Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 182202 reizes)

0 lietotājiem un 3 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #270 : 2016. gada 18. oktobris, 08:55:29 »
Biju kaut kur sadabūjusi (šķiet, ne visai legāli) milzīgu tanku - amfībiju, koši debeszilā krāsā, un viena pati vizinājos pa pilsētu.

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #271 : 2016. gada 23. oktobris, 17:04:15 »
Ui, cik jauki, Spārka!Lai Tev izdodas šitā pa dzīvi pabraukāt!

Atslēdzies Milda Vē

« Atbilde #272 : 2016. gada 24. oktobris, 11:01:51 »
Viens sapnis:
Eju pa kaut kādu pilsētu, nakts, tumšs, bet ielas apgaismotas. Nonāku krustojumā, pie kura apstājos, paskatos, ka iela, kas pa labi, ir pilnīgi tumša, neko tur nevar redzēt. Nolemju iet taisni. No muguras man kāds tuvojas, pēkšņi saprotu, ka viņš rakņājas pa manu somu. Zaglis sāk skriet pa neapgaismoto ielu, izvilcis manu maku un telefonu. Dzenos viņam pakaļ, lūdzos, lai maku un dokumentus vismaz atdod. Panāku zagli, nogāžu zemē un sākas cīniņš. Ar acs kaktiņu redzu, kā izšķīst mans telefons. Vēl pie sevis nodomāju, kā gan es atradīšu maku, jo ir tik tumšs, ka izstieptu roku neredz.
Tālāk neatceros, kā tas atrisinājās.
Tā pati nakts, otrs sapnis:
Ne ta man dzenas kāds pakaļ, ne ta es kādu vajāju. Ieslēpjos kaut kādā garāžā un sāku rakt bedres, kur viņam iekrist. Saroku daudz bedres. No augšas izskatās mazas, cilvēks tur fiziski nevarētu ietilpt, bet dziļas. Vajātājs ir mani atradis un lien iekšā garāžā, es veikli pāri bedrēm aizskrienu uz otru galu. Viņš kā lien iekšā, tā veļas pirmajā bedrē iekšā. Iekrīt tā, ka pilnīgi nav redzams. Es pieskrienu klāt un duru viņam ar manikīra šķērītēm. Bailes, naids, adrenalīns - plaša emociju gamma. Kaut kas nāk un es uztraucos, ka tūlīt ieraudzīs, ka es šamo esmu nomušījusi.
Tālākais kaut kur pagaisis.
Bet sakiet, kā lai cilvēks no rīta justos izgulējies, ja pa nakti jāpiedalās šādos pasākumos!? Un pirms miega pat nebija skatīts neviens bojeviks, bet Izklausies redzēts.  :thinking:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #273 : 2016. gada 24. oktobris, 11:16:15 »
Labāk neskatīties Izklausies redzēts! :D

Šis no senāka sapņa, bet ideja interesanta: ceļojums un kaut kādā pilsētā ielas krāsotas zilā un sarkanā krāsā, bet doma tāda, ka pa sarkano joslu mašīnas brauc vienā virzienā, bet pa zilo - pretējā.

Bet šī nakts arī man bija diezgan saraustīta, līdz ar to sapņiem piesātināta, taču atceros tos fragmentāri. Vienā bija jādodas ciemos pie kāda forumieša kaut kur Latgalē aiz Rēzeknes, taču jāceļo bija pa 4 salām un jātiek bija līdz galējai - ceturtajai, uz kuru varēja brīvdienās tikt reizi dienā turp un atpakaļ, bet darbadienās vispār tikai nedēļas sākumā turp (tā kā uz darbu) un tad tikai nedēļas nogalē atpakaļ.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies reno

« Atbilde #274 : 2016. gada 24. oktobris, 11:54:03 »
Tieši pirms pamošanās bļāvu uz vīru -ieeju kaut kādā istabā un tur izjaukts velosipeds, ko vīrs sācis remontēt. Tā vietā, lai taisītu steidzamo darbu. Sāku mierīgi, tad aizvien paceļu balsi, bet mute sapnī kļūst stīva un tāds kā spiediens galvā aug. Biedējoša sajūta, pamodos, sirds klapējas.

Steidzamais darbs ir, mēģināšu nebļaut :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #275 : 2016. gada 24. oktobris, 12:00:38 »
Šoreiz vizinājos zirga pajūgā pa Vecrīgu kopā ar iedzērušu mākslinieku bariņu. Sapnī tā centos atcerēties, ko šis pasākums man atgādina, ka daudz jautrības palaidu garām :(.
Pamodusies atcerējos – “Homo novus”.

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #276 : 2016. gada 25. oktobris, 23:52:07 »
Izgājšnakts sapnis:
Gribu prasīt vīram:"Kur tev priekšējā pakaļa?" Tajā momentā, kad esmu pateikusi līdz pusei pak..., pretī pēkšņi nāk pretim puisis tā ap 20 un sāk vareni smieties.Es arī tā smejos sapnī, ka pamostos un turpinu smieties.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #277 : 2016. gada 06. novembris, 17:23:12 »
Vispirms kaut kur bija jābrauc ar vilcienu, bet tā kā nezināju, kur atrodas stacija, gāju gar sliedēm, kuras brīžiem pazuda. Labi, ka pa priekšu gāja kompānija, kam arī staciju vajadzēja, kaut kā līdz tai tikām un vilcienā arī. Saistībā ar notikumiem vilcienā (neatceros kādiem), nonācu svinīgās vakariņās, kurās cienastu gādāja kāds ļoti slavens pavārs, bet no nulles viņam gatavot iespējas nebija, vajadzēja iztikt ar sagatavēm - no maisiņiem ēdienu lika šķīvjos. Līdzās man pašā galda malā tika nosēdināts Dmitrijs Hvorostovskis. Domāju nez ko tagad - no operas lāgā neko nejēdzu, par ko runāt - nezinu. Bet viņš pie sevis purpināja, ka pēdējo reizi tādā avantūrā iepinas, reklāmas maz, biļetes nepērk... Sapratu, ka viņš runā par gaidāmo koncertu Rīgā un sāku skaidrot, ka ne jau reklāmā vaina, biļetes vienkārši ļoti dārgas. Vispār - saruna aizgāja, pēcāk vēl kaut kur kopā staigājām, līdz viņš senu draugu satika.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #278 : 2016. gada 07. novembris, 10:03:42 »

Bet sakiet, kā lai cilvēks no rīta justos izgulējies, ja pa nakti jāpiedalās šādos pasākumos!? Un pirms miega pat nebija skatīts neviens bojeviks, bet Izklausies redzēts.  :thinking:

Reizēm tādi un līdzīgi sapņi kapitāli izlādē emocijas un cilvēks jūtas atpūties un sakārtojies.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #279 : 2016. gada 07. novembris, 10:28:03 »
Pāris naktis atpakaļ man bija darbs rakstīt programmas kodus. Kodu darboties spēja bija jāpārbauda. Tie bija reālās dzīves momenti - ja esmu uzkodējusi Spārklande>darbība= līst, tad man jāvelkas uz to vietu un jāpārbauda, vai līst.
Kaut kas matriksīgs.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #280 : 2016. gada 07. novembris, 11:27:26 »
Oi, mums nav tēmas "Murdziņi", ne?
Lasīt pēc brokastīm! Es brīdināju!

Man bija jāsavāc fleška ar kaut kādiem vajadzīgiem failiem, bet faili pārkopējās skūpstoties un iesūcot džeka zobu protēzi. Šī kaut kā ķērās un nesūcās, šim nācās izņemt ar rokām. Brīnījos, ka protēze ar lielām sudraba plombām, tātad laikam ar vīrusu. :D 
Tālāko šoreiz neatceros.

Džeks pazīstams, mēs kopā strādājām pirms gadiem 25, bet viņš man nekādu interesi neradīja un jau sen bija aizmirsusies viņa esamība. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #281 : 2016. gada 13. novembris, 08:21:04 »
Man bija 4 Bengālijas tīģeri, kuri bija iemācīti staigāt man līdzi kārtīgā karē ierindā.

Atslēdzies reno

« Atbilde #282 : 2016. gada 13. novembris, 09:43:23 »
Es redzēju supermēnesi, pilnīgi nepareizā debesspusē, milzīgu, bet pabālu, jo bija jau gaišs un es skrēju pa ielu uz staciju

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #283 : 2016. gada 13. novembris, 12:17:01 »
Reno,1Q84 no Murikami neesi lasījusi?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #284 : 2016. gada 15. novembris, 09:40:38 »
Līdz trijiem es dejoju. Ar 4 džekiem. Pie apmēram tehno mūzikas, oi kas par kustībām nāca ārā. Bija jautri un viegli.

Pēc trijiem (pamodos 03:16) - biju kautkādās siltajās zemēs, piedzīvojumu trasē, kur pie ieejas bija jāatdod apavi, kuri tika atdoti tikai beigās, ja dalībnieks savāc vajadzīgo punktu skaitu (vismaz 3 punktus), dažādos pārbaudījumos. Rāpos veikli kā zirnekļcilvēks pa visādiem stabiem, kuros sadzītas adatas un naglas (ne uz vienas neuzķēros), tad līdu caur šauru mīkstu trubu, kas kļuva aizvien šaurāka, bet tā - bez bailēm, un izlīdu. Un viskautko tamlīdzīgu. Beigās aizmirsu, ka tie punkti jāvāc, ai, piegāju pie kautkāda pēdējā pārbaudījuma, kur deva 3 punktus par to, ka visu, ko deva, nogaršoja (bija jāpasaka vai ingvers ir dabīgs vai mākslīgs, pēc skata un garšas neatšķīrās). Un tur man izkrita telefons un  kautkāda kaza uzkāpa, ar "sorry, sorry", bet stikliņš plaisāja no viena stūra... tad gan bija škrobe, bet kaut kā sapratu, ka pamodīšos un telefons būs vesels, nav ko uztraukties

vai kurpes dabūju - neatceros...