Autors Tēma: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera  (Lasīts 55036 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Koffi

Re: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera
« Atbilde #435 : 2015. gada 20. decembris, 08:55:07 »
 :coffee:  Jā, tie ir mūsu mīļie aktieri! Un seriāls tik muļķīgi dīvains tikai tāpēc, ka pēc poļu grāmatas uzvests.

A kad Anužīte pie Kates kautko slepeni rakstīja, domāju ka pirmsnāves zīmīti. Vai tad parādīja, ko viņa tur..
Un vēl tā Mārdža ne paldies, nepateica, kad pie galda tas tumšais vīrietis uzdāvināja milzu torti no konkurentiem, kā pats nojokoja.
Nu tādi tie poļi ir! Acīmredzot..
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #436 : 2015. gada 20. decembris, 09:38:51 »
Pljac, atkal esmu nogulējusi kādu porciju! :rofl: Būs jāskatās vēlreiz!

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #437 : 2015. gada 20. decembris, 09:40:24 »
Poļu seriāliem nav ne vainas, vrb atceries Dekalogs bija? Un Kloss un tankisti un sunis Civilis?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #438 : 2015. gada 20. decembris, 10:05:32 »
Jā,skumji. Žēl,Ka UG, Meles un šo var noskatīties netā, bet tādus labus seriālus kā Likteņa līdumnieki, Saldā indes garša vai Vienas vasaras zieds nevar. Likteņa līdumniekus var tikai nopirkt par 100eiro,nu,paldies.
Neko citu iepriekšrakstītajam vairs nav ko piebilst.Beidzās un labi vien ir,ka beidzās.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #439 : 2015. gada 20. decembris, 10:09:01 »
Anužīte tipa uzrakstīja korim dziesmu

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #440 : 2015. gada 20. decembris, 10:12:56 »
Jā,pareizi,un jēga kāda? Ā,varbūt viesībās pie galda to dziesmu dziedāja? Vēl mani kaitināja tas ilgais un badīgais meiteņu ēšanas process Kārļa mājās. Un Neticamā Kārļa un Artas salabšana.

Atslēdzies reno

« Atbilde #441 : 2015. gada 20. decembris, 10:13:37 »
jā, to beigās tā garāmejot izmeta, pie galda neaicināja un strupi aiztrieca -laikam atkal kāda nesaistīt scenārijā. Meldiņš gan bija briesmīgs, un baznīcas koris kā sētmales bomži vilka katrs uz savu pusi

Atslēdzies Mango

« Atbilde #442 : 2015. gada 20. decembris, 10:41:45 »
Es to dziesmu uztvēru kā dāvanu. Madara taču paldies pateica. Ko citu Anna var uzdāvināt, ne šampja kasti, ne kūkas. Turklāt, viņa pie ezera riktīgi nobimbājās, acīmredzot, izlika savas sajūtas uz papīra, taču citi komponē un dzejoļus raksta, ko tik nedara. Tas būtu dīvaini, ja viņa ietu pie galda, ielūgt ta ielūdza, bet, ja negrib, ta negrib iet.

Atslēdzies reno

« Atbilde #443 : 2015. gada 20. decembris, 10:51:07 »
man liekas dāvana gan nē, Tā garāmejot pie galda pateica -to sarakstījusi Anna, starp citu. Un neviens nekā nereaģēja -ja Anna, tad Anna, pierasta lieta

Kas ar to franču veci -iepriekšējās sērijās kaut ko plaidu garām? Ta 10 min laikā -brauks dzīvot pie īstās mīlas, tad saņem telefona īsziņu, ka paliec vien pie ezera

Atslēdzies Mango

« Atbilde #444 : 2015. gada 20. decembris, 11:14:38 »
Dāvana jau var būt arī anonīma. Ko tad viņai vajadzēja skriet un kliegt, tā ir mana dziesma?
Madara piecēlās un gāja meklēt Annu, atrada iekšā un pateicās, privāti.
Ko ta pārējiem vajadzēja darīt, neko!
Tā ir mana interpretācija un man tā patīk.

Es nesvarīgos notikumus neskatījos, cik sapratu, tad ceļojuma laikā Paulai bij šurimuri ar francūzi, kas, loģiski, izbeidzās, viņai atgriežoties, nekā īpaša.
Francūzim bij kafene, kurā meitenes strādāja par viesmīlēm, tas nebija iepr.sērijās, bet vakardienas sākumā, Dārta stāstīja Madarai, kā viņām iet fr.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #445 : 2015. gada 20. decembris, 12:07:51 »
Manas "sajūsmas"
- meitenes aizbrauc uz pāris dienām, ok, varbūt pa nedēļām uz (pirmo reizi mūžā!!) Franciju un "mammu, mēs te atradām darbu, strādājam par viesmīlēm", ok, varbūt man kā pieaugušajam ir citi ceļošanas parardumi, bet es, ja braucu, tad braucu kaut ko skatīties. Savukārt, manā uztverē, sākt strādāt ir vērts, ja brauc uz mēnesi.. nerunājot nemaz par mūža mīlas atrašanu:)

-galdnieks gan bija foršs. Tā aina galdniecībā , acu skatiens, viņš uzvedās tā, kā , manuprāt, uzvestos vīrietis šādā situācijā. Nu, Madara kā Madara - ierauga vīrieti, apvaicājas, vai precēts, ja nē - tad jānostājas tā, lai viņam liktos, ka pieejama.

-augstos papēžus piefiksēju- īsta dāma vienmēr ceļo "gaišās drēbēs un uz augstiem papēžiem " :)

- šoreiz uzkrītoši bija filmēts ballītes ārskats vienā mājā un iekšskats - studijā. Kad Madara stāvēja un vērās pa logu(kad ieskrēja Dārta), tur bija ļoti slikti uzlikts "tipa āra apgaismojums"

-man ārkārtīgi patika ainas verandā pie zobārsta tēva, tie pulksteņa tikšķi tik skaļi !! Toties saldskābmaize bija īsta Alsungas cepēju cepta un sviestiņš arī izskatījās īstais!

-un vēl - par reklāmu.:):)  To, kuru raidīja visu nedēļu, piesakot 13. sēriju. Vai piefiksējāt - rāda kadrus, runātājs ( izklausījās pēc Pugas) saka tekstu" šosestdien trīspadsmitā (te seko milzīga pauze) noslēguma sērija". Un pauze tiešī tik gara, lai izrunātu vārdus "pirmās sezonas". Es mēģināju viņa ritmā , tā sanāk:)  Acīm redzot, bija ierakstīts teksts - šosestdien 13., pirmās sezonas noslēguma sērija", bet tad apkopojuši reitingus un sapratuši, ka nevar apsolīt, ka būs arī otrā sezona. Umn nevis pārmontējuši reklāmu, bet brutāli nodzēsuši balsi.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #446 : 2015. gada 20. decembris, 12:39:45 »
Uzlieku ķiveri -bet vai šī "buķete" ir lieliskie latviešu aktieri?
es bukjetee ieliktu Anuzjiiti. Vairaak nez nevaru iedomaaties
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #447 : 2015. gada 20. decembris, 12:40:36 »
Jā,skumji. Žēl,Ka UG, Meles un šo var noskatīties netā, bet tādus labus seriālus kā Likteņa līdumnieki, Saldā indes garša vai Vienas vasaras zieds nevar. Likteņa līdumniekus var tikai nopirkt par 100eiro,nu,paldies.
jau 100?? vislaik bija ne ta 68 ne ta 78€.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #448 : 2015. gada 20. decembris, 13:31:55 »
Anužīte atveido tēlu bez teksta, un viss ir skaidrs - kas viņa, kāda viņa, ko pārdzīvo, gatavs tēls. Tāpat Lasmanis, arī Kučinska ietur līniju. Bet, kas ir Madara, kāda viņa, tas nav skaidrs. Manuprāt, viena no seriāla neveiksmēm ir galvenās lomas tēlotāja. Nezinu, cik tur režisora, cik atrises vaina. Nav tēla koncepcijas. Vai arī tā tēla koncepcija, ko viņa pasniedz, ir tāda nepārliecinoša, neatbilstoša. Bet esmu ievērojusi, ka labi, profesionāli aktieri, lai cik muļķīgā seriālā arī nebūtu jāspēlē, izveido sava tēla kodolu un pie tā arī turas.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #449 : 2015. gada 20. decembris, 13:34:32 »
Nu, tviterī slavē sēriju un aktrisi un ak-cik-žēl-ka-beidzās.