Autors Tēma: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera  (Lasīts 54917 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Re: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera
« Atbilde #90 : 2015. gada 13. oktobris, 10:22:45 »
Hm@, tā govs pļeka likās tik saprotama, ka bez tās noteikti nekādi.. pat pieminēt negribējās.

Atslēdzies reno

« Atbilde #91 : 2015. gada 13. oktobris, 10:29:23 »
kā Dreģe teica -fekālijas?
Par klišejām laba ideja -skaitīt. Būs jāskatās! Varbūt tā sasniegsim filmas radītāju mērķi -tauta pie tv

Epizodei baznīcā būtu jānotiek 50. gados

Atslēdzies Mango

« Atbilde #92 : 2015. gada 13. oktobris, 10:37:07 »
Visas jau nav iespējams uzskaitīt, es tik pieminu tās, kuras man likās kreizīgākās. Jo protams, pļeka ir lauku atribūts nr. 1, bez tās taču lauki nav iedomājami, pilsētnieku bieds, kā no mašīnas laukā, tā pļekā iekšā.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #93 : 2015. gada 13. oktobris, 10:42:03 »
Epizodei baznīcā būtu jānotiek 50. gados

jā, tā notika , kā Pasternakas varone teica "ai, tas bija pagājušā gadsimta vidū" lūk, šī vieta mani satracināja vairāk par visām līnijdroškām, saulstariem un klišejām. Es nevaru iztēloties kā kāds no maniem paziņām, +/- vienaudžiem, normālā nesarkastiskā  teiktu, ka kaut kas notika pagājušajā gadsimta vidū/nogalē. Pie tam ne jau kaut kas, bet par bērnu - bez maz sarunbiedrenes vienaudzi? Jā, bez tam Kļaviņa ar Pasternaku izskatās gandrīz viena vecuma, es viņas nespēju kā māti un meitu uztvert... Un Kučinskas Kate (kārtējā klišeja - tēvs dzērājgaldnieks, bērns garīgi slims) arī vienā vecumā ar viņām...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #94 : 2015. gada 13. oktobris, 10:45:55 »
Nē, Kučinska ar Kļaviņa tiešām viena vecuma, tur +- pāris gadi. Tad jau Kļaviņas varone arī dzimusi pagājušā gadsimta vidū.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #95 : 2015. gada 13. oktobris, 11:38:06 »
> hm@ Kas Tev lēcies ?? :) Pasternaka ir dzimusi kādā 58.gadā, Kļaviņa vismaz 20 g jaunāka un neizskatās viņas vienaudzes-nekā tamlīdzīga, jo vairāk, ka Pasternaka izskatās vecāka par saviem gadiem!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #96 : 2015. gada 13. oktobris, 11:59:52 »
nu beidz, Pasternaka 3.sērijā izskatījās brīnišķīgi. Abas drīzāk kā māsas. Palieku pie sava uzskata :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #97 : 2015. gada 13. oktobris, 12:11:56 »
:) Nu manis pēc, bet tas jau patiesību nemaina, jo viņas ir dažādu paaudžu aktrises.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #98 : 2015. gada 13. oktobris, 12:16:02 »
Nu kādi 10 - 15 gadi nekas nav, tiešām var uzskatīt par vienu paaudzi.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #99 : 2015. gada 13. oktobris, 12:23:58 »
Nevis 10-15, bet visi 20 g viņām starpība un tā ir vesela paaudze starpā.  Bet ja jūs gribat nolīdzināt šo seriālu ar zemi, tad jums der jebkas. ;)

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #100 : 2015. gada 13. oktobris, 12:25:08 »
Pasternaka dzimusi 1957. gadā, Kļaviņa 1972. gadā.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #101 : 2015. gada 13. oktobris, 12:27:30 »
Ha, tieši 15 gadi.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #102 : 2015. gada 13. oktobris, 12:37:01 »
Nu lai būtu 15, bet pēc izskata viņas mierīgi va tēlot māti un meitu un teātru izrādēs vai citos seriālos ne tas vien redzēts, ka tēlo bērnus un  vecākus. Piem kaut vai tad, kad nesen "Viņas melo labāk 2"kad  Buļa varonim tā viena izrādījās meita, jūs visas klusējāt pa šo līniju kā ūdeni mutē ieņēmušas, kaut Bulim un Kasovskai ir vēl mazāka starpība gados.
(!) Es par šo seriālu neesmu sajūsmā, bet manuprāt, tas nav arī pelnījis, lai to nolīdzinātu ar zemi. Tas, manuprāt, ir TENDENCIOZI un konkr. gadījumā ož arī pēc "bara instinkta". (Piedodiet un atvainojiet!) Bet ja jau viss tajā tik slikti -kāpēc sevi mocīt -var tak skatīties tās n-tās konveijera amīšu filmas, ko izrāda tik daudzas dienā pa visiem tv kanāliem.  "Velkomētas". ;)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #103 : 2015. gada 13. oktobris, 12:37:30 »
aļo, meitenes, kāda nozīme dzimšanas gadam!!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #104 : 2015. gada 13. oktobris, 12:43:00 »
Nu ja, runa jau bija vizuālo iespaidu, ne gadu skaitļiem.
Un Melēs jau arī to jautājumu apspriedām.