Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 180958 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #135 : 2016. gada 28. februāris, 23:33:12 »
Vai esat mēģinājušas pēc kaut kādiem sapņu tulkiem atšifrēt savus sapņus? Ir tiem reālajā dzīvē bijusi nozīme?
Ir 'pravietiskie', kam mesidžs ir skaidrs arī bez tulkojuma. Kad pamosties un saproti, ko tas, ko tu tikko esi redzējis, nozīmē dzīvē. Vai vismaz pamosties un saproti, ka sapnis ir zīmīgs un jādomā, kāda ir tā nozīme. Ir bijuši tādi, piemēram, sapnī vasaras rītā brauc uz Rīgu, atjēdzies Pampāļos, atpakaļ autobusa nav, apkārt pēkšņi ir ziemas nakts, pamosties un saproti, ka tev nevajag pieteikties iecerētajā darbavietā, jo atjēgsies pie sasistas siles. Kaut kā apmēram tā.

Visi tādi nav. Šis mans pēdējais ir klasiskā filma. Es tādas pusduci pa nakti noskatos - bez skaidrojuma, bez piesaistes dzīvei. Aizvakar skūpstījos ar vācu valodas tulku kaut kādā izstādē. Jēz, ne es eju, ne taisos iet uz izstādēm, ne mani vācu valoda, ne Vācija interesē, ne ar kādu salaist gribas... Pilnīgs bezsakars [bet bija forši... :)]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #136 : 2016. gada 28. februāris, 23:41:54 »
Man ir lietas sapņos, kas man kaut ko nozīmē un tiešām "strādā".
Peldēšanās vai ņemšanās pa netīru ūdeni - slimība.
Fekālijas - nauda

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #137 : 2016. gada 28. februāris, 23:44:20 »
Jā, interesanti, kā tas prāts var saveidot kaut ko pilnībā nereālu.
Bija iespēja aprunāties ar psihterapeitu, un viņam skaidrojums par sapņiem bija: tas ir prāts, kas saliek kopā kaut kur jau pieredzētas/redzētas/domās iztēlotas bildītes.
Tas gan ir pretrunā ar maniem vērojumiem: kā es varu sapnī redzēt ko tādu, ko neesmu redzējusi ne dzīvē, ne filmās, ne lasījusi fantastikas romānos? Un pie tam, noraksturot to ainu līdz sīkumam?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #138 : 2016. gada 29. februāris, 00:04:16 »
Vairākas reizes esmu sapņos runājis kaut kādā svešvalodā. Es pat nezinu, kas tā par valodu. Bet zinu, ka saprotu stāstīto ļoti labi un brīvi piedalījos sarunā. Bet valoda vienmēr ir viena un tā pati.
Mēdz būt, ka pamostoties vēl kaut ko domāju tajā valodā. Tipa, negribas celties, bet jāizdara tas un tas. Pats pabrīnos/latv. val/, kas tās man par domām...
 Klakt un valoda ir aizmirsusies ar visām skaņām.
Nākamreiz jāmēģina domāt skaļi, varbūt izdodas ko iekalt atmiņā :D
Sieva reiz esot dzirdējusi mani miegā runājam. It kā skaidri, bet valodu atšifrēt neesot spējusi :D

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #139 : 2016. gada 29. februāris, 00:49:17 »
Man peldēšanās sapņos nozīmē, ka ļoti esmu noilgojusies pēc peldēšanās īstenībā :) Un sapņos mēdz būt gan fantastiskas vietas, gan fantastiski silts ūdens...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tuk

« Atbilde #140 : 2016. gada 29. februāris, 02:21:42 »
Nu, ja es redzu sapnī ūdeni un vēl siltu, tad labāk mosties un tipināt uz wc...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #141 : 2016. gada 29. februāris, 07:18:08 »
Oi kādas man tikko bija avenes!!! Zaļi augi, smukas, liela un negatavas, un virsotītēs jau gandrīz gatavas un sarkanas! Gāju pa ielu tādā kā Latvijas mazpilsētā, bet laikam ne Latvijā, vakarā, un sajūsminājos. Un tad bija koks, ar avenēm, līka pāri ielai, un divas bija gandrīz aizniedzamā augsumāun sarkanas, gatavas! Šitās bija lielas, milzīgas, nu centimetri 25... atnācu kur jau nācu, pie kautkādas pazīstamas, prasu - vai tās bij ēdamas? Šī saka - jā, braucam (ar kabrioletu), no mašīnas varēs aizniegt...

Tad modinātājs man noskauda manas avenes...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #142 : 2016. gada 29. februāris, 08:03:17 »
Man bija erotisks sapnis...  :blushing: Ar pazīstamu puisi, bet dzīvē mums tādi fiziskie kontakti nekad nav bijuši.

Atslēdzies itta

« Atbilde #143 : 2016. gada 29. februāris, 10:53:46 »
Pāris dienas atpakaļ bija visai zīmīgs sapnis: "Gāju pa savu miestu un nonācu pie kaiminja mājas no kuras var tikt liidz saveejai miitnes vietai, tad nez kas uznaaca un izleemu, ka dosos celjaa pa zoga aukseejo malu, kaa pa liisteku, kad jau gandriiz biju tikusi liidz maajai ieveelos bedree un secinaaju, ka taa nu ir, pati vien to esmu izrakusi un pati tajaa ieveelos... " Viss pasaakums vairaak vai mazaak ir saistiits ar manaam psihoemocionaalajaam peripeetijaam, tik nav ne jausmas kaa buus, jo no bedres sapnii izrausos un tad bija veel rinda visaadu mistisku murgu, kurus izskaidrot prieks sevis neizdevaas...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #144 : 2016. gada 29. februāris, 10:56:36 »
Man šonakt sapnī krita laukā no rokām olas un plīsa.
Necik labi neizklausās.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #145 : 2016. gada 29. februāris, 11:59:44 »
Nu, kad man vajag uz tualeti, parasti par to arī sapņoju, tikai vienmēr ir kaut kādi traucējumi to izdarīt - ekstrēma situācija, ekstrēma vieta vai vienkārši nevaru atrast kur...  :facepalm:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #146 : 2016. gada 29. februāris, 12:05:40 »
Nu, kad man vajag uz tualeti, parasti par to arī sapņoju, tikai vienmēr ir kaut kādi traucējumi to izdarīt - ekstrēma situācija, ekstrēma vieta vai vienkārši nevaru atrast kur...  :facepalm:
Man tieši tāpat. Gadās, ka sapnī pačurāju, bet tūlīt atkal vajag. Un tā, kamēr pamostas.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #147 : 2016. gada 29. februāris, 12:15:20 »
Man šonakt sapnī krita laukā no rokām olas un plīsa.
Necik labi neizklausās.
Diez vai tas ir slitkāk kā līdz zemei gari vieglos viļņos mati dabīgajā krāsā, kur nevar saprast, kā ķemmēt un ko ar šiem vispār darīt.
Pagājušajā naktī es vispār darba uzdevumā adoptēju puišeli Aldi, ne t a no skolas, ne ta sektas kaut kādas...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #148 : 2016. gada 29. februāris, 12:53:47 »
Diez vai tas ir slitkāk kā līdz zemei gari vieglos viļņos mati dabīgajā krāsā, kur nevar saprast, kā ķemmēt un ko ar šiem vispār darīt.
Pagājušajā naktī es vispār darba uzdevumā adoptēju puišeli Aldi, ne t a no skolas, ne ta sektas kaut kādas...
Gari mati esot uz naudu. :) Gaidi mantojumu.

Atslēdzies reno

« Atbilde #149 : 2016. gada 29. februāris, 13:00:38 »
Es rīta sapnī smalki jau izstāstīju problēmu, par kuru pašlaik jāuzraksta vēstule

Pārējais bija visādas filmas -jauni kaimiņi, kas sanāk it kā ciemos un visu apēd. Est gatavojām koā ar mammu -kā padomāju, tā viņa atnāk.
Un virtuves nojume uz robežas un ziedoši klematis tās logā -parastie zilie un tumši violeti.