Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181059 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #285 : 2016. gada 15. novembris, 09:55:09 »
Pie manis bija kaut kāds pāris - tā kā ciemos, kā kaimiņi. [Māja pilnīgi sveša, pat ne no cita sapņa.] Meitene izdomāja mazgāt terases betona malu, tipa esot garlaicīgi. Es tikmēr krāmēju kaut kādus plauktus pagrabā, vīrs ar to otru džeku trepes nēsāja, kabeļus vilka. Vēlāk izdomāju pajautāt, vai šie nespēlē bridžu - ja jau tepat dzīvo, varbūt sanāk kompānija. Tā meitene izrādījās Andželīna Džolija, teica, ka jā, protams, spēlējot. Solot pēc visām piecām populārākajām sistēmām. Man atlika kautrīgi padalīties, ka mēs pārsvarā pie vienas pašu gadu gaitā uzlabotas pieturamies. Meklēju sistēmas lapu pa plauktu, neatradu. Ilgi meklēju kārtis... Bridžs nesanāca, jo pamodos. Un tad gan zināju, kurā atvilktnē kārtis jāmeklē. :D

Vēlāk liku fizikas eksāmenu vidusskolā. :D Klase ar pussalauztiem, nobružātiem galdiem, pilna ar skolniekiem. Skolotājs bārdains. Bija 4 jautājumi un pārlocīta A3 lapa, kur jāraksta. Par pirmo pierakstīju visu iekšējo atvērumu, pirmā lapa bija jāatstāj tukša. Tad sapratu, ka atlikušos trīs sarakstīt pēdējā lapā [kas bija sarāvusies knapi plaukstas lielumā] nesanāks. Otrais uzdevums bija krastmalā uz mola, kaut kāds telpisks, par upē stāvošu kuģi, ko apjož resna caurule, tai gabals izgriezts, un tukšumā guļ cilvēks. Tas kuģis ar visu cilvēku blakus molam upē šūpojās, es pie tā galda blakus upei sēdēju. Tumsa, prožektori izgaismoja kuģi un upi. Jārēķina bija kaut kas par ūdens izspiešanu un caurules tilpumu.

[Besī tie eksāmeni sapņos! Parasti jāliek pēc pāris gadus neapmeklētām lekcijām.]
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 15. novembris, 10:11:50 no Trix »
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #286 : 2016. gada 15. novembris, 09:55:20 »
Reno,1Q84 no Murikami neesi lasījusi?

Kad pamodos, tieši Murakami atcerējos :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #287 : 2016. gada 16. novembris, 07:15:23 »
Oi. Es atkal.
Kopā ar vēl vienu damsi iegājām apskatīties vienu dzīvokli. Nu tāds, trīsistsbnieks, pilnā mēbelējumā, bet pēc netīrumu un putekļu kārtas spriežot, kādus 100 gadus nav tur neviens bijis un neko kusstinājis. Skatāmies, apspriežam, pagriežu galvu - gultā sēž vecs vīrietis. Gulta ar tīru, puķainu gultasveļu.

Nākamais kadrs- mēs ar to vīrieti kautkādā terasē dzeram tēju un šis man stāsta, ka nav kur naudu tērēt. Bet ja netērēt, šī tāpat pazudīšot. Nu ko, saku, es varu, ja vajag. Lai dod man 500, rīt atnesīšu čekus, ka iztērēts. Jā, tas derot. Un dod man žūksni ar pilnīgi jaunām naudaszīmēm - simtnieku un zem tā čupiņu ar piecsimtniekiem. Oho, domāju. Kur lai vispār tādu naudu te tuvumā ātri iztērē...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #288 : 2016. gada 16. novembris, 08:41:32 »
Sapnī naudu dabūt - lieli izdevumi, rūpes...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #289 : 2016. gada 16. novembris, 09:57:26 »
Kāpēc tev tieši to gribās man piedāvāt kā tulkojumu? Un priekš kam vispār ar to jānodarbojas, ar to tulkošnau?

Nauda - sapņa tulkojums

zelta - laime un bagātība, labklājība, uzticīga mīlestība, mantojums, arfgods, ari rūpes un raizes
sudraba- prieks, laime, peļņa, laba dzīve, ari nepatik¬šanas, veltīgas rūpes, negaidīti izdevumi, asaras, ari slimība
sīka- nepatikšanas, ķildas
papīra - nepatīkamas ziņas vai vēstule, arī vilšanās, ari laba veiksme
viltota- pazaudēt mantojumu, ari piedzīvot vilšanos
sapelējusi -nelaime
daudz- negaidīta bagātība
naudu mainīt- liels laimests loterijā
naudu taupīt- bagātība un komforts
naudu skaitīt- piepildīsies cerības, necerēti ienākumi, uzlabot materiālo stāvokli, ari nepatikšanas
naudu laimēt- nabadzība, dažiem - atriebties saviem ienaid¬niekiem
naudu paspēlēt -kauns
naudu aizdot- nemiers un rūpes
naudu aizņemties- piedzīvot nepatikšanas
naudu zagt- nonākt briesmās, ari strīds, ari nonākt cietumā
naudu atrast - prieks, laimīgas pārmaiņas, laime spēlē vai laimests loterijā, laimīgs ceļojums
naudu atgūt- prieki mainīsies ar bēdām
naudu dabūt- lieli izdevumi, rūpes, dažiem - kāds negaidīts mantojums
naudu izdot - atsvabināties no raizēm, tikt pie peļņas, negaidītas bagātības, ari panākumi darīšanās, art kāda neveiksme, izdevumi
naudu pazaudēt- trūkums, nepatikšanas darbā, tieksme uz izšķērdēšanu

Atslēdzies reno

« Atbilde #290 : 2016. gada 29. novembris, 12:51:08 »
Sapņos parasti es savu māju redzu tādu, kāda bija pirms pārbūves, ar kāpnēm vecajā vietā. Šoreiz tomēr bija arī piebūvētā garāža.
Ir pavasaris, jo zied rododendrs. Ar kaimiņieni aplūkojam viņas plauktus ar somām, kas stāv laukā Ejot uz māju, pēkšņi ieraugu, ka garāžas vārti bijuši vaļā, eju skatos bufeti -pilnīgi tukša, visi trauki nozagti. Kāds saka, tagad meklē pa antikvariātiem, meklēju telefonu, lai zvanītu policijai. Mājā skatos, kas vēl paņemts -nē virtuve (tāda, kā bija senāk) ar nokrautu veco kumodi, tur arī nesen pirktais Maximas blenderis.
Otrā stāvā uzejot pēkšņi no pagaldes izlec milzīgs tāds kā zeltains  krupis, man nav bail, laikam pat paņemu rokā, jeb mēģinu un paliek putekšņi, kā no tauriņa.

Gribas cerēt, ka tas uz labu!

Atslēdzies reno

« Atbilde #291 : 2016. gada 29. novembris, 12:53:42 »
Krupis
Krupis sapnī ir nelāga zīme. Iespējams, būs jādodas nevēlamā braucienā. Sievietei šāds sapnis nozīmē, ka par viņu izplatīsies dažnedažādas baumas. Ja sapnī ieraudzījāt, ka uzlikāt krupim plaukstu vai paņēmāt to rokās, nomodā varat neviļus kļūt par drauga nepatikšanu iemeslu. Ja sapnī nogalināt krupi, kādu jūsu rīcību asi nosodīs apkārtējie.

shit, cerēsim ka tā bija varde.Jāapskatās, ko tas nozīmē

Atslēdzies reno

« Atbilde #292 : 2016. gada 29. novembris, 12:55:11 »
Vardes
Sapnis, kurā ķerat vardes, nozīmē, ka maz pievērsāties tam ļaunumam, kuru veselībai nodara jūsu dzīvesveids. Labvēlīgs ir sapnis, kurā redzat zaļā pļavā lēkājošus vardulēnus, pēc šāda sapņa satiksiet draugu, kas grūtā brīdī kļūs par atbalstu. Jaunai sievietei sapnis, kurā viņa redz varžu tēviņu, liecina, ka tā apprecēsies ar turīgu atraitni un tai būs jārūpējas par viņa bērniem. Ja sapņojat, ka ēdat vardes, reālajā dzīvē pārlieku bieži izdabājat savām iegribām, tādēļ cieš darbs. Sapnis, kurā dzirdat varžu kurkstēšanu, pareģo nelielu
braucienu.

Mjāaa

Atslēdzies reno

« Atbilde #293 : 2016. gada 29. novembris, 16:37:17 »
:" maz pievērsāties tam ļaunumam" -tad vajag vairāk piev'ērsties?!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #294 : 2016. gada 29. novembris, 22:56:25 »
Nāra, ziņoju, ka tevi redzēju sapnī jau trešo reizi. Kā parasti neko neatceros. Tikai zinu, ka biji garā kleitā, man liekas, ka pat sarkanā. Sapucējusies, ar frizūru. It kā kaut kāds pasākums vai balle. Zinu tikai, ka es biju uz ielas un mēģināju tev nemanāmi paslīdēt garām, lai tu mani nepazītu, jo biju baisā paskatā, kaut kādā vecā, plandošā mētelī.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #295 : 2016. gada 04. decembris, 13:37:44 »
Man bija mājdzīvnieks - un nevis šāds vai tāds, bet pīļknābis! Visīstākais :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #296 : 2016. gada 07. decembris, 08:45:22 »
Man pēkšņi bija jauns vīrs. (Iespējams, ka arī es biju kļuvusi jaunāka.) Mēs abi iekārtojām jaunu māju un viņš runāja kaut ko par gredzeniem, briljantiem un tamlīdzīgi spožām lietiņām (apspriedām, ko viņš labāk gribētu man dāvināt). Mani sarunas laikā nemitīgi mocīja doma, kāpēc man nav atmiņu, ka es ar viņu būtu pārgulējusi. :blushing: Tālāk darbības ar erotisku pieskaņu, taču tas āpsis man saka: "tā gan nevajag!". Eh, vilšanās....

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #297 : 2016. gada 15. decembris, 09:46:33 »
Sapnī es zināju, ka sapņoju, un man bija sapņregulējošā pults. Notikumus varēju patīt uz priekšu, atpakaļ, pietuvināt kadrus, dzēst un nomainīt epizodes.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #298 : 2016. gada 21. decembris, 11:11:06 »
nu tā.... kamēr vēl atceros. Sižets visu laiku pa virtuvi. Atceros tik no tā brīža, ka virtuvē kopā ar mani apgrozās kāds džeks no Comedy Club. Nu man pirmā domā, ka vajadzētu šo pabarot. Šams dikti atsaucīgs un saka ka pārsteigšot mani ar ko firmīgu. Sāka ar ... trauku mazgāšanu. Es pat nenojautu, ka man ir tik netīri trauki! Kad šams dobeidza berzt bļodas tad pārslēdzās uz cepeškrāsns paplātēm. Es sapratu, ka pie ēšanas mēs šodien netiksim un palūkojos aiz loga. Tai pus loga bija vēls drūms vakars. Dažas cilvēku grupiņas stāvēja un vēroja labo debespusi. Mākoņos virs jumtiem patiešām kūļājās tāda ka bleķa muca ar ielāpiem. Tā - nodomāju - atkal NLO pilsētā. Pēc brīža netālu no viņas parādījās tāds tā kā metāla atgriezumu vīkšķis. Brīdi šamie kaut ko skaidrojās savā starpā, tad vīkšķis meta uz mucu gaismas staru un tā sabira sīkos pikseļos. Pēc brīža vīkšķī iekšā kaut kas uzsprāga un viņš pārvērtās kaut kādās bleķu atlūzās. Viens no tiem lidoja uz manu mājas pusi un jau tuvumā izrādījās tāds tā kā no debesīm krītošs lidaparāts, kuram teorētiski bija jāuzgāžas uz manas mājas.  Netrāpīja bet gan aizvēlās kaut kur uz ezeriņa pusi. Toties no tā kaut kas izbira un man protams bija jāglābj tie citplanētieši. Izskrēju ārā- neviena no vietējiem nebija, tikai pie stāvlaukuma nīkuļoja divi gari pelēki - zaļi stāvi. Sapratu, ka man šamos ir kaut kur jāaizved, bet šaubījos, ka nevarēšu šos dabūt iekšā savā Ķirsī. Šamie pavilka katrs uz savi pusi autiņu un tas izstiepās par tādu pamatīgu  luksus klases vāģi. Atteicos šamos jebkur vest, jo man bija kauns ar tādu autiņu braukt, pagriezos un aizgāju mājās. Pēc brīža aiz durvīm atskanēja zvans.  Atvēru- tai pus durvīm stāvēja sīka auguma tie paši citplanetieši pionieru kaklautos un žēlabaini uz mani skatījās. Čerts! - nodomāju, tā man vēl trūka, aizcirtu durvis, pamodos un gāju mazgāt traukus.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #299 : 2016. gada 21. decembris, 16:57:52 »
Man bija kastīte ar zelta nagliņām. Ja zināt, kādas ir kurpnieknagliņas, tādām. Zelts visīstākais.