Autors Tēma: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera  (Lasīts 54831 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera
« Atbilde #315 : 2015. gada 22. novembris, 20:26:45 »
un izskaņā sētā iebrauc baltā fūre a la princis baltā zirgā veikalniecei

Atslēdzies hm@

« Atbilde #316 : 2015. gada 22. novembris, 21:05:32 »
Pareizi - fūre bija balta, jo princis jābūt BALTĀ ZIRGĀ:)

bet tie gulbīši - tie bija sou svīīīt :)  nenormāli saldi, romantiski un paredzami:)

(protams, kadrs tas bija skaists. Pieļauju pat, ka operators paziņoja scenāristiem, ka viņam tāds te lūk smuks kadriņš nofilmēts, varētu ielikt seriālā , un tāpēc scenāristi to dīķa epizodi pierakstīja.

Bitīt matos, vispār man skauž. Zobārsts pats ļurina pusstundu, kamēr ārstē zobus un pa to laiku iemīlas pacientā, no kuras viņš redz tikai zobus un acis. viņa taču pat runājusi nebija, neko no sevas smalkās dvēseles nebija atklājusi, bet viņš ņem un iemīlas. Skauž:(

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #317 : 2015. gada 22. novembris, 21:12:37 »
Nu kā tad. :) Un labi urbj...un ne tikai zobus.  :rofl:   Bet nekādas taisnības.. ciema gados jaunā un smukā Bārbija vientuļa un griboša, bet še ku re ku citām gan veicas, -  laikam jau dažāda gadagājuma mums zināmās tautu meitas ņem ar savu tikumiņu...  :rofl:

Atslēdzies reno

« Atbilde #318 : 2015. gada 22. novembris, 21:38:22 »
pie tam redz Cauros zobus

Atslēdzies Mango

« Atbilde #319 : 2015. gada 22. novembris, 22:32:15 »
Ļoti interesanta sērija. Daudz dažādi notikumi, bija tikai divi dabas skati, vareni, vismaz kaut kāda darbība notiek.
1) Ahā, Kārlis ir ellīgi noguris. Vot i beigas romaņķikai. Vari vilkt vai nevilkt sarkanu peņuāru.
2) Bildinājums labais. Kā no cosmo, tipiski, apsmējos, mātei ziedi, tēvam konjaks. Čalis sapucējies uzvalkā, dāma kkādā mājas vamzī.
3) Dīvains Viktora teksts...par operdīvu, par slavenību un bērniem, kas jāslēpj no sabiedrības, vai tiešām šo vajadzēja...
4) kas ir Jānis Kaibuts? Jāiegūglē, kaps taču īsts..
5) Un gulbīši, protams gulbīši.
6) Tālbraucējs. Cik banāli. Rešetins maikā haha. Un Nāriņa haha.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #320 : 2015. gada 23. novembris, 08:16:40 »
Runājot par Viktora braukšanu- nevaru vērtēt kā šoferi, bet jau no pirmajām sekundēm piefiksēju kā kratās kadrs, domāju kā operatoram roka trīc, bet tad sapratu- ā, miera iela!
P.s. Jā, sākumā Viktors bija Madžā ieinteresēts, bet tad viņu laikam sižeta pinekļos vairs nebij, kur likt.
P.p.s. Vajadzētu paskatīt sākumsērijas- šajā viņš aizdomīgi atreferēja Madaras reklāmteksu, toreiz viņš nemaz neuzvedās kā cilvēks, kas būtu iesaistīts

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #321 : 2015. gada 29. novembris, 09:15:19 »
Sērijā bija 2 tēmas - remontdarbi un dziedāšana :D Tika parādīta tipiska attieksme pret sievieti, kas vada remontdarbus(nu labi, Madara bija pelnījusi, jo neko vairāk par parasto acu bolīšanu un zvanīšanu papucītim, nespēja). Jaunais pāris Dārta un Toms problēmas risina ierasti - tētis palīdzēs. Patika LV raksturīgā runāšana, kad viens vārds latviski, otrs krieviski, tas bija kā no dzīves. Madaras vīrs tipisks neizlēmīgais lācis, pilnīgi neloģisks. Zobārsts pēkšņi sagājis sviestā, laikam vainas apziņa pēc seksa :D Reretina ierašānās baznīcā :D :D :D
Riktīgs sviests, pat nesaprotu, kāpēc skatos.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #322 : 2015. gada 29. novembris, 10:46:42 »
un man atkal patika! noskaņa ir vienreizēja. man šķiet, ka beigās nekur viens no otra neaizies, sapratīs, ka viss, ko vajag ir tepat!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #323 : 2015. gada 29. novembris, 11:44:27 »
es zinu kāpēc skatos - nu jau ir interese, kā sadzīs visus kopā un vai vismaz kaut kādu jēdzīgu domu spēs rezumēt:)

kordziedāšanu baznīcā es atturēšos komentēt - jo mans senilais viedoklis ir, ka baznīcā jādzied lēni, smuki un skaisti, nekādas diskoalelujas neesmu spējusi pieņemt.

zobārsts - ak jel tētīt, nu kas tie par mīkstajiem, kas pēc vienas pakaļskriešanas, luncināšanās ap meiteni un pēc tam iedabūšanas gultā, sapako mantas un metas uz tuvējo pilsētiņu ( pie tam, laikam taču arī darbu pametot???) - kāpēc mums tādus rāda. neticu un negribu ticēt, ka tādi ir pasaulē. un ne jau Grāveļa atveidojumā :)  viņš droši vien nenojauta, ka viņa tēls būs tāds jampamps:)

Mūs virza uz to, ka pāris paliks kopā, cik nožēlojami. Pāris gadus dzīvo katrs savu dzīvi, galīgi neinteresējas par laulāto un tagad mums grib pateikt, ka tas ir labākais atrisinājums? Dabūt atpakaļ savu apnikušo vīru? Kādas muļķības. Tas būtu labi, ja tikai viens no viņiem būtu ieķēries citā, bet otrs tvīktu ilgās un tad beigās izrādītos, ka tas, kurš laida pa kreisi atgriežas pie partnera. Bet te abiem beidzot bija pavērusies iespēja sākt jaunu pilnvērtīgu un sevi apmierinošu dzīvi, bet nē, viņi "nomīž" un saiet atpakaļ kopā... un dēļ kā? Dēļ tā , ka Kārlis nespēj miltus atrast? Vai tas ir izšķirošais mirklis? Vai dēļ tā sarkanā peņuāra no iepriekšējās sērijas?

Divi tēli man patīk šai seriālā - Lasmaņa tēlotais Marijas pielūdzējs un Pupures mācītāja māmiņa. Lasmanis tik vīrišķīgs, sīkumos tāds normāls, glāzītes padod, atnes, aiznes:)  Un mammuķis , lai arī cērme, bet superīga:)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #324 : 2015. gada 29. novembris, 14:42:55 »
es shodien noraavu abas seerijas, pag.nedeeljas un jauno.
par pagaajusho man maz ko teikt, jo daudz kas nokomenteets. varu piebilst no savas puses tikai sekojosho:
1) tas kvadracikls man neliek mieru ... vainu Kurzemee bagaati penshi vai neshtimmee tas ar realitaati. Vispaar neatceros, kad es LV buutu kaadu laukos ar kvadri redzeejusi
2) izbriiniija, ka meita esot viena pati maajaas muuziku klausaas austinjaas. Kursh no mums taa dara??
3) meita prasa/saka Madzjai, ka shtucers pa nakti paliks un taa uzreiz ... lai kaarto visu oficiaali. Nu neesam tak 19gs!!!
4) gulbiishu/sexa aina ... tipiski pieticiigi latvieshu mentalitaatei. Nekaadu plikumu ekraanaa. Fuj, peee ... man prasiijaas tomeer vismaz aizkadraa kaut kaada skanja - smieklinsh, shljaksti nu kaut kaa taa

Vakardienas seerija:
1) Madzja ar straadnieku spiitiigi nekust aaraa no durvju ailas, kaut gan reaali iekshaa/aaraa ejoshie straadnieki maisa un traucee sarunu.
2) biroja ainaa kur Kaarlis raada plaanus, seezj muusu Donaats ... nosmeeju, ka Helenchikam laikam maaju buuvees :D
3) Kaarlja interese par to vai Madzjai kaads ir, bija nedabiska ... BET te tika piemineets, ka jauno pasiju sauc Marta (pareizi dzirdeju??) ... arii Janchuks peec sexa piemineeja, ka vinja bijusho sievu sauc Marta ... vai gadienaa taa nebuus viena un taa pati persona??
4) brunjinieka paraadiishanaas bazniicaa arii neveikla. Es saprotu, ka taalbrauceejs var atgriezties vienaa un tai pashaa vietaa, bet ka meitens shitaa gaazjas buchaaties, pat nereizi nepaarmijushi vaardus?? Njeverju!!!  :rat: Tajaa veikala ainaa kur shie pirmo reizi satikaas, vinji nerunaaja un par leeta uudens pudeli vest rozju pushkji. Njeverju!!!
5) mamma kaa izraadaas ir bazniicas peleekais kardinaals

Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies reno

« Atbilde #325 : 2015. gada 29. novembris, 16:41:27 »
Es jau tos aktierus tā nezinu, bet uzjautrinos, ka telefonu reklāmas muļķītis te ir mācītājs. Tā iet, ja naudiņu pelnot stulbs tēls pielīp uz mūžu.

Neatceros -laikam vienā Kulbekas humorīgajā romānā bija apmēram tāda sentence par aktrisi, kas baigi laimīga nofilmējusies tamponu reklāmā -menstruālās asinis nenomazgāsi, viss, karjera pagalam.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #326 : 2015. gada 29. novembris, 17:10:17 »
Paskaidrojums Afrorai :) - tā jaunā pasija ir Arta. Un laukos braukā ar kvadracikliem, jo lopkopji pārsvarā audzē savvaļas liellopus, ganības ir plašas, bet elektrisko ganu jāpārbauda , ja nestrādā.Ar kājām diezgan nereāli izstaigāt.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #327 : 2015. gada 29. novembris, 21:35:22 »
Neviens nepiemin Rešetina frizūru!
Man visi tēli patika, tādi feini tipāži šajā sērijā sanākuši. Izņemot galveno tēlu - Madaru, tas viņas muļķīgais smaids vai smīniņš, nevajadzīgie smiekli. Visneizdevušākais (drausmīgs vārds) tēls. Peripetijas ar remontniekiem uzjautrināja, man tur rēgojās Tex, kas besās par glupajiem remontniekiem.
Kārlis zvana par miltiem, Madža tak sen tur nedzīvo, līdz šim nerādīja, ka Kārlim kādas saimnieciskas intereses pie sievas, abi ar meitu mierīgi tika galā.
Karpačs it kā neizbrīna, bet tomēr.. Ja nezinātu, ka slavens aktieris, nu tipāžs iz dzīves, neko pielikt, ne atņemt.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #328 : 2015. gada 30. novembris, 11:49:25 »
frizūru nepiemin, jo , pieļauju, daudzi redzējuši ja ne [ašu izrādi Cerību ezers, tad bildes no tās. Viņam tur tāds dīvains veidojums uz galvas. Bet es par friūru nopriecājos - ka vaļā atlaisti, kad nav tahā veidojumā, ļoti labi izskatās!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #329 : 2015. gada 30. novembris, 12:27:49 »
a kas tur tāds bija tai frizūrā ?? :thinking: :confused: