Autors Tēma: Krāsošanās ikdienā  (Lasīts 14413 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Re: Krāsošanās ikdienā
« Atbilde #30 : 2015. gada 23. septembris, 23:39:25 »
Es gan neizlikšos, ka man negribas "franču pedikīru ar milimetrīgiem nagiem baltu malu". Gribas, bet nav laika. Jo to visu vajag kopt un uzturēt. Ja kādai sanāk, tak forši, nu!!!!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #31 : 2015. gada 24. septembris, 00:08:36 »
Nop. Es neizliekos. Viss, kas nav ērts (un gari kāju nagi IMHO nav ērti - skrāpē un traucē, ja ne pašam, tad otram), mani nesaista.
Cilvēki ir dažādi, zinies... :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #32 : 2015. gada 24. septembris, 00:16:40 »
Milimetrs tak nav "gari nagi" :))

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #33 : 2015. gada 24. septembris, 00:43:41 »
Manuprāt, kāju nagiem milimetrs ir baigi daudz. Bet tā mana personīgā sajūta :)
Par krāsošanos - tā kā riebjas celties agri no rītiem, tad lietoju minimumu, jo netaisos celties pat 30 min atrāk, lai visu nošpaktelētu: acu zīmulis (vienmēr, jo citādi izskatos bik slima), kaut kāds viegls BB krēms vai tonālais, lai izlīdzinātu sejas toni.
Reiz izmēģināju mākslīgās skropstas - šausmīga smaguma sajūta. Nevaru iedomāties, kā dažas pat 3 pārus vienā reizē salīmē.. :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #34 : 2015. gada 24. septembris, 07:58:58 »
Milimetrs tak nav "gari nagi" :))

IMHO viss, kas ir garāks par 'noļ celih, hui ģesjatih" ir par garu. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #35 : 2015. gada 24. septembris, 08:07:24 »
Ne visas labāk izskatās krāsotas. Vismaz ne tā krāsotas kā viņām pašām šķiet skaisti.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #36 : 2015. gada 24. septembris, 08:37:46 »
Es regulāri tikai lūpas krāsoju un kršu atjaunoju vairākas reizes visas dienas garumā. Tas manai sejai piešķir akcentu un arī lūpas nav sausas.
Uz skropstu krāsošanu neiespringstu, tās man tāpat ir melnas un gana garas. Tonālo krēmu arī nelietoju - nez kāpēc no viņa man vairāk defektu nekā efekta.
Atceros, ka vienreiz uz pasākumu biju ar laineri acis iezīmējusi. Izskatījās smuki, bet pēc vairākām stundām lainera līnija izžuva un sāka birt nost.  :rat: Cerēju vienīgi, ka pa pustumsu  neviens negribēs manu seju padziļināti pētīt.  :faint:

Atslēdzies itta

« Atbilde #37 : 2015. gada 24. septembris, 09:36:39 »
Vecākā tēmā tepat palasīju, ka daudzas ikdienā krāso tieši lūpas.
Tušu, manuprāt, viegli visu dienu saglabāt, tikai ik pa brīdim jāuzmet acs, vai nav izsmērējusies, to taču otrreiz dienas gaitā nekrāsosi, par ēnām nezinu, tās reti lietoju.

Vai tad nūsdienu labas tušas joprojām mēdz izsmērēties, kaut kā nav bijis... Ja nu vienīgi ir gadījies nopirkt neveiksmīgu, ir pat tādas, ka aizmirstot noņemt vakarā no rīta ir kā svaigi krāsots...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #38 : 2015. gada 24. septembris, 09:44:38 »
Nevaru sanjemties tik agri kraasoties, bet vsp buutu jaaatsaak peec cilveeka izstiities

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #39 : 2015. gada 24. septembris, 11:00:04 »
Gari kāju nagi plēš zeķes. :P

Tikpat kā nekrāsojos - ne īsti māku un nav pārliecības, ko daru, ne īsti vēlme ķēpāties. Reizēm uznāk dullums tad nedaudz ieēnoju acis un/vai uzkrāsoju skropstas. Lūpas reti, izlīdzos ar higiēnisko un bez tās nekur. Vārdu sakot - krāsojos tik reti, ka krāsvielām beidzas derīguma termiņs pirms tās pat pusē. Tagad pat atklāju, ka acu ēnu aplikators dezintergrējies - laikam tas nozīmē, ka ēnas arī labāk nelietot (pirktas pirms 5 gadiem). :D
Tonālie krēmi? Ne, ne - esmu jau žēlojusies kādā citā diskusijā par baltām/gaišām blūzēm veikalos, kuras tā kā gribētos pielaikot, bet, ieraugot tonālā krēma atliekas uz tās, vēlme pāriet.

Bet domāju daudz atkarīgs no tā vai ģimenē sievietes radušas krāsoties. Mana mamma to nedarīja, neesmu apguvusi arī es.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #40 : 2015. gada 24. septembris, 11:08:41 »
Tonālais krēms labi mazgājas, ja nu gadījumā kas. Lūpukrāsu arī var izmazgāt, gan lielākos grādos.

Atceros gadījumu no kaimiņienes stāstītā, kad viņas bērns bija atradis lūpukrāsu un apgleznojis savus džinsus. Vešmašīna 90 grādos izmazgāja, ka prieks. :)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #41 : 2015. gada 24. septembris, 11:16:22 »
Pieņemu, ka tā, bet priekš kam acīmredzami netīru blūzi par pilnu cenu pirkt?  Un 90 grādos visu nemaz nevar mazgāt.

Turklāt man arī ir niķis līst ar pirkstiem acīs, paberzēt seju... Negribas pat domāt, kas ar to tonālo, pūderi utml. dienas beigās būs - tikai pievienoties indiāņiem kaujas laukā. :D

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #42 : 2015. gada 24. septembris, 11:26:20 »
Protams, ka sasmērētas drēbes nepirksi. Bet ja pašai gadās netīšām kaut ko uzkleckāt, tad tā ir labojama lieta.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #43 : 2015. gada 24. septembris, 13:51:51 »
Ja nestrādā ar cilvēkiem,tad jau var nekrāsoties. Piemēram,bankas darbiniece vnm būs uzkrāsojusies,bet grāmatvede vai pašnodarbinātā iespējams ka nē. Nez kāpēc uz svētkiem vnm krāsojamies,tātad tomēr atzīstam,ka tas ir skaistāk.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #44 : 2015. gada 24. septembris, 13:54:14 »
Citāts
Nez kāpēc uz svētkiem vnm krāsojamies

Nope, Nāra, ne vnm, ne vnm...  :taunt:
Un ļoti priecājos ka nav darbs ar cilvēkiem, jo vairāk, ja tādēļ būtu jāsāk krāsoties.