Autors Tēma: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera  (Lasīts 54913 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Re: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera
« Atbilde #165 : 2015. gada 19. oktobris, 21:04:32 »
pilnīgi noteikti -ventiņ'

Muļķības pilnīgas....

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #166 : 2015. gada 19. oktobris, 21:08:59 »
Arī par pārkrāsotu sieviešu neesamību lauku veikalos pilnīga muļķības ... Ne Alsungā, bet Ventspils pusē tādas ir manītas un zināmas.

Ja neuzkrāsojas - izskatās, kā slimas :(

Tas nenozīmē, ka visas tādas

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #167 : 2015. gada 19. oktobris, 23:56:18 »
Pilnīgi tā saintriģējāt ar to pārdevēju un zivju tīrīšanu, ka būs jānoskatās.

Atslēdzies reno

« Atbilde #168 : 2015. gada 20. oktobris, 01:08:53 »
kāpēc muļķības? Ja krieviete mācās valodu ventiņu vidē, būtu smieklīgi iedomāties, ka sāks runāt ar čangaļu akcentu

Atslēdzies Mango

« Atbilde #169 : 2015. gada 20. oktobris, 08:41:31 »
Sī sērija patika. Vismaz montāžists bijis skaidrā, samontēts secīgi un laideni.
Man nepatika tikai pārdevējas kopija pokemons.
Laukos zivis arī iet tīrīt pie dīķa tālāk no mājas, tad jau es piesietos, kā tīrīja, tāda bakstīšanās vien bija.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #170 : 2015. gada 20. oktobris, 09:14:21 »
, tad jau es piesietos, kā tīrīja, tāda bakstīšanās vien bija.

Vismaz viens, kas atbalsta manu viedokli par tīrīšanu ar diviem pirkstiem un atstieptu mazo pirkstiņu :)

Mango , tev pēc sērijas nebija tāda vispārpārņemoša vasaras sajūta? Man tāāā sagribējās vasaru...

Atslēdzies reno

« Atbilde #171 : 2015. gada 20. oktobris, 09:23:19 »
 Tāda laiska vasaras noskaņa, pie ezera tikai auksts baltvīns pietrūka...

Atslēdzies samtene

« Atbilde #172 : 2015. gada 20. oktobris, 10:33:29 »
Bet humorīgi, ka izteikti slikts seriāls tā piesaista. Es gan tikai 2 - 3 epizodes redzēju, bet laikam "labākās"

Es nebūt neapgalvoju, ka šis ir izteikti slikts seriāls, taisni otrādi.  No 2,5 šobrīdējiem latvju seriāliem, šis ir vislabākais, manā subjektīvajā vērtējumā, protams.
Nu labi, cik tur gadus kā jau neesmu skatījusies "Ugunsgrēku", un arī "Viņas melo labāk" vēl īsti neesmu sākusi skatīties, bet  man ir viedoklis :)

Es piekrītu A.Zvirbuļa teiktajam, ka cilvēki izsaka savus negatīvos vētējumus internetā, bet pozitīvos patur pie sevis...
http://www.delfi.lv/izklaide/televizija/seriala-maja-pie-ezera-rezisors-skaidro-skatitaju-aso-kritiku.d?id=46593041
Es jau arī te ierakstu to, kas man nepatīk.

Bet man patīk šis seriāls. Man patīk režisora, operatora un aktieru darbs, kaut nejūtos baigais spečuks, lai objektīvi vērtētu šīs jomas... :) un štrunts par tām pamanītajām neprecizitātēm, priekš manis tur ir tik daudz lietu, par ko priecāties :)

Man patīk, ka tā saucamā intriga ir, piemēram, kas lika mātei atstāt bērnu tēvam, apsolīt netikties... vai arī, kā veidosies Madaras un Kates attiecības... kādi Alsungas tipiņi vēl parādīsies, utt.,
Man patīk, ka seriālā ir virkne foršu aktieru, parādījies Grasbergs, parādīsies Grāvelis, bildēs saskatīju Karpaču, reklāmā Vāni, utt..

Mani neinteresē un nesaista tādas "intrigas" kā, kas uzspridzināja Martu, sašāva vai nogalināja  ko tur, asiņu peļķes vai līķu kaudzes, vai kādi vēl citi asiņaini seriāla pavērsieni...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #173 : 2015. gada 20. oktobris, 20:17:01 »
Salasījos te jūsu komentārus un noskatījos mājas lapā, gaidīju kko sliktu, bet sagaidīju labu. Normālākā un interesantākā sērija no visām un, ja nebūtu lasījusi izbrīnu par zivju tīrīšanu un veikala pārdevēju, tad to pat nepamanītu, viss normāli, nekā acīs krītoša, nav pat diskusijas vērts. Tagad skatīšos 5.sēriju, tomēr cita lieta, ka var skatīties vairākas uzreiz, ne 1 sēriju pa nedēļu. Neatvados no seriāla :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #174 : 2015. gada 24. oktobris, 23:49:42 »
Starp citu, meitenes Elzas lomā filmējusies Harija Spanovska meita - Sofija Spanovska.
Vāne izkāpusi no "Melēm". Pie tam izskatās viena vecuma ar savu 20 gadīgo meitu.
Sen neredzēti aktieri filmējušies.
Atkal pasakaini dabas skati.
Bet sižets un sarunas - nu jūs jau zināt.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #175 : 2015. gada 24. oktobris, 23:54:31 »
Broņa, pasakainais nekustīgās jūras skats fonā dialogam bija montāža.

Atslēdzies reno

« Atbilde #176 : 2015. gada 25. oktobris, 00:05:18 »
teicu jau, ka tā govs būs pagalam

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #177 : 2015. gada 25. oktobris, 08:23:02 »
Vānei tiešām tāds pats tēls kā Melēs. Skatījos pat tīri ar interesi. Ļoti patīk Kučinska, sākumserijās pat nepazinu,izskatās tik jauna. Par aktieriem - kurš tik parādās, tas jau kādā seriālā liekas redzēts. Man likās,ka pārdevējas meitai arī ir krievu akcents. Kam bija vajadzīga govs nāve,ko tas dod sižetam,nesapratu. Esmu pieradusi pie lēnīguma, seriāla skatīšanās pilnīgi nomierina.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #178 : 2015. gada 25. oktobris, 08:35:43 »
Govs ir simbols, tāpēc arī neko nesaku , ka miermīlīgi gremojošam lopam sauc vetārstu. starp citu, dzīvē glābj pieaugušo dzīvnieku.bet visumā paliek arvien jēdzīgāks, pieļauju, ka pēdējā sērija būs pati labākā.

Atslēdzies reno

« Atbilde #179 : 2015. gada 25. oktobris, 10:22:32 »
Šī sērija tiešām bija visjēdzīgākā. Man gan tie plikpaurainie aktieri jūk.
Atsevišķie pēkšņi parādījušies  tēli -mācītāja māte, čirkainā blondīne briesmīgi centīgi dzen to komisko līniju

Toties veikala pārdevējai parādās kaut kāda sižetiska piesaiste