Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181289 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #240 : 2016. gada 23. augusts, 21:09:01 »
Sēžu dīķa malā, iemērkusi kājas ūdenī. Daudz ūdensrožu, un visa dīķa virsma ar zivju zvīņām. Izceļu vienu kāju, tā aplipusi ar zilganām zvīņām, izceļu otru - tā ar zaļganām. Un kora diriģente lūr pa būdas durvīm dīķa otrā krastā

Atslēdzies Trix

« Atbilde #241 : 2016. gada 25. augusts, 08:38:02 »
Bija man uztetovēts kaut kāds uzraksts zem zoda, tā, ka redz, tikai paceļot galvu. Burti melni, kādi 4-5 vārdi, 2 rindās, apakšējā rinda garāka. Vizuāli atceros.
Žēl, ka tekstu neatceros - ja būtu piedomājusi, tikko pamodusies, atcerētos, bet kaķis iebāza sarus degunā, nācās atslēgties no sapņa.
Atceros - apcerēju, ka nemaz tik traki nesāpēja tā tetovēšana, un brīnījos, nafig man kaut ko tādu vajadzēja.
Sviests. Mani kaut ko ietetovēt var tikai sasietai narkozē un nebrīdinot, citādi par ideju vien var atrauties. :D
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 25. augusts, 09:03:39 no Trix »
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #242 : 2016. gada 31. augusts, 07:37:37 »
Biju lidostā. Pie Narvesena vēl pirms drošības kontroles abi ar Ilvesu pakojām čemodānus. Apspriedāmies, ko ņemt līdzi, ko nē... vienā brīdī sapratu - oi, tas tak TAS Ilvess! un re, latviski jau runā! Vēl mulsi domāju - pateikt viņm vai nē, kas es vienmēr ar prieku lasu viņa intervijas, ka viņš ir baigais malacis? Laikam nepaspēju...

Nēnu par Ilvesu skaidrs, ka pako čemodānus, bet es tak vēl nekur nebraucu šobrīd...:)

Atslēdzies Kurmis

« Atbilde #243 : 2016. gada 31. augusts, 11:18:45 »
Es bieži lidoju. Vai skrienu un nevaru nekur aiskriet. Pēdējā laikā darbā tā nogurstu ka neko nesapņoju. Kādreiz sapņoju ar ļoti izteiktu smaržu sajūtu. Saka ka tas nav iespējams. Krāsas varot būt, bet smakas nevar. Bet es labi atceros ko sasmaržoju.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #244 : 2016. gada 31. augusts, 11:30:03 »
Ir, ir sapnī smaržas. Arī skaņas ir. Jautājums, cik liela daļa cilvēku tās jūt.
Ij asiņu smaku esmu ostījusi, ij dūmus, bet pamostoties - ne man mēnešreizes sākušās, ne kaimiņam šķūnis deg. :D
Tāpat kā sapnī sēžu koncertā. Jūtu, ka mostos, un līdz ar mošanos mūzika kļūst aizvien klusāka un klusāka - ļoti jūtami un pamanāmi.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #245 : 2016. gada 31. augusts, 13:36:52 »

Nēnu par Ilvesu skaidrs, ka pako čemodānus, bet es tak vēl nekur nebraucu šobrīd...:)

varbūt jau arī "pako", tikai Tu to vēl nezini... sapņi nemelo, tie ir zemapziņas atpulgs :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #246 : 2016. gada 06. septembris, 01:05:17 »
Pamodos. Pierakstīšu, jo citādi aizmirsīšu.
Vakars, tumšs. Nāku no kaut kāda pasākuma, uz ielas mani uzrunā nepazīstams puisis, aicinot līdzi uz mājas ballīti. Kāpēc ne, ejam. Tepat, netālu. Pagriežoties gar stūri, redzam, ka bandītiska izskata ļaudis slepus novieto kaut kādu kasti starp kokiem un mājas sienu. Viņi tūlīt dodas prom, mēs ielūkojamies kastē. Kaut kāda mega mega super dārga dzēriena pudeles. Pavadonis ierosina pāris paņemt. Man gan maisiņā ir pilna tekilas pudele no iepriekšējām viesībām, tomēr es neiebilstu. Bet bandīti tepat vien vēl ir un mūs pamana. Mūkam pagalmā, kas izrādās mana bērnības kaimiņmāja ar izeju gan pagalmā, gan uz ielas pusi un sarežģītu kāpņu sistēmu, pa kuru bezgalinteresanti bija spēlēt skriešanās – slēpšanās spēles. Tas mūs neglābj, sliktie arī šo namu pazīst. Un, vispār, sliktie esam mēs, jo nospērām viņu dzeramo.
Mūs noķer un ieved otrā stāva dzīvoklī. Tur priekšā paliela kompānija ārkārtīgi kolorītu ļaužu. Atmosfēra – no Tūkstots un vienas nakts, balles no M&M, Tvinpīkas, seriāla Carnivale utt, mistiski nesaprotama, bet intriģējoša.  Austrumnieciski aromāti, pustumsa, tāda kā disko dūmu migliņa, nepārprotami kaut kāda reibinoša viela gaisā.
Mums izvirza apsūdzību brīnumdzēriena zagšanā. Nu, skaidrs, ka vainīgi. Manu pavadoni, izrādās, kompānija pazīst, uzrunā vārdā. Bet tas viņu neglābj, viņš tiek notiesāts uz nāvi.  Mani atzīst par mazāk vainīgu, vēl lems, ko iesākt.
Izrādās, ir vēl citi kaut kādos pārkāpumos vainotie, kuriem izpildīs nāves sodu. Un izpilda arī, viss izskatās kā operā, ziedi, vītnes, vīraks, mūzika, estetizēti un pat uzbudinoši, visi to vēro kā priekšnesumu. Detaļas es īsti nesaskatu, jo esmu reibinošo vielu iespaidā.
Austrumnieciski kosmiskai mūzikai skanot, sākas tāda kā ballītes daļa. Ir burvju mākslinieku pāris, kas izbur no piedurknēm vizuļojošu un smaržīgu tauriņu pūļus, žonglieri, vēderdejotājas. Fonā rit sarunas, ir dzērieni, jūras velšu uzkodas. Es mēģinu lēnītēm no viena otra izdabūt, vai un kā varu tikt prom. No visiem saņemu līdzīgu atbildi – esi pacietīga, gaidi, nerunā neko lieku.
Kontrastā visam austrumnieciskajam lēnplūdumam uzrodas nikns, pārmērīgi izkrāsots sievišķis, kas strostē mani par visādiem grēkiem. Tagad es netikšot apciemot mīļoto vīrieti cietumā! (Ak, tad tāds man arī vēl ir?) Es cenšos neko pretī nerunāt, pētu viņas sarkanīgo matu sasuku. Laikam parūka, nospriežu. Kadrā parādās sudrabainā brokātā tērpta, ārkārtīgi impozanta matrona ar karalisku stāju, kas, kā noprotams, visu nosaka. Es varēšot iet mājās, bet ne tūlīt. Man tiek piedāvāts kļūt par viņu ekskluzīvā klubiņa biedri un piedalīties šādos pasākumos regulāri. Es jūtu, ka esmu kādu narkotiku iespaidā, bet paralēli cenšos sakarīgi domāt. Atceros nostāstus un baumas, pat rakstus presē par ģimeni, kam pieder šāds “slepkavīgo viesību” bizness. Uzaicinātajiem viesiem pēc pirmās reizes jāmaksā milzīga dalības maksa, ja viņi to vairs nespēj, tad paši kļūst par estetizēto slepkavību objektiem. Pie reizes atceros sava konta stāvokli un nobrīnos, kādēļ mani novērtējuši par tik maksātspējīgu. Saprotu arī, ka nejaušā sastapšanās nebija nejaušība, nelaimīgais puisis ticis sūtīts, lai mani atvestu. Mana uzmanība pārslēdzas uz grīdu,  vienā telpas malā mētājas pārdesmit kurpju pāri, no tiem kādi 3 manējie. Nobrīnos – kur tie te radušies. Bet kur mana somiņa? Vajag somiņu. Un es nevaru ilgāk palikt, man mammai jāpiezvana. Ak, nē, mana mamma ir mirusi. Bet viņi to nezina. Jāprasa somiņa.
Matrona turpina man stāstīt par kluba dalībnieku priekšrocībām un žēlīgi atļauj apdomāt. Parādās divas ārkārtīgi skaistas meitenes zeltainos miesas krāsas triko (tieši zeltainos un miesas, ja). Es nodomāju – ak tu žēlums, ka neesmu lezbiete. Meitenes ir laipnas un valodīgas, bet nekādu būtisku informāciju no viņām neizdodas izvilkt. Man tuvojas sarkanīgā sasuka, ak, tikai ne atkal, nodomāju. Bet viņu malā pastumj nu āārkārtīgi skaists vīrietis, matronas dēls, kas iepriekš vadījis tiesāšanas procesu un rituālās slepkavības. Ādas vestīte uz kailas miesas. Burvīgas miesas, man jāteic. Cauri reibumam noprotu, ka viņš tagad flirtē ar mani, lai es tūdaļ nokļūtu ar viņu gultā un tādējādi tiktu piesaistīta tam sasodītajam klubiņam. Bet pieskārieni ir tik tīkami, ka lai parauj visu jods...
Un pamostos.
Uzziņai - neko pirms aizmigšanas lietojusi nebiju, vīraku istabā neviens nekvēpināja.
Ar labu nakti atkal.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #247 : 2016. gada 06. septembris, 05:43:00 »
Sēnītes uz nakti uzēdi moš? :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #248 : 2016. gada 06. septembris, 08:26:58 »
Jēziņ, šito visu nosapņot un vēl sīkumos atcerēties... :faint:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #249 : 2016. gada 06. septembris, 09:27:32 »
Jēziņ, šito visu nosapņot un vēl sīkumos atcerēties... :faint:

Kad uzreiz pamostas, viss vēl galvā, visi sīkumi. Man ļoti patika Spārkas sapnis - smaržas, vīraki, reibuma iespaids....ka sapnī var būt iespējams JEBKAS, viss ir reāls, visas maņas tik uztverošas, smalkas.

Man arī bija spilgts sapnis, atcerējos naktī, kad pamodos, bet datoru, protams, neslēdzu iekšā :) Šorīt jau pabalējis. Bet doma tāda, ka mans bērns miris jau 3 dienas, bet notiek kkas, avārija vai kas tamlīdzīgs (nez kādēļ bērna ķermenis man bija līdzi), mēs tiekam aizvesti uz slimnīcu, un ārsti viņu atdzīvina, jo nav zinājuši, ka viņš miris. Esmu apjukusi un nenormāli priecīga...baidos noticēt, ka viss var būt citādāk...Un viņš IR dzīvs, drīz tiekam laukā no slimnīcas, un es viņu visur ņemu līdzi. Tālāk arī kas bija, bet tur erotisks piesitiens, nestāstīšu

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #250 : 2016. gada 09. septembris, 08:39:01 »
Es sapnī biju kaut kādā tusiņā un tur visu nakti nodejoju ar Filipu Kirkorovu. Vēl padomāju, cik labi, ka tas ir tikai sapnis, nebūs nākamajā dienā masu medijos jāmeklē paparaci fotogrāfijas. :D

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #251 : 2016. gada 09. septembris, 10:13:37 »
Biju kautkādās ārzemēs, kur nav eironaudas... takā Dānijā, takā Šveicē, pati nesapratu. Tur mani sagaidīja mana klasesbiedrene Olita, kuru neesmu satikusi savus gadus 15... gājām uz kautkādu lielveikalu, pa ceļam mums pievienojās mana kolēģe Diāna. Viņas tur baigi šiverējās, kautkāda veikala atklāšanā pirka loterijas biļetes, kur visas lozes pilnas - Olita dabūja baigi smukās ādas kurpes, Diāna  -labas smaržas, nu ko, es arī gāju pirkt tās biļetes! Gāju pārbaudīt, ko tad labu esmu dabūjusi - sasodīts, pamodos...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #252 : 2016. gada 09. septembris, 18:38:52 »
Esmu kādas nepazīstamas mazpilsētas mājas tusiņā. Neviena pazīstama viesu skaitā neatceros, bet man tas nelikās dīvaini. Nav nekādas dzeršanas, ne ēšanas, vienkārši visi tā laiski zviln uz mīkstām mēbelēm un tukši virina muti pa tēmu. Pēc brīža gaisotne paliek intīmāka, jo dažs labs  pāris istabas stūros jau sāk maigoties. Manī nostrādā vecais labais refleks ( arī dzīvajā man patīk pamosties savā gultā), es klusītiņām tinos prom. Ārā tumšs. Nepazīstama pilsēta. Kaut kur te jābūt manam autiņam. Piebrauc kaut kāds autobuss. Ienāk prātā, ka tā es ātrāk atradīšu stāvlaukumu. Pāris pieturu jau garām, aiz logiem nakts, neko neredz, salonā gaisma, tauta pērk biļetes. Man biļetes nav, bet arī braukt nekur neplānoju. Jātinās. Pieskrienu pie durvīm - šausmas, pilsētas sen nav, apkārt kaut kādi rudenīgi krūmi. Kā es tikšu atpakaļ! Kaut ko jautāt apkārtējiem nevaru, jo nezinu pašu galveno, kā sauc pilsētu kur esmu. Izkāpju pieturā. Autobuss pazūd tālumā. Vajag piezvanīt bijušajam pielūdzējam, lai atbrauc man pakaļ, kurš gan cits nakts vidū brauks ellē ratā... Mēģinu apkopot domas, kā lai paskaidro kur ir tas ceļš un tā krūmiem apaugusi mežmala. Pēkšņi izrādās, ka nav arī somas, droši vien būšu aizmirsusi autobusā. Tā, piezvanīt nevienam nevar - mibīlais somā; par ceļu samaksāt nevarēšu, jo maks tur pat... Bezceris... Izglābj kaķis, kas iebļauj ausi kaut ko par kaķiem kas cieš badu...
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 09. septembris, 18:47:05 no olgucis »

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #253 : 2016. gada 11. septembris, 09:14:10 »
Pārgājiens ar ģimeni (vai kaut kāda slepenā misija, nevarēju saprast) mežā. Baisākie brikšņi, ne ceļu, ne taciņu. Uzskrienam mežacūku ģimenei. no sākuma ļoti sabīstamies, apsēžamies un sastingstam (nu, mēs kā brikšņu sastāvdaļa). Cūči nāk klāt, astītes luncinādami, pēc tam sāk ar mums runāties. Izrādās, viņi parasti visiem, kas ieklīst viņu teritorijā, uzbrūk, bet mēs esot tādi inteliģenti ļaudis, mūs viņi neaiztikšot. vēl šo to papļāpājām, uzcienājām cūčus ar strausu olām, šie mums ceļu parādīja, un šķīrāmies kā labi draugi.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #254 : 2016. gada 14. septembris, 10:43:04 »
Sapnī pie manis ciemos atnācis skolas laiku draugs. Sēžam, runājamies un kādā brīdī esam jau gultā, un man tiek uzdots jautājums, kā izsargāsimies. Pēkšņi pār mani nāk milzīga atjauta, ka esmu precējusies un ka vīram tūliņ jābūt mājās. No šausmām gandrīz pamodos. :D