es shodien noraavu abas seerijas, pag.nedeeljas un jauno.
par pagaajusho man maz ko teikt, jo daudz kas nokomenteets. varu piebilst no savas puses tikai sekojosho:
1) tas kvadracikls man neliek mieru ... vainu Kurzemee bagaati penshi vai neshtimmee tas ar realitaati. Vispaar neatceros, kad es LV buutu kaadu laukos ar kvadri redzeejusi
2) izbriiniija, ka meita esot viena pati maajaas muuziku klausaas austinjaas. Kursh no mums taa dara??
3) meita prasa/saka Madzjai, ka shtucers pa nakti paliks un taa uzreiz ... lai kaarto visu oficiaali. Nu neesam tak 19gs!!!
4) gulbiishu/sexa aina ... tipiski pieticiigi latvieshu mentalitaatei. Nekaadu plikumu ekraanaa. Fuj, peee ... man prasiijaas tomeer vismaz aizkadraa kaut kaada skanja - smieklinsh, shljaksti nu kaut kaa taa
Vakardienas seerija:
1) Madzja ar straadnieku spiitiigi nekust aaraa no durvju ailas, kaut gan reaali iekshaa/aaraa ejoshie straadnieki maisa un traucee sarunu.
2) biroja ainaa kur Kaarlis raada plaanus, seezj muusu Donaats ... nosmeeju, ka Helenchikam laikam maaju buuvees
3) Kaarlja interese par to vai Madzjai kaads ir, bija nedabiska ... BET te tika piemineets, ka jauno pasiju sauc Marta (pareizi dzirdeju??) ... arii Janchuks peec sexa piemineeja, ka vinja bijusho sievu sauc Marta ... vai gadienaa taa nebuus viena un taa pati persona??
4) brunjinieka paraadiishanaas bazniicaa arii neveikla. Es saprotu, ka taalbrauceejs var atgriezties vienaa un tai pashaa vietaa, bet ka meitens shitaa gaazjas buchaaties, pat nereizi nepaarmijushi vaardus?? Njeverju!!!

Tajaa veikala ainaa kur shie pirmo reizi satikaas, vinji nerunaaja un par leeta uudens pudeli vest rozju pushkji. Njeverju!!!
5) mamma kaa izraadaas ir bazniicas peleekais kardinaals