Autors Tēma: Krāsošanās ikdienā  (Lasīts 14505 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Krāsošanās ikdienā
« Atbilde #75 : 2015. gada 30. septembris, 14:15:44 »
Es,kā cilvēku vērotāja, varu pateikt,ka skropstas ikdienā krāso gandrīz visas,papētiet sievietes darbā un uz ielām! Neatkarīgi no nodarbošanās. Par tonālo nepateikšu,jo tos neredz.Lūpas uzkrāsot - tas ir viens mirklis,to pat babuļas dara. Katrā izskatās labāk,ja vismaz skropstas uzkrāso,bet gribas jau reizēm visam uzspļaut,kaut Neteikšu,ka tad jūtos labi,bet pofig garīgajā mēdzu skropstas neuzkrāsot.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 30. septembris, 14:27:50 no Spārka »

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #76 : 2015. gada 30. septembris, 14:16:29 »
Inesīt, Tu tak angļu valodu saproti, nu tad apskaties KAUT VAI tajos linkos, ko ieliku, - produktu aprakstu. Pavisam īsi: tajos savienots kopjošais (mitrināšana un barošana, dažos -arī ādas atjaunošana) +kosmetoloģiskais (vizuāli pievilcīgāka āda- mirdzošāka, ar tonīti).

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #77 : 2015. gada 30. septembris, 14:23:46 »
Tonālos redz. Un kā vēl!

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #78 : 2015. gada 30. septembris, 14:30:34 »
Tonālos redz. Un kā vēl!
Nu tad nevajag lietot tonālos vai pūderkrēmus -tiešām kārtu veido uz sejas un nav tiem nekāda kopjošā efekta !

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #79 : 2015. gada 30. septembris, 14:37:58 »
Kurš tad te lieto? Tak tie BB gan jau tādi paši, tik vieglāki.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #80 : 2015. gada 30. septembris, 14:43:52 »
Nu jau panesās līdzīgi kā apspriežot par/pret tetovētām uzacīm - vienas vienmēr tās redz, citas apgalvo, ja viss pareizi, ar prātu, tad neko nevar pamanīt...

Tas taču individuāli un, kā jau minēju, atkarīgs no pieraduma, tikpat kā reflekss - kas no laika gala krāsojas, jūtas pārliecinātas tajā ko dara, kas retu reizi - lielākoties šaubās, vai labi, vai nav uzkrītoši... Un, ja nav pārliecības, tad kāds gan smukums no krāsošanās?
Protams, spriežu pēc sevis un, lai gan man sen nav pat tie 35, joprojām krāsojos ārkārtīgi reti. Vai labāk izskatītos krāsojusies? Noteikti, bet, kā jau minēju - labāk jūtos nekrāsojusies.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 30. septembris, 14:53:04 no Mangusts »
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #81 : 2015. gada 30. septembris, 14:45:05 »
"Gan jau" ? Maybe, bet ne tie, ko es lietoju, - bija izmēģināti visādi, bet apstājos pie minētajiem diviem. Kā jau teicu, saplūst ar ādu un pat nepateiksi, ka kaut kas lietots.
Ai, bet patiesībā man jau apnika :)  -lietojiet kko vai nelietojiet -Jūsu izvēle un Jūsu darīšana, es tikai ieteicu, labu vēlot, - vrb kādai arī noderēja. Viss.

Atslēdzies nex

« Atbilde #82 : 2015. gada 30. septembris, 15:29:26 »
Narcise, es šausmīgi atvainojos - nejauši ne to pogu piespiedu un vienu Tavu komentu izdzēsu...:(

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #83 : 2015. gada 30. septembris, 16:31:45 »
Narcise, es šausmīgi atvainojos - nejauši ne to pogu piespiedu un vienu Tavu komentu izdzēsu...:(
Nekas -nekļūdās tikai tie, kas neko nedara ! :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #84 : 2015. gada 30. septembris, 16:44:21 »
Ir tādas sejas, kurām labāk lai mazliet redz tonālo, nekā problemātisko ādu. Piemēram, pumpu rētas. Ir arī jūtīgas ādas, kas aukstumā kļūst pleķainas vai pat zilganiem fragmentiem. Reizumis redzu tādas sejas bez tonālā vai BB un nesaprotu, kāpec nelieto.
Pēc savas pieredzes varu atzīt to, ka, tiklīdz tu sāc BB lietot, tā pašam liekas, ka bez tā nekāda skata. Iespējams, ka tā tikai liekas.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #85 : 2015. gada 30. septembris, 17:17:45 »
Jaasaka godiigi, ka mani kraasoshanaas paradumi mainiijushies, kopsh dziivoju Itaalijaa un skaitos maajsaimniece. Agraak, kameer Latvijaa straadaaju valsts iestaadee, dekoratiivaa kosmeetika bija ikdiena. Tonaalos un BB gan arii LV nelietoju, vien agraa jauniibaa. Veelaak viegls puuderis, nedaudz acu ziimulja, eenas un skropstu tusha. Manaa gjeimii izteiksmiigaakaa dalja ir acis, taapeec taas arii izcelju. Uz luupaam kas vieglaaks un nemanaamaaks. Der arii higieeniskaa luupene. Ja uzspilgtinu gan acis gan luupas - juutos kaa tikko no Chaka ielas pamukusi.
Pirmajaa laikaa IT arii centos ikdienas no riitiem nedaudz acis ieziimeet. Kameer viirs (tolaik veel draugs) kaadu dienu nepateica - Nu ko tu njemies katru riitu. Taapat esi vissmukaakaa.  Tad nu iemaaciijos sevi miileet arii bez acu eenaam un skropstu tushas. Un jaasaka - izdevaas.
Kad ir kopiigas izieshanas, tad gan izpildos peec pilnas programmas - reizeem arii dramatiski tumshi noformeeju acis.
Tagad gan arii puuderis vairs iisti neprasaas. Vien uz plakstinjiem, lai eenas labaak turas. Jo... Kaut vispaar neesmu no baalaidaanajaam, dienvidu saule pat uz veikalu ejot ziemaa paspeej nobuchot un piedod vieglu iedegumu. Plus nav ziemas perioda centraalapkures, kas katastrofaali sausinaa aadu.
Nu taa kaut kaa...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #86 : 2015. gada 30. septembris, 17:18:53 »
IT karstumā jau kosmētika neturas :)

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #87 : 2015. gada 30. septembris, 17:25:44 »
IT karstumā jau kosmētika neturas :)
Arii fakc. Bet zveeriigs karstums jau vieniigi vasaraa. Paareejaa laikaa tiiri cieshami un patiikami

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #88 : 2015. gada 15. oktobris, 17:43:24 »
Pateicoties daudzām atbildēm un viedokļiem, nolēmu pamēģināt nekrāsoties ikdienā un ziniet - nekas šausmīgs nenotika. Sākumā pašai likās tā mazliet jocīgi, bet tad sajutos arvien labāk un pie tam tagad no rītiem varu celties no gultas pēdējā brīdī :) Nezinu, vai ir liela atšķirība, vismaz neviena kolēģe neko nav teikusi un tad kāpēc mocīties ar to krāsošanos :)Jūtos pilnīgi atvieglota, bet ceru, ka tas tiešām būtiski manu izskatu neietekmēja. Lūpukrāsu gan reizēm uzlieku, tas jau ātri. Tāda man jauna pieredze :)

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #89 : 2015. gada 15. oktobris, 22:25:08 »
Galvenais kā pati jūties. Ja jūties labi nekrāsojusies , tad nekrāsojies, ja labāk krāsota, tad krāsojies.  Mani vienmēr mulsina tas kontrasts, ja cilvēks STIPRI krāsojās. Starp ar un bez krāsām.