Noskatījos arhīvā.
Gaidīju šo seriālu, zināju, ka gribu skatīties, jo režisors ir A. Zvirbulis, man patika viņa savulaik filmētie seriāli Rīgas gambīts, Saldais pārītis un arī Eņģeļu mājas 2 sezonas. Un arī reklāmas klipā rādītie aktieri piesaistīja manu uzmanību.
Sākums kā jau sākums, radās apmēram nojausma, par ko seriāls būs.
Man patīk tie bezvārdu kadri, kuros it kā nekas nenotiek, tomēr notiek ļoti daudz… kaut vai kā Kļaviņa steidzas uz lidostu, sastrēgusī mašīnu straume, viņa kavē… viņš gaida… tad zaglēns, policija, un ir skaidrs, ka bezcerīgi nokavēts…
Vai arī Skrastiņa varoņa mazliet nervozā izturēšanās, kolēģu skatieni, kad ir noprotams, ka zem Kļaviņas varones “tiek rakts”, un apkārt visi visu zina, tikai pati Kļaviņa neko nenojauš...
Man patīk, ka tiek filmēts reālā vidē, tie dabasskati, jūra caur kāpām, cilvēku silueti saulrietā… kā nofilmēts mūsdienīgajā stiklotajā ofisā, it kā vērojot caur stikla sienām, tie atspīdumi stiklā… ka nav tikai tie plakanie kadri dekorācijās, kur aktieri skraida garām kamerai, mētājot savas replikas.
Nu jā, tēma mūžīgā, attiecības ģimenē, attiecības starp vīrieti un sievieti… Nezinu, vai es gribētu skatīties, ja būtu nolasīti tikai un vienīgi jauni, tievi un skaisti aktieri, tad jau stāstam būtu jābūt par vidusskolnieku/studentu attiecībām…:) Pieņemu, ka tas mani neinteresētu, tā kā pati jau kādu laiku esmu citā vecuma kategorijā

.
Žēl tikai, ka tas tomēr nav latviešu oriģinālais seriāls, bet kārtējā adaptācija. Mums laikam ar tiem scenāristiem ne pārāk spoža situācija...