Autors Tēma: Sagaidījums  (Lasīts 9632 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pifs

Re: Sagaidījums
« Atbilde #15 : 2015. gada 23. septembris, 09:17:00 »
Man domāt, ja savas otrās puses cienām, tad to latiņu automātiski liekam augstāku, ja nē - tad ieslēdzas "tu jau tāpat nejēgsi" tonis.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #16 : 2015. gada 23. septembris, 09:18:08 »
Man domāt, ja savas otrās puses cienām, tad to latiņu automātiski liekam augstāku, ja nē - tad ieslēdzas "tu jau tāpat nejēgsi" tonis.

Laulātajiem labāk savstarpēji viens otram neko neprasīt/neskaidrot :D

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #17 : 2015. gada 23. septembris, 09:22:02 »
Beton, piedod, nesapratu.

Vai tad tie, kas laulāti, pārstāj viens otru cienīt?
Varbūt man veicies. Neesmu laulāta :rofl: .

Atslēdzies Broms

« Atbilde #18 : 2015. gada 23. septembris, 09:23:50 »
Man šķiet, ka paskaidrošanas veids un tonis slēpjas katra pedagoģiskajās dotībās. Un nervozēšanas skalā.
Papildus tam visam savu ietekmi dod arī konkrētā brīža garstāvoklis.
Es esmu pavisam sūdīgs paskaidrotājs. To man vairākkārt ir teikusi meita, kad mācu viņai braukt.
It kā jau skaidroju loģiski un saprotami, bet izlaižu kādu, manuprāt visiem zināmu lietu, kas patiesībā ir svarīga un rezultātā viss skaidrojums sabrūk. Un tad es uzvelkos, jo, b..., kā var nesaprast.. Kaut pats jau pie nesaprašanas vainīgs.

Identiskā situācijā, kur es jau esmu sasniedzis vārīšanās temperatūru, sieva mierīgi un ar smaidu īsā laikā izstāsta, paskaidro un ja vajag, tad atkārto vēlreiz.
Ja neesmu aizmirsis, tad cenšos laboties, bet ne vienmēr sanāk... :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #19 : 2015. gada 23. septembris, 09:26:26 »
Pif, ar gadiem un ģimenes stāvokli daudz kas mainās. Ar vieglu smaidu varu atcerēties savus jaunībsdienu uzskatus un pārliecības (un cerības) :)
Brom, autoapmācība vienas ģimenes ietvaros vispār ir noziegums. Tas ir tiešs ceļš uz kašķi un ietekmes dalīšanu.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #20 : 2015. gada 23. septembris, 09:26:52 »
tajā pašā sakarā esmu domājusi , ka arī visdziļāk aizvaino un sāpina tieši savējie !fig viņ zin , vai tāpēc , ka zina , kur sāpīgāk trāpīt , vai tāpēc , ka nesavējo uzbraucieni ir pie bālajiem vaigiem ? :confused:

Atslēdzies reno

« Atbilde #21 : 2015. gada 23. septembris, 09:32:23 »
man liekas, ka pret savējiem neiespringst un tā parāda īsto dabu

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #22 : 2015. gada 23. septembris, 09:58:01 »
Tieši pret savējiem ļoti kontrolēju, lai nesanāk kādu aizvainot ar attieksmi.
Varbūt vecums pie vainas. Bet, cik sevi atceros, tāda esmu bijusi visu mūžu.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #23 : 2015. gada 23. septembris, 10:51:46 »
Patiesībā vienmēr esmu brīnījusies, kāpēc savējo starpā pazūd pat elementāra pieklājība, nerunājot par diplomātiju. Kāpēc uz savējo ir pieņemami kliegt, apsaukāties, publiski pazemot? Man, ja godīgi, nekad nav to gribējies. Un es jūtos neērti, kad manā klātbūtnē sievas zāģē vīrus vai vecāki rupji aprauj jau palielus bērnus.

Bet mācīšana, jā, tas ir atsevišķs talants :)  Es neesmu pacietīga, tāpēc ar idiotu nekad nedzīvotu. Gudram varu arī paskaidrot, bet, baidos, ka ne 47 reizes...nu, kaut kur līdz 5 ieskaitot :) Ar tagadējo draugu diezgan bieži sanāk kaut ko skaidrot viens otram- mūsu zināšanu sfēras ir diezgan atšķirīgas- un man patīk, ka viņš gandrīz vienmēr var atbildēt to, ko es pajautāju, un otrādi. Tā ir daļa no komunikācijas, un patiesībā, manās acīs ļoti būtiska daļa no vīrieša pievilcības- viņam ir jāzina kaut kas tāds, ko es nezinu.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #24 : 2015. gada 23. septembris, 11:06:49 »
... ļoti būtiska daļa no vīrieša pievilcības- viņam ir jāzina kaut kas tāds, ko es nezinu.

izvirzu dienas citāta nominācijai :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #25 : 2015. gada 23. septembris, 11:10:00 »
Patiesībā vienmēr esmu brīnījusies, kāpēc savējo starpā pazūd pat elementāra pieklājība, nerunājot par diplomātiju. Kāpēc uz savējo ir pieņemami kliegt, apsaukāties, publiski pazemot? Man, ja godīgi, nekad nav to gribējies. Un es jūtos neērti, kad manā klātbūtnē sievas zāģē vīrus vai vecāki rupji aprauj jau palielus bērnus.

Publiska "veļas mazgāšana" vispār ir tabu. Domstarpības un pārpratumus jānoskaidro tikai un vienīgi divatā. Punkts.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #26 : 2015. gada 23. septembris, 11:20:42 »
Ja viena puse ir konkrēti davesta, tad var arī publiski izpausties.
Mums ģimenē beidzot ir tā stadija, kad abi izturas pieklājīgi un cenšas kopīgi risināt jautājumus. :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #27 : 2015. gada 23. septembris, 12:50:42 »
Ja viena puse ir konkrēti davesta, tad var arī publiski izpausties.

Nu, ja man kāds izdomātu publiski izpausties - razvod s ģevičjej famiļijej.
Par problēmu risināšanu mājas kārtībā vienojāmies jau pašā sākumā.
Tas attiecas arī uz bērniem.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #28 : 2015. gada 23. septembris, 14:16:17 »
Un tā rodas priekšstats par ideālām ģimenēm, viss tik skaisti, viss tik rožaini sabiedrībā.
Izrādās, mājās viens otram rīkli grauž. :D

Atslēdzies Broms

« Atbilde #29 : 2015. gada 23. septembris, 14:20:21 »
No viena grāvja otrā :)
Strīdi gadās katrās attiecībās. Tas nenozīmē, ka vienmēr jāpārvietojas ar muguru pret sienu :d