Autors Tēma: Walmart - WTF?  (Lasīts 6146 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Walmart - WTF?
« : 2015. gada 24. septembris, 15:51:34 »
Eu, nu pastāstiet man - no kurienes šim fenomenam aug kājas?

Kāda suņa pēc tieši šo veikalu tīklu ir apsēduši dīvaiņi? Vai tas tāds viens specifisks veikals "dīvaiņu iestādes" teritorijā?
Nu cik nojukušam jābūt, lai tādā paskatā rādītos publiskā vietā? Labi, pieņemsim, - cilvēki jūtas brīvi, velk, ko uzskata par skaistu (nez kāpēc tikai šajos veikalos - uz ielas tādi netrāpās), viena daļa tiešām ietilptu šajā kategorijā, ieskaitot Elvisa Preslija reinkarnācijas un tamlīdzīgus. Bet, sasodīts, kā pa veikalu var vazāties ar pakaļā pārplēstām biksēm, acīmredzamas nesaturēšanas rezultātu biksēs, biksēm pusmastā, atklājot pliku pēcpusi, un tamlīdzīgi?
Šodien netrāpjās acīs baisonīgākie eksemplāri ilustrācijai, bet pārīti pielikšu.

Vot izskaidrojiet man kāds!

[attachment deleted by admin]

[attachment deleted by admin]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Betons

Re: Walmart - WTF?
« Atbilde #1 : 2015. gada 24. septembris, 15:53:30 »
Brīvā zemē brīvi cilvēki. Domāju, ka ne tikai Walmartā

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2015. gada 24. septembris, 15:56:04 »
Tu pašlaik štatos esi vai netā sērfo?
Atbildes man tik un tā nav, tad jāpēta, kas tas par fenomenu. Liekas, ka ASV ir lielāka dīvaiņu koncentrācija uz kvadrātmetru kā citur pasaulē.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 24. septembris, 16:14:00 »
Man šķiet, ka Walmart ir mazbudžeta veikals, kuru apmeklētāji ir trūcīgie un "nelabvēlīgie". Varētu teikt, ka tas ir nelabs dalījums, bet fakts paliek fakts- spriežot pēc i-net dzīlēs noklausītām sarunām, to apmeklē cilvēki, kam ir ļooti ierobežoti līdzekļi - uz pabalstiem sēdētāji, uz nekā sēdētāji, alkoholiķi, narkomāni, citu mazbudžeta iestāžu darbinieki, uz food stamps sēdošie utml.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #4 : 2015. gada 24. septembris, 16:22:19 »
Ā, tas ASV. Es, Trix tekstu izlasījusi, jau nospriedu, ka Rīgā. Kāpēc tevi uztrauc  kaut kas tāds? Man pilnīgi vienalga, kas tas pa veikalu un kāpēc tādi cilvēki tur staigā.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #5 : 2015. gada 24. septembris, 16:35:27 »
Broņu neuztrauc..mani neuztrauc...jo ,mēs neesam LV  un mums vairs nav tā štampa,kaa visiem jāizskatās.Es arii daudzko redzu uz ielas..pofig..smieklīgi ir, citreiz gribas nofočēt, bet kauns...

un tad tā padomā.. kāpēc ne? nu kāpēc??? tāpēc,ka kāds cits tā neatļaujas?
aij ,es laikam par trakajiem(nu ne psihiski un burtiski) :D

mani laikam pat nošļukušas bikses nesatrauc.... nu smieklīgi..nu muļķīgi...un tikai... :coffee:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #6 : 2015. gada 24. septembris, 18:30:56 »
Nu izstaas stulbi

Atslēdzies itta

... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies imho

« Atbilde #8 : 2015. gada 24. septembris, 20:13:52 »
Nu izstaas stulbi

nu Wally kontingents  vienkaarshi ljautinji, bet riktiigi stulbi gan izskataas, kad kruts biroju planktons pa ielaam soljo smalkos kashmira meeteljos pa daargo un ... krosa chiibaas.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #9 : 2015. gada 24. septembris, 20:17:25 »
Ittai tur riktīgi smieklīgi tajās bildēs. Man arī sagribējās ar kādu lapsas asti pastaigāties vai ķirzaciņu saitītē.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #10 : 2015. gada 24. septembris, 20:27:35 »
ir ,ir rēcīgas ..ar paskatījos :)
IG- mellenessniega

Atslēdzies true detective

« Atbilde #11 : 2015. gada 24. septembris, 20:49:23 »
ASV tādi dīvaiņi ir ikdiena.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Betons

« Atbilde #12 : 2015. gada 25. septembris, 08:11:18 »
ASV tādi dīvaiņi ir ikdiena.
Tavs avatars iederas šajā tēmā :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #13 : 2015. gada 25. septembris, 12:36:37 »
Brīvā zemē brīvi cilvēki. Domāju, ka ne tikai Walmartā

Khmmm...
Dīvaina tā brīvība - staigāt ar piepļūtītām biksēm...

Vispār jau runa ir nevis par "štampiem, kā jāizskatās", bet elementāru cieņu pret apkārtējiem un sevi. Ja iziet uz ielas baltās biksēs ar brūnu pļeku pakaļā vai sarkaniem mēnešreižu asiņu pleķiem līdz pusstilbam [arī tādas bildes tur trāpās] ir brīvība un pretīgo, nīstamo Latvijas aizspriedumu pārkāpšana, tad jājautā, vai tik kāds nav jau otrā grāvī iebraucis.

Bet pārsvarā brīnos par koncentrāciju viena tipa vietā. Žēl, ka šito nebiju piefiksējusi, pirms uz Štatiem braucu - būtu iebraukusi kādā Walmartā. :D
A tā - diezgan izbraukāju: pa laukiem, sīkiem ciematiem ar 8 cilvēkiem un nekurieni, arī pa pilsētām, iepirkos visādos ceļmalas lielveikalos. Neredzēju NEVIENU kaut attāli līdzīgu šiem cilvēkiem. Visi vairāk vai mazāk vienkārši, bet pilnīgi adekvāti.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #14 : 2015. gada 25. septembris, 14:37:51 »
Vispār jau runa ir nevis par "štampiem, kā jāizskatās", bet elementāru cieņu pret apkārtējiem un sevi. Ja iziet uz ielas baltās biksēs ar brūnu pļeku pakaļā vai sarkaniem mēnešreižu asiņu pleķiem līdz pusstilbam [arī tādas bildes tur trāpās] ir brīvība un pretīgo, nīstamo Latvijas aizspriedumu pārkāpšana, tad jājautā, vai tik kāds nav jau otrā grāvī iebraucis.

Es pat nezinu kas ir stulbāk ,laikam jau abi varianti...gan, kad ar sarnakiem pleķiem šiverē pa veikalu(bet, janu vajadzēja tikt tai veikalā) gan kad neizdarot pilnīgi neko no plānotā skrien caur pagalmiem un sētām ,ogorodami -ogorodami  uz māju..lai neviens neredz un NEPADOMā,ka kādam iestājusies neceņa pret apkartējiem...
oky...zinams un parbaudiits, jebkuru situaciju iemacās pieņemt un saprast tikai pašam tajā nonaakot...

Stāsti par mēnešreižu pleķiem vispār būtu desmitos... :rofl: :rofl:
pieņemu ,ja tāda esmu es ..tad gan jau neesmu tik unikāla un pieļaujami vēl daudzi tādi  eksemplāri . :)
man cikls nekad nav bijis baigi regulārs...7-8 dienas tudi sjudi..tas normāli...un sākties var jebkur ,jebkurā brīdī...vari iet pa ielu un just- OO tek....un sāc savu necieņas pilno dienu pret sevi un apkartējiem... :) :bird:
vīriec ir pieradis pie teiciena-svētki sākās un tā sekām :) :rofl:
esmu aizlējusi mašīnas sēdekļus neskaitamas reizes(liec maisu apakšā- tas jau klasiski) :rofl: sapulces un sab transports, teātru izrādes un citas figņas,kurās nācies sēdēt vairak par 1-2h  :rat:
paketes man rezervēm stāv visās neiedomajamajās vietās....pavisam nesen mani vēl apņirdza vīriec...kad aizdzinis mašīnu remontā(pie draugiem) a tur visos nodalijumos un bardačokā dažādu izmēru paketes  :rofl:
UN tas jau vēl nav rādītājs,ka tev viņas ir...parasti jau  nekur nevari tikt, lai viņu pielietotu tam procesam...
 tu VIENK..nevari pakustēt.... jo TEK....
un nav jau uz kurieni kusēt..kur tu vari pielietot savas liidznestās paketes braucot autobusā mazpisāni-vitenpiska 3,5h???
un vēl man ir stāsti,kā mani svētki noteikti saksies tad,kad būs plānotais lidojums, vai pieteiktā vizīte, vai darāms jebkas cits kur viņus nafik nevajag...

tagad var sekot iebilde,ka runa jau neiet par akuutiem gadijumiem, bet tjipa veciem ..blablabla plekjiem...
nuu arii te situācijas var buut  dažādas, dzinsiem fig tu pateiksi vecs vai jauns tas pleķis(tikko padomāju,jebkurš svaigs pleķis pēc 20.min.ir kļuvis par vecu)... un dzinsus aizdir@t sanāk visbiežak...jo augumu apkļaujošs apģērbs ....
atnāc..nomet, glāb kas glābjams...protams var kādam gadities,ka neiemet mašīnā uzreiz.. viss var gadīties....es nez... es ar koku vairs nevicinos nevienā virzienā...

gan jau arī piepļūtītajām biksēm ir savi stāsti :)

p.s gribēju izteikties savā muldētavā,lai tjipa neprovoceetu nevienu,bet padomāju ,ka stulbi buus,jo saruna tak aizsākās te...bet vispār varu pārnest ,ja liekas,ka nobīde no tēmas vai kā...

IG- mellenessniega