Vispār jau runa ir nevis par "štampiem, kā jāizskatās", bet elementāru cieņu pret apkārtējiem un sevi. Ja iziet uz ielas baltās biksēs ar brūnu pļeku pakaļā vai sarkaniem mēnešreižu asiņu pleķiem līdz pusstilbam [arī tādas bildes tur trāpās] ir brīvība un pretīgo, nīstamo Latvijas aizspriedumu pārkāpšana, tad jājautā, vai tik kāds nav jau otrā grāvī iebraucis.Es pat nezinu kas ir stulbāk ,laikam jau abi varianti...gan, kad ar sarnakiem pleķiem šiverē pa veikalu(bet, janu vajadzēja tikt tai veikalā) gan kad neizdarot pilnīgi neko no plānotā skrien caur pagalmiem un sētām ,ogorodami -ogorodami uz māju..lai neviens neredz un NEPADOMā,ka kādam iestājusies neceņa pret apkartējiem...
oky...zinams un parbaudiits, jebkuru situaciju iemacās pieņemt un saprast tikai pašam tajā nonaakot...
Stāsti par mēnešreižu pleķiem vispār būtu desmitos...
pieņemu ,ja tāda esmu es ..tad gan jau neesmu tik unikāla un pieļaujami vēl daudzi tādi eksemplāri .
man cikls nekad nav bijis baigi regulārs...7-8 dienas tudi sjudi..tas normāli...un sākties var jebkur ,jebkurā brīdī...vari iet pa ielu un just- OO tek....un sāc savu necieņas pilno dienu pret sevi un apkartējiem...
vīriec ir pieradis pie teiciena-
svētki sākās un tā sekām
esmu aizlējusi mašīnas sēdekļus neskaitamas reizes(liec maisu apakšā- tas jau klasiski)

sapulces un sab transports, teātru izrādes un citas figņas,kurās nācies sēdēt vairak par 1-2h
paketes man rezervēm stāv visās neiedomajamajās vietās....pavisam nesen mani vēl apņirdza vīriec...kad aizdzinis mašīnu remontā(pie draugiem) a tur visos nodalijumos un bardačokā dažādu izmēru paketes
UN tas jau vēl nav rādītājs,ka tev viņas ir...parasti jau nekur nevari tikt, lai viņu pielietotu tam procesam...
tu VIENK..nevari pakustēt.... jo TEK....
un nav jau uz kurieni kusēt..kur tu vari pielietot savas liidznestās paketes braucot autobusā mazpisāni-vitenpiska 3,5h???
un vēl man ir stāsti,kā mani
svētki noteikti saksies tad,kad būs plānotais lidojums, vai pieteiktā vizīte, vai darāms jebkas cits kur viņus nafik nevajag...
tagad var sekot iebilde,ka runa jau neiet par akuutiem gadijumiem, bet tjipa veciem ..blablabla plekjiem...
nuu arii te situācijas var buut dažādas, dzinsiem fig tu pateiksi vecs vai jauns tas pleķis(tikko padomāju,jebkurš svaigs pleķis pēc 20.min.ir kļuvis par vecu)... un dzinsus aizdir@t sanāk visbiežak...jo augumu apkļaujošs apģērbs ....
atnāc..nomet, glāb kas glābjams...protams var kādam gadities,ka neiemet mašīnā uzreiz.. viss var gadīties....es nez... es ar koku vairs nevicinos nevienā virzienā...
gan jau arī piepļūtītajām biksēm ir savi stāsti

p.s gribēju izteikties savā muldētavā,lai tjipa neprovoceetu nevienu,bet padomāju ,ka stulbi buus,jo saruna tak aizsākās te...bet vispār varu pārnest ,ja liekas,ka nobīde no tēmas vai kā...