 »
Varens komplekts, Masks un Putins vienā sapnī!

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #1181 : 2023. gada 26. janvāris, 21:31:17 »
atsauca atmiņā šito

Atslēdzies reno

« Atbilde #1182 : 2023. gada 26. janvāris, 22:10:50 »
Super, paldies

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #1183 : 2023. gada 29. janvāris, 12:30:25 »
Nezin kādēļ šo visu nosapņoju... Es, kā vērotājs no malas, vismaz sākumā. Kalni, klintis, ala. Pūķis sargā olas. Saliktas tādās kā atvilktnēs, kastītēs uz baltām salvetēm, vienā apmēram vieta 4-6. Konkrētajā brīdī tikai 4 olas - 3 sarkanbrūnas ar dzelteni oranžiem rakstiem, zināms, ka ugunspūķa, viena - zilgani violeta. Telpa ļoti karsta, kuras tāds kā kamīns, un sarkanās olas arī kā sakarsētas, bet zililillā - vēsa. Kaut kāda "konkurējoša firmai" (nezinu, kas konkrēti par cilvēkiem, bet bija sievietes) olas mēģina nozagt. Pūķis tāds vai nu naivs, vai akls, nezinu, bet lāgā pats, kas notiek ar tām olām nevar kontrolēt, jo prasa zaglēm, vai olas uz vietas. Šīs virina atvilktnes, čamda olas un, protams, atbild, ka viss kārtībā, bet patiesībā izrādās, ka sarkanās olas nočiepušas  jo, kad atvilktnes pārbaudu es, izrādās, ka tur vairs ir tikai zilā ola. Atceros, ka salvetēs bija palikuši apaļi nospiedumi no vietām, kur bijušas sarkanās. Un tad man rodas apjausma, ka sarkanās tiek karsētas, lai no tām izšķiltos ugunspūķi, un loģiski, ka, ja vēso noliks aukstumā, no tās izšķilsies leduspūķis...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #1184 : 2023. gada 29. janvāris, 14:33:51 »
Apkures sezonā vairāk noder ugunspūķi :?: