Bet humorīgi, ka izteikti slikts seriāls tā piesaista. Es gan tikai 2 - 3 epizodes redzēju, bet laikam "labākās"
Es nebūt neapgalvoju, ka šis ir izteikti slikts seriāls, taisni otrādi. No 2,5 šobrīdējiem latvju seriāliem, šis ir vislabākais, manā subjektīvajā vērtējumā, protams.
Nu labi, cik tur gadus kā jau neesmu skatījusies "Ugunsgrēku", un arī "Viņas melo labāk" vēl īsti neesmu sākusi skatīties, bet man ir viedoklis

Es piekrītu A.Zvirbuļa teiktajam, ka cilvēki izsaka savus negatīvos vētējumus internetā, bet pozitīvos patur pie sevis...
http://www.delfi.lv/izklaide/televizija/seriala-maja-pie-ezera-rezisors-skaidro-skatitaju-aso-kritiku.d?id=46593041Es jau arī te ierakstu to, kas man nepatīk.
Bet man patīk šis seriāls. Man patīk režisora, operatora un aktieru darbs, kaut nejūtos baigais spečuks, lai objektīvi vērtētu šīs jomas...

un štrunts par tām pamanītajām neprecizitātēm, priekš manis tur ir tik daudz lietu, par ko priecāties

Man patīk, ka tā saucamā intriga ir, piemēram, kas lika mātei atstāt bērnu tēvam, apsolīt netikties... vai arī, kā veidosies Madaras un Kates attiecības... kādi Alsungas tipiņi vēl parādīsies, utt.,
Man patīk, ka seriālā ir virkne foršu aktieru, parādījies Grasbergs, parādīsies Grāvelis, bildēs saskatīju Karpaču, reklāmā Vāni, utt..
Mani neinteresē un nesaista tādas "intrigas" kā, kas uzspridzināja Martu, sašāva vai nogalināja ko tur, asiņu peļķes vai līķu kaudzes, vai kādi vēl citi asiņaini seriāla pavērsieni...