Manas "sajūsmas"
- meitenes aizbrauc uz pāris dienām, ok, varbūt pa nedēļām uz (pirmo reizi mūžā!!) Franciju un "mammu, mēs te atradām darbu, strādājam par viesmīlēm", ok, varbūt man kā pieaugušajam ir citi ceļošanas parardumi, bet es, ja braucu, tad braucu kaut ko skatīties. Savukārt, manā uztverē, sākt strādāt ir vērts, ja brauc uz mēnesi.. nerunājot nemaz par mūža mīlas atrašanu:)
-galdnieks gan bija foršs. Tā aina galdniecībā , acu skatiens, viņš uzvedās tā, kā , manuprāt, uzvestos vīrietis šādā situācijā. Nu, Madara kā Madara - ierauga vīrieti, apvaicājas, vai precēts, ja nē - tad jānostājas tā, lai viņam liktos, ka pieejama.
-augstos papēžus piefiksēju- īsta dāma vienmēr ceļo "gaišās drēbēs un uz augstiem papēžiem "
- šoreiz uzkrītoši bija filmēts ballītes ārskats vienā mājā un iekšskats - studijā. Kad Madara stāvēja un vērās pa logu(kad ieskrēja Dārta), tur bija ļoti slikti uzlikts "tipa āra apgaismojums"
-man ārkārtīgi patika ainas verandā pie zobārsta tēva, tie pulksteņa tikšķi tik skaļi !! Toties saldskābmaize bija īsta Alsungas cepēju cepta un sviestiņš arī izskatījās īstais!
-un vēl - par reklāmu.

To, kuru raidīja visu nedēļu, piesakot 13. sēriju. Vai piefiksējāt - rāda kadrus, runātājs ( izklausījās pēc Pugas) saka tekstu" šosestdien trīspadsmitā (te seko milzīga pauze) noslēguma sērija". Un pauze tiešī tik gara, lai izrunātu vārdus "pirmās sezonas". Es mēģināju viņa ritmā , tā sanāk:) Acīm redzot, bija ierakstīts teksts - šosestdien 13., pirmās sezonas noslēguma sērija", bet tad apkopojuši reitingus un sapratuši, ka nevar apsolīt, ka būs arī otrā sezona. Umn nevis pārmontējuši reklāmu, bet brutāli nodzēsuši balsi.