Autors Tēma: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera  (Lasīts 54719 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera
« Atbilde #105 : 2015. gada 13. oktobris, 13:50:41 »
Man atkal likās tik veca Pasternaka..toč babulis no laukiem. Un tā Kate arī, vēl vecāka.
Šajā ziņā nekā, par ko piesieties.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #106 : 2015. gada 13. oktobris, 13:58:36 »
Man gan Pasternakas un Zvīgule arī seriālā izskatās kā māte un meita. Kādas māsas?!?

Atslēdzies reno

« Atbilde #107 : 2015. gada 13. oktobris, 14:06:08 »
Nesaprotu -kāpēc, ja es kritizēju sliktu latviešu seriālu, mani uzreiz sūta skatītīes Ugunsgrēku, krievu  vai amerikāņu bojevikus. Es gribu skatīties LABU latviešu seriālu.
Skaidrs, ka esmu uzēdusies -1. reizi pēc Līdumniekiem, baigi sapriecājusies, sāku skatīties un še tev.

Vispār braucot sāku domāt, kā es tos notikumus sabīdītu -Madara aizbrauc uz laukiem, tur pussabrukusi būda, viņa kā reklāmiste izgudro stāstu-Pasternaka piem. baigā burve  vai spokus klētiņā un izceļ visus saulītē

Atslēdzies Betons

« Atbilde #108 : 2015. gada 13. oktobris, 14:33:07 »
kaut kā tā Pasternaka neasociējās ar "māti laukos". Bija manāma naudas klātbūtne tai mājā, kas diviem kukū babuļiem diez vai būtu.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #109 : 2015. gada 13. oktobris, 14:41:54 »
Ja par Pasternaku, tad visvairāk man "uzkrita" tas viņas paštēls. Vai jūs viņu kaut kad kaut kur esat redzējuši kā riebīgu, negantu veceni, nu kaut dzīves apdauzītu, nīgru vai drūmu? Atkal tiek ekspluatēts tas viņas tēls no labdarības raidījumiem - salkanu sejas izteiksmi un dūdojošu balstiņu. Nu būtu vismaz tāda sevī ierāvusies, mazliet rezervēta vai samulsusi un nezin, kā uzvesties vai kāda cita īpašība akcentēta, galu galā meita ieradusies, ne saukta, ne aicināta. Bet nē, sirdsšķīstā māmiņa, pati laipnība un uzmanība. Garlaicīgi un klišejiski. Bet gan jau režisors tā arī ir gribējis, neko gudrāku nevarēja izdomāt.
Ja par vecumu, tad es atkal nospriedu, ka viņa nemainās. Kāda bija bezmaz pirms 20 gadiem, tāda tagad. Nezinu, varbūt labs grims. Seja laikam viņai visu laiku būs tāda, vai 40, 60 vai 80 gadi, matus tik piekrāsos.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #110 : 2015. gada 13. oktobris, 14:43:57 »
Apjomīgās sievietes nereti izskatās vienādi no 27 līdz  67. Paskaties Māru Zālīti kaut vai

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #111 : 2015. gada 13. oktobris, 14:46:43 »
Māra Zālīte nav apjomīga sieviete, āzi!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #112 : 2015. gada 13. oktobris, 15:50:41 »
Māra Zālīte nav apjomīga sieviete, āzi!

Jā, jā, klukste, un Pasternaka arī nav  :clap:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #113 : 2015. gada 13. oktobris, 15:55:40 »
Salīdzināji! Paņem acis pirkstos.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #114 : 2015. gada 13. oktobris, 16:01:29 »
Bet ja jau viss tajā tik slikti -kāpēc sevi mocīt -var tak skatīties tās n-tās konveijera amīšu filmas, ko izrāda tik daudzas dienā pa visiem tv kanāliem.  "Velkomētas". ;)

hm....aplams secinājums. ja man nepatīk šis seriāls, tas nebūt nenozīmē, ka skatos konveijeru āmīšu filmas dienu un vakaru un sajūsmā spiedzu par tām. otrādi, es spēju atšķirt, kas ir laba režija, operatora darbs, labs scenārijs, gaismotājs, izcils aktieru darbs. tāpēc arī seriāls ir slikts, jo tajā nav nekā no manis iepriekš minētā.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #115 : 2015. gada 13. oktobris, 18:38:09 »
Pie reizes gribētos uzzināt, kurš ir redzējis kādu LV seriālu, kuru varētu apzīmēt ar vārdu "IZCILS"... Esmu pārliecināta, ka diez vai kāds nosauks kaut ko vairāk kā "Likteņa līdumniekus" un tos pašus ne katrs, drošvien. Līdz ar to ir laikam gan aplami cerēt uz kaut ko izcilu, kārtējo seriālu gaidot. Es neceru, vrb arī tāpēc mazāk jāviļas. Un esmu jau teikusi, ka pret tautiešu garadarbiem esmu mazāk piekasīga, vrb tāpēc, ka mīlu latviešu aktierus, savu dzimto valodu, utt.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #116 : 2015. gada 13. oktobris, 18:46:32 »
Te jau tika minēti daži sakarīgi seriāli. Man patika arī tādi pavisam veci, dīvaini seriāli, tikai vairs neatceros, kā sauc. Varētu tos vecos kādreiz parādīt, ja jau jaunus vairs neprot uztaisīt.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #117 : 2015. gada 13. oktobris, 18:52:03 »
Tas pats Rīgas gambīts. Labāk to vēlreiz noskatīties. Cukura nams. Tāds dīvains seriāls. Un vēl bija ar Arnoldu Liniņu, to pavisam vairs neatceros. Tad vēl - ar A. Liedskalniņu, neatceros nosaukumu, bet tur bija U. Stabulnieka tituldziesma. Jā, tā jau ir - vecos laikos zāle zaļāka.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #118 : 2015. gada 13. oktobris, 19:02:25 »
Tad vēl - ar A. Liedskalniņu, neatceros nosaukumu, bet tur bija U. Stabulnieka tituldziesma. Jā, tā jau ir - vecos laikos zāle zaļāka.
slepkaviiba pilii. 3 seerijas
man ir, pasuutiiju LTV videoteekaa  :taunt:
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #119 : 2015. gada 13. oktobris, 19:04:50 »
Tik maz sēriju? Man likās, ka vairāk.