Autors Tēma: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera  (Lasīts 54971 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera
« Atbilde #150 : 2015. gada 19. oktobris, 11:37:57 »
ne jau es biju tā, kas piefiksēja, ka dāmas, paņēmušas spaini, dēlīšus, nažus, divus ķebļus un zivis, nepiespiesti devās pārsimt metrus no mājas, lai notīrītu dažas zivis uz laipiņas :)  manas pretenzijas bija pret zivs tīrīšanu uz dēlīša:)

Atslēdzies reno

« Atbilde #151 : 2015. gada 19. oktobris, 11:49:14 »
Reālajā dzīvē tādu pārkrāsotu daiļavu tur noēstu 1. nedēļā.
Reālajā dzīvē es tādu vispār neesmu redzējusi aiz letes -ne CT, ne savos Kauguros. Vnk kārtējais sagudrojums, tāpat kā zivis uz dēl'īša. Kā tur īsti bija -d\ēlītis klēpī vai uz galda?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #152 : 2015. gada 19. oktobris, 12:30:39 »
dēlītis klēpī, iespējams, ka bija kāda skotele apsieta, bet tas jāpaskatās vēlreiz. Un tad nazis divos pirkstos vienā rokā, un zivi aiz astes ar otras rokas diviem pirkstiem :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #153 : 2015. gada 19. oktobris, 13:10:22 »
Jebkurā gad., man daudz saprotamāk liekas, ka tās zivis varēja nonākt uz laipas un pat uz dēlīša, nekā tā pārkrāsotā daiļava, kas runā ar jauktu krievu/latgaļu dialektu, tajā suitu veikalā !  :rofl:

Atslēdzies Betons

« Atbilde #154 : 2015. gada 19. oktobris, 13:20:24 »
ta štrunts ar zivīm un dēlīšiem, lai tak tīra. Bet kā gan vienam lauku babulim ar pustraku māsu var būt glīta, labi uzturēta ezera terase??? To nemaz nav tik vienkārši uzbūvēt un tad vēl uzturēt...

Atslēdzies hm@

« Atbilde #155 : 2015. gada 19. oktobris, 13:32:18 »
Jebkurā gad., man daudz saprotamāk liekas, ka tās zivis varēja nonākt uz laipas un pat uz dēlīša, nekā tā pārkrāsotā daiļava, kas runā ar jauktu krievu/latgaļu dialektu, tajā suitu veikalā !  :rofl:

nesaprotu tevi - ja reālajā dzīvē krievu meitēns apprecas ar, pieņemsim, ventspilnieku, tad viņa sāk runāt "pa ventspilnieciskam" vai arī tomēr kā parasta krieviete, kas apguvusi latv valodu?

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #156 : 2015. gada 19. oktobris, 13:48:25 »
Labi, takes easy. Es te veselu dienu to pārkrāsoto daiļavu, tāpat kā zivis neiztirzāšu. :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #157 : 2015. gada 19. oktobris, 13:59:02 »
nesaprotu tevi - ja reālajā dzīvē krievu meitēns apprecas ar, pieņemsim, ventspilnieku, tad viņa sāk runāt "pa ventspilnieciskam" vai arī tomēr kā parasta krieviete, kas apguvusi latv valodu?
pilnīgi noteikti -ventiņ'

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #158 : 2015. gada 19. oktobris, 14:05:25 »
Tā zivju tīrīšana krīt acīs kaucmindietēm, es to vispār neredzu. Bet meitene bija nereāla caur un cauri, izskats un piesiešanās klientam, kurzemniece pateiktu labdien, ko vēlaties utt., nevis bārstītu asprātības. Un likās, ka viņa domāta tomēr vietējā. Ja vēlāk izrādīsies, kas ieprecēta, lai nu tā būtu.

Atslēdzies dip

« Atbilde #159 : 2015. gada 19. oktobris, 14:39:29 »
Jūs bieži sakāt, ka kāds tiek ievietots "stacionārā"?

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #160 : 2015. gada 19. oktobris, 15:50:35 »
ta štrunts ar zivīm un dēlīšiem, lai tak tīra. Bet kā gan vienam lauku babulim ar pustraku māsu var būt glīta, labi uzturēta ezera terase??? To nemaz nav tik vienkārši uzbūvēt un tad vēl uzturēt...
Tie štuceri uzbūvējuši .... nu lab ne sporta skolotājs, bet citi. Marijai skapī noteikti vairāki skeleti stāv
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies hm@

« Atbilde #161 : 2015. gada 19. oktobris, 16:05:26 »
vai arī viņa mantojumā no sava sporta skolotāja saņēmusi to māju ar visu terasi un laipu..

Atslēdzies samtene

« Atbilde #162 : 2015. gada 19. oktobris, 16:49:27 »
Vai man die, tiek apspriestas zivis un daiļava :)

Man atkal nešķita dīvaini, ka zivis gāja tīrīt uz ezeru. Vajadzēja taču viņām divatā parunāties, un kāpēc ne pie ezera, un vēl kopīgi darbu padarīt... Manas acis vairāk piesienas tam, ka viņas sēdēja smukos krēslos, bet ejot prom, uz laipas to krēslu nebija :)

Par daiļavu, man ir gadījis redzēt tieši tādas arī lauku veikalos :)

Kas mani mulsināja jau otro sēriju pēc kārtas, tas ir Johansons ar savu zirgu pajūgu. Latgalē es esmu redzējusi vēl pāris gadus atpakaļ onkuli ar zirgu braucam, bet Kurzemē gan nav nācies. Pirmo reizi man šķita, ka tā uzcirties brauc kādu vēsturisku seriālu iefilmēt, bet otro reizi jau maizi kaimiņiem izvadā, un tas ir nopietni :)
Varēja viņu iesēdināt kādā zapiņā vai vabolītē, manuprāt, tas būtu iederīgāk :)

Kas man nepatika 3.sērijā... Kļaviņas varone modina vīru piecos no rīta perfekti krāsotām acīm, grimst dziļā depresijā, bet acu plakstiņiem uzklātas pat  ēnas, tikko modusies, ņem nost acu sargu vai kā to tur sauc, un atkal redzam pilnā kaujas gatavībā, ar visu makijāžu gulējusi :) Gribas mest akmeni grimētājas dārziņā, bet var jau būt, ka šeit dominē aktrises vēlme skaistāk izskatīties...

Un tāpēc man īpašs prieks par Kučinsku, kas nebaidās būt tāda, kā tēls to prasa, izskatīties veca un neglīta, pat neglīta arī savās izdarībās :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #163 : 2015. gada 19. oktobris, 17:36:27 »
Kučinska vienīgais interesantais tēls, bet gan jau arī to sačakarēs

Bet humorīgi, ka izteikti slikts seriāls tā piesaista. Es gan tikai 2 - 3 epizodes redzēju, bet laikam "labākās"

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #164 : 2015. gada 19. oktobris, 20:55:54 »
Nu tak interesē, kas no tāda sviesta sanāks, kā seriāla radītāji izies no situācijas..