Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181382 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #180 : 2016. gada 21. aprīlis, 12:14:05 »
Ielūru pa logu- kaut kur pie apvāršņa tāds balts kustīgs mākonis, pēc mirkļa saprotu, ka tas vairs nekāds mākonis bet tāds īsts tornado, kas dīvainiem palēcieniem nāk uz manu pusi, nu ķipa bišķi pašiverē un tad kādu strēķi jau tuvāk. Pasaku kādam istabā, - ka liekas tūlīt būs ziepes! Neviens neklapē ar ausi - visiem pofig. Un tad tas viesulis ir mājai apkārt, tā līgojās tiktāl ka nu jau ir gar zemi. Dīvainā kārtā izlienu pa logu ārā. Apkārt dīvains paskats. Pilsēta stāv kā stāvējusi, bet no apvāršņa līdz manai mājai, plata josla, kur viss vienās driskās un gruvešos... :faint:

p.s. starp citu es gaidu ciemiņus  :o

Atslēdzies Trix

« Atbilde #181 : 2016. gada 21. aprīlis, 12:55:45 »
Eju Rīgā uz staciju - tajā laukumiņā starp Marijas un Satekles ielu zemē spīd 2 lati, tāda paliela, spīdīga monēta. Pieliecos pacelt, bet vēl viena roka stiepjas. Paķeru monētu, paskatos - tāda labi ģērbta, izkrāsota caca. Es uz šo badīgām acīm skatos, savus 2 Ls sagrābusi, un velku tādā idiota balsī: "Puuuzdienas!"

Eju [realitātē] tur jau ceturto reizi. Un katru reizi nopētu zemi. Nav tur manu 2 latu, nav... :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #182 : 2016. gada 22. aprīlis, 08:56:41 »
Tev tur jāiet ar metāla detektoru - varbūt dāergumi norakti. :)

Atslēdzies Q

« Atbilde #183 : 2016. gada 22. aprīlis, 17:41:52 »
Reāli ir bijis, kad sapnis vēsta pārmaiņas dzīvē. Jaunas skaistas kurpes, kuģošana pa plašiem,straujiem ūdeņiem un ar kuģi braucot pat pa asfalta šosejām. Tas tiešām nesa jaunu dzīves pagriezienu.Tādu jūtamu

Atslēdzies Q

« Atbilde #184 : 2016. gada 22. aprīlis, 17:43:42 »
Informācija par sapņiem reāli piesaista.Bet tas ir liels un apjomīgs pētījums mūža garumā laikam.

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #185 : 2016. gada 24. aprīlis, 08:31:16 »
Sarunu forums bija līkumots,piesnidzis meža ceļš. Abas ceļa pusēs pagriezieni uz mazākiem celiņiem - tēmām. Pie katra celiņa norāde kā māju nosaukums un plāksnīte ar tēmas saturu. jo tēma populārāka, jo celiņš tīrāks, platāks. Ja kaut ko gribēju teikt tēmas sakarā, vajadzēja ierunāt mikrofonā un teiktais parādījās uz plāksnītes. Vispopulārākā tēma bija ar nosaukumu "Krastukrasti" - par hokeju. Rafiks visus anketēja un centās noskaidrot, kāpēc tieši tāds nosaukums un kāpēc tieši šī tēma tik populāra.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #186 : 2016. gada 24. aprīlis, 08:57:15 »
Sarunu forums bija līkumots,piesnidzis meža ceļš
oi, ku labs :) Man reiz čats bija kaut kas līdzīgs kā zīmīšu spēle ar "uzraksti un padod tālāk" :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #187 : 2016. gada 28. aprīlis, 16:25:01 »
Diddly piemērīja kaut kādus svārkus, pati neapmierināta, ka gari , līdz puslielam, un tādi kā ievilkti/faltēti. Grib sānos saņemt lai ir taisni un šaurāki. Svārki no humpalām, es visādi rāpoju apkārt atspraust, un saku -jaunus uzšūt tev būs ātrāk

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #188 : 2016. gada 09. maijs, 10:47:11 »
sapnis bija garš. Vienu brīdi kaut kādai drostaliņai skaidroju vieglas rūpniecības ražošanas īpatnību atšķirības krievu un Latvijas laikos. tad bija kaut kāds pasākums kopušku teritorijā, kur no rīta pamodos gultā ar Urgantu (jauno). :blushing:  Biju ekstrēmi saņurcīta, pārsteigta un maigi sakot neapmierināta. Vispirms tāpēc, ka šams nemaz nav mans tips. Spriežot pēc Urganta ģīmja, es arī nebiju viņa tips. Visu atlikušo laiku klīdu pa kojām un meklēju dušu...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #189 : 2016. gada 09. maijs, 11:23:13 »
Vārīju biešu zupu, kurai pēc kaut kādas modernas receptes bija jāpievieno koka šaha kauliņi. Kaut arī sapnī, bet tomēr likās aizdomīgi. Jā, nebija garšīgi.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #190 : 2016. gada 09. maijs, 14:44:46 »
Vārīju biešu zupu, kurai pēc kaut kādas modernas receptes bija jāpievieno koka šaha kauliņi. Kaut arī sapnī, bet tomēr likās aizdomīgi. Jā, nebija garšīgi.

ZIRGA GAĻA bija jāpievieno, a Tev vienīgie zirgi ar šahu asociējās :D

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #191 : 2016. gada 09. maijs, 16:00:04 »
Draudzene saka - pārģērbjamies par salaveci ar sniegbaltīti un laižam uz protesta akciju (pret ko - neatceros...). Viņa nezkāpēc melnā kleitā un augstpapēdenēs (salavecis...?), es - kautkādā baltā lanckarā un basām (snegbaltīte...?), un kaut kur straujā solī dodamies. Šī saka - davai uz lidostu, vai tad nu Fliks neiedos divas biļetes par velti... Pie sevis domāju - nu jā, kāpēc gan lai neiedotu, Dī tak zina droši vien, ka iedos... pa ceļam Drogās ieskrējām, šampūns bij vajadzīs tai protesta akcijai

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #192 : 2016. gada 09. maijs, 18:23:07 »
Tev vienīgie zirgi ar šahu asociējās :D
Kā Tu uzminēji, ka tieši zirdziņu figūras piebēru? :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #193 : 2016. gada 12. maijs, 17:25:43 »
Biju koncentrācijas nometnē. Gulēju, piesieta uz galda tādā kā laboratorijā, un manās rokās bija saspraustas adatas un caurules - fašisti asinis tecināja nost

Atslēdzies Camma

« Atbilde #194 : 2016. gada 12. maijs, 19:23:24 »
Tišināju pa lielo virtuves logu varzu strīpainu kaķu.... Bij logs palicis pa nakti vaļā un šamie sanāca uzēst no manu kašaku bļodām, bija labi ieturējušies un nu pienācis laiks iet uz smiltiņām, sapratu, ka esošo kastīšu nepietiks....
Visus sakost!