Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 120872 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #1230 : 2023. gada 31. jūlijs, 11:50:13 »
Vakar laikam visi sapņojuši ko īpatnu. Vakarā ar vīru runājam par lietaino laiku un darbiem, tukkungs rezumējot nosaka, dievs, daba, darbs.
Tad nu, man jāreferē kongresā par Brigaderes daiļradi jo viņa no Latvijas tiek izvirzīta Nobela prēmijai. Atnāku un satraukusies ziņoju, ka nereferēšu, izvirzīšanu neatzīstu, jo naktī internetā konstatēju, ka visi viņas darbi ir rupjš plaģiāts. Rādu pārējiem komisijas locekļiem izprintētās lapas. Saceļas baigā šūme un mani cenšas pierunāt slēpt šo faktu un referēt, jo dokumenti un pieteikums jau izsūtīti, tas būšot starptautisks skandāls un Latvijas vārda nomelnošana. Ko es naktī rakājoties pa internetu, vai man nav ko darīt... Es tomēr saku, ka nevaru referēt un virzīt prēmijai, ja atklājušies šādi fakti. Visi brūk man virsū kāda es neliete. Beigās vienojamies ka es iesniegumu neparakstīšu, nereferēšu un mani vispār izņems no komisijas, bet man jādodas uz NDK parakstīt papīrus, ka nacionālās interesēs es atklātos faktus nevienam neizpaudīšu.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #1231 : 2023. gada 10. augusts, 10:14:36 »
sapnis garš, tur viss kaut kas bija... neko neatceros. Liekas, ka nekā briesmīga. Pašreiz atmiņā tikai, ka  pagalmā ziema un visi kaut kur pazuduši. Pēkšņi parādās kaut kāda japāņu meitenīte, tā ap gadiem 8-9. Skaistā kažociņā, novelk pūkainus cimdus, uzsmaida un brauc lejā ar sniega dēli. Viņai no pakaļas kādi trīs veči ( miesassargi) un kliedz,- Nevajag, uzmanīgi, jūsu Augstība!!!!... un visi pazuda. Es gāju tālāk.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #1232 : 2023. gada 16. augusts, 09:16:51 »
Šonakt piedalījos atentātā pret PU. Biju kaut kādas ne to apsardzes ne to kosmonautu grupas sastāvā. Pārītim no komandas vajadzēja kaut kur lidot ar raķeti, bet vienu no tiem vadība atmaskoja. Kaut kāda dīvainā kārtā. Visi stāvēja rindiņā, kāds gāja garām un uzmanīgi visus vēroja un nekļūdīgi atlasīja vainīgo. To aizveda uz neatgriešanos. Tad paziņoja, ka nākošā lidošu es, tātad man vajadzēja sagatavot to atentātu. Es pa kluso tai raķetē ielēju kaut kādu vielu ( līdzīgu krējumam, varbūt inde vai sprāgstvielā). Atlika gaidīt nākošo dienu, kad visus atkal pārbaudīs un liks lidot. Rītdiena pienāca, es visu laiku sev piekodināju, ka galvenais ne par ko nedomāt, jo spriežot pēc visa šie nolasa domas. Cik atceros, mani it kā neatmaskoja, liekas tur sākās kaut kāda jezga un lika pagaidīt. Es protams negaidīju un veiksmīgi pamodos.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1233 : 2023. gada 23. augusts, 08:53:35 »
sākuši sapnīši mocīt... zināmā mērā "slapjie" :D

atvaļinājuma beigās (svētdien) - PLŪDI - kaut ar liekšķeri grāb...
šonakt (šodien svarīga vadības sapulce) - IZKLAIDĒ ZVIEDRIJAS PRINCESI (priekšnesums)  :fp:

:mrgr: :mrgr: :mrgr:

varat ko ieteikt??

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1234 : 2023. gada 23. augusts, 09:28:12 »
Varam. Raksti scenārijus seriāliem!
Visus sakost!

« Atbilde #1235 : 2023. gada 23. augusts, 13:31:07 »
šonakt (šodien svarīga vadības sapulce) - IZKLAIDĒ ZVIEDRIJAS PRINCESI (priekšnesums)  :fp:

varat ko ieteikt??

tak aizved to princesi makšķerēt, to viņa mūžam atcerēsies, varbūt tev kādu Bikšu lences ordeni piešķirs   :mrgr:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

« Atbilde #1236 : 2023. gada 10. septembris, 12:08:15 »
Šausmas, man sapnī izkrita augšējais priekšzobs un es jau sāku štukot, kad tagad pirmais būs jāliek tas, nevis tur, kur man sānos izrāva zobu. Tad pamodos - vispirms ar atvieglojumu, ka priekšzobi vietā, bet pēc tam atcerējos, ka zobu izkrišana sapnī nozīmējot tuvinieka zaudējumu un, jo vairāk uz priekšu zobs, jo tuvāks rads. Nezinu, kur es šitos pesteļus agrāk dzirdēju, bet tagad kāds informētāks sapņu tulks varētu mani nomierināt.     

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #1237 : 2023. gada 10. septembris, 13:32:11 »
Varu nomierināt. Man bieži krīt ārā zobi sapnī. Ar tuviniekiem nekāda sakara. Bet man ir cits sapnis, kas vēsta par zaudējumu. Tev tāds 1.reizi?

« Atbilde #1238 : 2023. gada 10. septembris, 13:37:36 »
Tagad atceros, ka kaut kad ļoti sen arī bija līdzīgs sapnis, bet nekas tāds briesmīgs nenotika. Varbūt man vienkārši zemapziņā maļas tā doma, ka jāieliek zobs.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #1239 : 2023. gada 19. septembris, 20:45:33 »
Ka ļodzīgām kāpnēm rāpos kautkādā šķūņaugšā. Tur priekšā jau bija Raimonds Pauls