Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181504 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #120 : 2016. gada 20. februāris, 11:02:18 »
Kkādā milzu pasākumā pie bufetes galda krāmēju uz šķīvja labāko, ko varēja no negaršīga ēdiena izvēlēties. Paņēmu vārītus veselus burkānus ar visiem lakstiem, vēl kaut ko un pašās beigās nez kādēļ veselu bunti nesagrieztu sīpolloku, vēl padomādama, ka mute taču smirdēs :D Meklēju vietu, kur apsēsties, kad pienāca draudzene-tulce un aicināja pie galdiņa, kur viņu pēc tulkošanas bija uzaicinājusi kāda foršu vīriešu grupa. Iedama vēl čortojos "nafig es tos sīpollokus sagrābos?!" Pirms iešanas vēl mums galvā bija jāuzliek kalnu slēpotāju aizsargķiveres, mēģināju iedama vēl atspulgos palūrēt, kā man tādas briesmas piestāv, bet bija ok ;)  Lauzāmies caur cilvēku bariem, un galā konstatēju, ka man no šķīvja viss ēdiens noslīdējis, un manas gaišās, smalkās zamša laiviņas ir nolietas zaļas ar ķirbju sēklu eļļu. Riktīgi piesūkušās. Mēģināju ar salveti ko glābt un pamodos

Atslēdzies tuk

« Atbilde #121 : 2016. gada 20. februāris, 17:51:16 »
Tuk mums māņticīgā  :rofl:

:rofl: Jap, ticu, ka tie māņi vien...  :rofl:

Atslēdzies ragana

« Atbilde #122 : 2016. gada 22. februāris, 08:56:30 »
Šonakt manā dzīvoklī ielauzās mellie, tādi īsti āfrikāņi, ar visiem krāsainiem paltrakiem, nepārprtotamā nolūkā kaut ko nozagt. Izdzinu, lamājos nez kādēļ krieviski, tikai balss lāga neskanēja. Tikko tiku galā ar pirmo baru, kā lauzās iekšā otrs, tos aizdzinu jau pie sliekšņa. Smieklīgi, ka viņi arī paklausīja. Un tad sekoja trešais bars, viens mellis ar roku aiztaisīja man muti, es mēģinu saukt vīru, bet šis saldi guļ un neceļ ne ausu. Tad es tur kaut ko īdēju un mēģināju iekost vardarbim rokā, no tās skaņas arī pamodos.
Fū, cik pretīgi!  :sad_smiley:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #123 : 2016. gada 22. februāris, 10:31:59 »
 :murmur: ui... kost gan nevajadzēja- kas zin, kādi šiem austrumu baciļi un kad rokas mazgātas. Vajadzēja tā sievišķīgi - ar pannu un pa galvu. :d_w:  Kaut gan :thinking: , iet gulēt ar pannu laikam būtu par daudz prasīts un diez vai ir Labais tonis  :o

Atslēdzies ragana

« Atbilde #124 : 2016. gada 22. februāris, 12:38:07 »
Viena lieta gan bija laba - kāpņu telpā bija lifts uzradies.  :rofl: Bet par palīgā nenākšanu dārgais šovakar dabūs pa mici.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #125 : 2016. gada 23. februāris, 18:32:29 »
ai, lifts, tas ir mans ... nepiepildīts Sapnis

Atslēdzies Trix

« Atbilde #126 : 2016. gada 28. februāris, 11:20:29 »
Bēgļu nometne jūrmalā. Liele teritorija kā pilsētiņa ar parkiem un mājām, apkārt žogs, visās malās ik pēc gabala caurlaižu punkti ar sargiem. Vienā vietā bija pat izeja uz pludmali. Vasara.
Ko es tur darīju, nezinu, bet sargi pazina kā savējo, ar visiem pasmējāmies, papļāpājām. Meklēju kādu, gāju cauri mājām - barakas pilnas ar tumsnēju bēgļu rindām: vīrieši, sievietes, bērni. Nācās spraukties cauri baram, viens sāka grābstīties gar krūtīm. Atvēzējos un situ. No visa spēka, vēl un vēl. Neviens neiejaucās.

Starp bēgļiem bija divas - skaitījās ebrejietes. Vienu nez kāpēc mēģināju izdabūt no nometnes. Biju izgājusi ārpus teritorijas, nācu atpakaļ, izliekoties par pamatīgi slimu, rīstījos, taisījos vemt. Sargi nez kāpēc bija mājiņā, nevis pie vārtiem, nācās pagaidīt. Pabrēcu pa durvīm, ka man sūdīgi, aiziešu pēc kaut kā un tūlīt nākšu atpakaļ, iešu mājās. Aizgāju uz tās 'ebrejietes' mājiņu, viņa bija nogrimēta stipri bāla - lai pēc manis izskatās. :D Izģērbos, atdevu savas drēbes, izstāstīju, kas jāpietēlo. Izrādījās, viņai mati ir īsi - iepriekš viņai bija pielikta zirgaste. Saģērbu, palaidu.

Beigu nav - rīts...
Filma gara un kolorīta. Vēl bija kaut kādi sižeta pagriezieni, bet visu vairs neatceros.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #127 : 2016. gada 28. februāris, 13:59:39 »
Es arī par bēgļiem sapņoju. Braucu vilcienā ar viņiem, gulēju uz sola, ar galvu pret eju, kkādās lupatās un vateniekos savīstījusies kā bomzene. Gāja garām cilvēki, un es sapratu, ka viņi secinājuši, ka es smirdu, mani nemazgātie mati smird. Man bija kauns

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #128 : 2016. gada 28. februāris, 16:51:29 »
Man kā subjektīvajai romantiķei gan šitādi sabiedriski politiski sapņi nerādās.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #129 : 2016. gada 28. februāris, 20:56:27 »
Es šonakt sapnī dejoju... Nē, lidoju... Nu, sižets tāds - man bija jāparāda kādam (nezinu, kam), ka lidot - tas ir vienkārši. Nu, un es sāku pāris metrus virs zemes dejot - ne te moderno baletu, ne te akrobātikas trikus rādīt. Skanēja fantastiska mūzika, es tur gaisā virpuļoju, un man bija tik labi, tik viegli, ka gribējās smieties no laimes. Nomodā es nekad tik spēcīgas pozitīvās emocijas neesmu jutusi.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #130 : 2016. gada 28. februāris, 22:06:10 »
Man atvilkās kaut kāda ģimenīte un gribēja naudu izspiest, citādi tiesā pieprasīs vēl lielāku kušķi. Prasīju uz cik tad pretendē? Uz pusļimonu... Nu tad es šamos ar 25-stāvīgiem nobēru, jo tāāādas naudas naudas nav enīvej... Šie aizvilkās kā nopērti, jo bija domājuši, ka es miljonāre....
Vot, nez uz ko tas? Vai nu tūlīt baisās mahinācijas taisīšu, vai par miljonāri kļūšu? Nja...
Visus sakost!

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #131 : 2016. gada 28. februāris, 22:28:59 »
Vai esat mēģinājušas pēc kaut kādiem sapņu tulkiem atšifrēt savus sapņus? Ir tiem reālajā dzīvē bijusi nozīme?

Atslēdzies reno

« Atbilde #132 : 2016. gada 28. februāris, 22:36:14 »
Nekad nav bijusi. 99.99% atspoguļo un pārstrādā pēdējās 2 nedēļās redzēto/dzirdēto. Pie tam tieši 2 nedēļas man ir tas laiks, kad jāmeklē atpakaļ, kur es tādus pekstiņus esmu sagŗābstījusi
Vienīgais izņēmums -pēc mammas aiziešanas sapņi ar viņu bija, visi tādi pozitīvi. Viens, laikam pirmais, vispār vouuv...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #133 : 2016. gada 28. februāris, 22:44:48 »
Taapat ir skaidrs k chemu chto, lai sapnju tulku muljkjiibas neliktos saistoshas...

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #134 : 2016. gada 28. februāris, 23:02:27 »
Sapņu tulkus neizmantoju, bet zinu savus sapņu "simbolus".

Ja man ir problēmas ar kādu cilvēku (piemēram, nespēju aizstāvēt savu viedokli un savas tiesības uz izvēli), tad sapnī, neatkarīgi no sižeta, vienmēr vienā momentā parādīsies dzelzceļa sliedes, kurām es netieku pāri - sākumā tās ir vienas sliedes, bet, cenšoties tās šķērsot, to paliek arvien vairāk, līdz beidzot visa apkārt redzamā ainava ir viens milzīgs sliežu ceļu mudžeklis.
Ja ir problēmas, nesaistītas ar cilvēkiem (darbs, nauda utt.), tad 100% sapnī es izdomāšu sēņot un netīšām ieklīdīšu kapos, no kuriem netikšu laukā, noteikti būs seni, pussagruvuši kapu pieminekļi un pusatrakti skeleti.
Nu, un tādā garā....

Pārējie sapņi ir mana atpūta no realitātes (kur es varu darīt to, ko nevaru nomodā - lidot, izlekt no 5. stāva (un nenosisties), teleportēties, burt utt. Tur nav, ko tulkot, tas ir mans bezgalīgais seriāls.

Jā, ir man pāris sapņi, kurus es tiešām nesapratu, bet simboli bija ļoti interesanti.
Piemēram, viens no tiem:
sēžu vilcienā, braucu no pilsētas X uz mājām (pilsētu Y). Dzelzceļa stacijā kāpju laukā no vilciena, bet pēkšņi ieraugu, ka pa peronu lido bišu spiets. Nobīstos, iekāpju atpakaļ vilcienā un pa logu redzu - bites savācas milzīgā bumbā, tā lēnām veļas pa peronu, pēkšņi atlido kraukļu bars, visas bites apēd un aizlido. Priekškars... Sapni redzēju pirms gadiem 7-8, bet vēl joprojām tā aina acu priekšā... A ko nozīmēja, nav ne jausmas.