Autors Tēma: Kā vīrietis dala pienākumus mājās - līdzīgi uz pusēm: Viņa taisa ēst - viņš ēd,  (Lasīts 14267 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Ash prasaas bombongu na palochke piedaavaat un  :d_w:

Atslēdzies Trix

Vispār bērnus mēdz ne tikai taisīt, tie vēl rodas kaislīgas mīlestības ekstāzes rezultātā.

Bērni kaislīgas mīlestības ekstāzes rezultātā rodas tikai zvēriņiem. Cilvēkiem tā kā derētu arī ar galvu, ne tikai ar galviņu padomāt. Cilvēku bērni, atšķirībā no stirniņām un zaķīšiem, ir uzturami 18+ gadus.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

O! mēs ar vīru esam evolūcijas brīnums!
kad radās 1.bērns bijām zvēriņi,kad 2. jau cilvēki...
 :rofl:

Atslēdzies Nāra

Es Mao domu saprotu un īstenībā tā arī ir,kā viņš raksta,ja izloba galveno.

Atslēdzies itta

O! mēs ar vīru esam evolūcijas brīnums!
kad radās 1.bērns bijām zvēriņi,kad 2. jau cilvēki...
 :rofl:
þo
Bērni kaislīgas mīlestības ekstāzes rezultātā rodas tikai zvēriņiem. Cilvēkiem tā kā derētu arī ar galvu, ne tikai ar galviņu padomāt. Cilvēku bērni, atšķirībā no stirniņām un zaķīšiem, ir uzturami 18+ gadus.

un tad viena bridi attopamies pie sasistas siles ar vesu pratu un kaudzi naudas...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies flyingcat

un tad viena bridi attopamies pie sasistas siles ar vesu pratu un kaudzi naudas...

Ar kaudzi naudas- tas nav pie sasistas siles :) Ar vēsu prātu un kaudzi naudas jau var dzīvot!

Atslēdzies Mangusts

Man drīzāk otrādi, nevis kā ittas pieteikumā, jo vīrs ir krietni pedantiskāks par mani un, ja kāds taisa bardaku mājās, tad tā esmu es - žurnālu čupiņa te, kaut kādi papīri vēl kur, plus vēl kādi nieki šur  tur. Man jau arī labāk patīk mazāk grabažu, bet kaut kā laika gaitā viss iekrājas un, jo vairāk iekrājies, jo grūtāk tikt līdz nulles līmenim... :D
Ēst lielākoties gatavoju es, bet reizēm arī vīrs un trauku nemazgāšanu, aiz sevis nesakopšanu viņam pārmest nevar - mierīgi nomazgās traukus arī tad, ja šmucējusi tos esmu es.
Ko tādu daru, ko salīdzinoši reti dara viņš...   Gludinu! Viņa biksēm gan klāt neķeros, jo buktes nepadodas.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tuk

þo

Jautājums kas ir prioritāte, jo nauda visu nespēj, lai kā nu gribētos ...
[/quote?]
Lūk,lūk jautājums tieši par prioritātēm - vai samierināties ar saplēsto vai taisīt jaunu