Varbūt ""plikā dibena ainā""(c)true detective Puķe nevis biksēs līda, bet gribēja vienkārši palīdzēt viņam kreklu novilkt, redzot, kā viņš wasabi saēdies un sāk svīst..

Gotiņas līnija gan man patika, ja drīkst tā izteikties par bēdīgu notikumu. Man kā nelauciniekam viss likās interesanti, bez tam patīk Brakovskis, ka gan viņš, gan Krastiņa bija šajā sērijā. Labi, ja nu vienīgi tas, ka gotiņa rāmi gremoja, kad visi satraucās, bet nevar taču lopiņu tracināt dēļ filmēšanas! Vienā ainā gotiņa bija tāda nervoza un rāvās prom, tas jau bija slikti.
aina ar maģīti bija super:) tik brīnos , kā no tāda štrunta viņam izdevās tāāāādu skaņu dabūt, lai pat ciema bodē dzirdētu!
Ainas ar francūzi gan muļķīgas - viņu spēlē latvietis, kā titros izrādījās. Varēja jau nu kādu francūzi sarunāt. jācer, ka vēlāk attaisnosies tieši šī puiša izvēle. Tagad viņš nerunīgs, Vāne ar viņu latviski runā, nav skaidrs, kuram no viņiem šīs attiecības ir izdevīgas, rakstnieks vēl skaitās, muti nevar atvērt.
Bet prieks man bija redzēt M50 (Miera ielas veikaliņu, to, kur meita nodeva savas kleitiņas un Borka pārdevēja, Miera ielā 17 )! Es tieši biju gājusi garām, kad gatavojās filmēt, visi mēs garāmgājēji zvaigājām par to bankomāa mulāžu, kas ielikta bija vienā durvju ailā. Nu beidzot es zinu, ko filmēja tai dienā! Bankomāts bija tik vientuļš un smieklīgs - īsts pēc skata. Nu ja, vajadēja taču Vānei kaut kādu iemeslu atrasties uz ielas tai brīdī, kad meičas no veikala nāk ārā, bankomāts ir laba ideja!