Autors Tēma: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera  (Lasīts 54735 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Re: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera
« Atbilde #45 : 2015. gada 09. oktobris, 13:02:32 »
Tā tajā seriālā ir,ja?
http://klab.lv/users/texti/77726.html

Atslēdzies Mango

« Atbilde #46 : 2015. gada 09. oktobris, 15:59:59 »
Brom, palasi augstāk.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #47 : 2015. gada 10. oktobris, 00:02:00 »
hm@ nevejag censties uztvert seriālā rādītos personāžus kā racionāli domājošas būtnes. Tur rādīti reklāmas biznesa pārstāvji. Arī dzīvē viņi visbiežāk ir ļoti tāli no realitātes. Laika menedžments, solījumu izpilde - tās nav šo cilvēku stiprās īpašības

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #48 : 2015. gada 10. oktobris, 22:31:33 »
Šovakar meginaju skatīties, nogarkaikojos un sapratu,ka atvados no seriāla.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #49 : 2015. gada 10. oktobris, 23:00:51 »
tās klišejas vnk nokauj. Un stulbības -varone pēkšņi no sava ciemata Piņķos ir atplēsusi ar riteni. Suitu sievas, vīrietis rtos  -zvirbuļu murgi.To katoļu epizodi baznīcā īsti neskatījos, tā arī nesapratu kas kurai meita, māsa vai pusmāsa

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #50 : 2015. gada 10. oktobris, 23:11:47 »
Tā kura slimnīcā - Kate - ir Marijas (Pasternaka) tipa māsa. Marijas māte viņu savākusi kad bērnam bij 2 gadi jo tēvs Jānis (???) dzērājs un māte Ligita noslīkusi. Baznīcā rādīja ka ienāk tā māte un pasaka ka savāc Kati audzināšanai sev. Mācītājs saka "ej ar mieru".
Madara augusi ar tēvu, māti nepazīst.
Paliek pie mātes pa nakti, nepiedzeras bet sapņo par kniebienu ar nezināmo uz laipas ezerā. Paredzu, ka ar to seriāls arī beigsies.
Murgs.
Nesaprotu kāpēc skatos.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #51 : 2015. gada 10. oktobris, 23:16:33 »
Vo, vo, man tas pac.. :rat:
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #52 : 2015. gada 10. oktobris, 23:27:22 »
Izņemot skaisto dabu, pārējais nebaudāmi.
Afrorai vajadzētu rakstīt anotācijas. Vismaz jautri.. atšķirībā no paša seriāla.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #53 : 2015. gada 10. oktobris, 23:30:03 »
izmocīju 2 sērijas, no trešās pirmās 15min.  vai scenāristam, režisoram, operatoram uc iesaistītajiem šis ir pirmais projekts? seriāls pieder pie tiem, kad skatītājam ir kauns par to, ko redz. nē nu saprotu visi grib ēst, bet vai tad tiešām neviens neizvērtē ko var laist ēterā, ko vērts laist ēterā un vai vispār vajag?
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 10. oktobris, 23:35:32 no true detective »
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #54 : 2015. gada 11. oktobris, 07:14:46 »
tagad mani interesē nākamās sērijas atsauksmes- saderam , ka atkal visi neskatītāji būs noskatījušies un turpinās burkšķēt par nejēdzībām! :rofl: bet nu viens, kas tiesa- darbība nesākas un jēga nerodas. ja nu vienīgi seriāla virsuzdevums ir parādīt Latvijas dabu un rosināt uz noskaņām-apcerīgumu.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #55 : 2015. gada 11. oktobris, 08:27:54 »
A kā gan citādi, Lumberg! Par ko tad mums būs burkšķēt, ja nebūsim noskatījušies? Tak jāskatās!

Pieslēdzies reno

« Atbilde #56 : 2015. gada 11. oktobris, 09:17:36 »
Mani pēc 1. sērijas izsmiešanas te tā kā norāja -sak, pašu labie aktieri, skaisti atspīdumi, latviskais lēnīgums un romantika

Nē, es  skatīšos tālāk, droši vien tāpat kā līd šim, kaut ko paralēli darot.

Bet tās klišejas -zirgi  jau bija? Vakar abas sēdēja tā kā pie straujas pavasara upes, ar straumi? Agrs pavasaris, vecmāmiņai kādas ievārījuma  burkas uz palodzes

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #57 : 2015. gada 11. oktobris, 09:25:10 »
Radzobee raksta - vai atradīsies kāds,kas pēc 3.sērijas noskatīšanās vēl aizstāvēs Māju pie ezera?  :rofl:
Varbūt Mango? :)

Atslēdzies true detective

« Atbilde #58 : 2015. gada 11. oktobris, 10:32:33 »
tagad mani interesē nākamās sērijas atsauksmes- saderam , ka atkal visi neskatītāji būs noskatījušies un turpinās burkšķēt par nejēdzībām! :rofl: bet nu viens, kas tiesa- darbība nesākas un jēga nerodas. ja nu vienīgi seriāla virsuzdevums ir parādīt Latvijas dabu un rosināt uz noskaņām-apcerīgumu.

patriotisma jūtas lika atkal pieslēgties Mājai pie ezera, citādi es tik svešzemju seriālus un kino skatos un slavēju, gribās kādreiz kaut ko dzimtā mēlē paskatīties. še tev nu bija.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Betons

« Atbilde #59 : 2015. gada 11. oktobris, 14:15:07 »
lumberg, tai laikā nekā cita pa tv nav :(