Autors Tēma: Svaigi ierakumu stāstiņi  (Lasīts 19035 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Svaigi ierakumu stāstiņi
« Atbilde #60 : 2016. gada 17. aprīlis, 20:06:03 »
Sēžu es slēpnī mežā, bedrē, nomaskējies tā, ka pats sevi neredz. Nāk pretinieka ķīlis, ķemmē mežu, skats briesmīgs, visi apņēmušies mani atrast un nožmiegt, vēl tik fonā kāds vācu maršs pietrūkst. Komandieris ar noslēpies un pavēlējis pielaist tuvāk, nešaut, kāmēr šis neizšaus. Nu lūk - gaidu šāvienu, šie nāk, šāviena nav. Viens brien tieši man virsū, es ciešos, šis tuvojās. Šāviena nav, laikam komandieris ar neredz mani. Sliktais jau 10 metri no manis, jau 5, 3, 2... . Nu neko darīt, izmežģīs vēl kāju uz mana paura, žēl būs nabagu - pacēlu stobru, caur tēmekli paskatījos šā ieplestajās acīs un  - bliukt. Un elles dzīres varēja sākties...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #61 : 2016. gada 17. aprīlis, 20:08:11 »
Maocīt! Izdzīvoji  :big_hug:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #62 : 2016. gada 17. aprīlis, 20:21:03 »
Ar no šodienas - norakušies lineārajā slēpnī, gaidam ienaidnieku. Viss, kā labākajos Anglijas namos - ienaidnieks nāk, mēs to pļaujam, šis akal nāk, mēs šo akal pļaujam. Tālāk stāsta komandieris - es laikam pa daudz uz sevi paņēmu un tiesnesis/kontrolieris saka, ha, tu beigts, guli un nečauksti it nemaz. Nu es guļu, te pierāpo nodaļas jauniņais un prasa, vai man slikti. Es klusēju. Šis mani apgāž uz muguras un sāk purināt, es klusēju. Lodes spindz, šis bļauj pilnā rīklē, vai man ir gadījumā nelabi. Es klusēju. Lodes spindz, kāds vēl blakus BABĀH ar ko lielu un nešpetnu uztaisa, ausīs džinkst, mani purina un kaut ko mēģina izpurināt. Un tad jauniņais nolēma, ka jāuzsāk mākslīgā elpinašana un uzreiz ar no mutes mutē. Es atdzīvojos uzreiz un kurators bij gar zemi no ņirgām tik pat ātri. Jauniņais gan ilgi bij nikns, ka es viņam nepateicu, ka esmu beigts.
 :facepalm:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #63 : 2016. gada 17. aprīlis, 20:43:08 »
Stāvam rindā pie medmāsiņas durvīm uz šprici. Tie, kas dabūjuši, arī stāv, kaut kas būs jāparaksta. Poti dabūjušo bariņš paliek arvien lielāks un lielāks, nedabūjušo arvien mazāks un mazāks - konveijers darbojas nevainojami, nekas neliecina par kādām nobīdēm no normas, vai ko kritiski strauji risināmu. Te, mirkli pēc nākamā skaistules upura ieiešanas kabinetā, tā durvis atsprāgst un mūsu princese nikna, ka pūķis paziņo, nē, drīzāk nobrēcas - APNIKUŠI JŪS MAN, VISI VIENĀDI, LABI, IZDĪCĀT - PĒC MĀCĪBĀM ALU JAU DRĪKSTĒS!!! ATKĀRTOJU - ALU JĀ, ŠŅABI NĒ! NĒ, NE OTRĀDĀK UN NĒ, PAT, JA MANI PASAUKSIT! ĶĒMI...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #64 : 2016. gada 17. aprīlis, 20:58:34 »
Nu Mao vismaz nodarbināts. Ar svētu lietu. Muļķības nenāk vairs prātā (domāju - sirdslietas, nedienas ar sievietēm un tā).

Atslēdzies Mao

« Atbilde #65 : 2016. gada 17. aprīlis, 21:06:11 »
Muļkības. Muļķības kāreiz pat ļoti tagad nāk prātā. Tikai - čur, es apakšā....

Atslēdzies tuk

« Atbilde #66 : 2016. gada 17. aprīlis, 21:37:37 »
Dāmas tak ar var stāties zemessardzē,
vai jums tur nav nevienas, kuru varētu glābt, piesegt un tā...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #67 : 2016. gada 17. aprīlis, 21:42:12 »
Tak nedrīkst. Reglaments. Bet muļķības gan tad prātā būtu..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #68 : 2016. gada 17. aprīlis, 22:01:14 »
Ja dāma elpinātu, tad visa rota būtu kritušie...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #69 : 2016. gada 17. aprīlis, 23:36:42 »
ahhhh... mākslīgā elpināšana ierakuma apstākļos  :coffee: ... cik romantiski!  :blushing: , es laikam ļautos... :coffee:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #70 : 2016. gada 04. jūlijs, 20:33:11 »
Nu ko, visi galīgi zili izkarojušies, mute pilla ar dubļiem, pār lūpu ne pārspļaut, spēki nulle. Pilsēta netālu. Jāiet kofe padzerties'i. Tāpat naktī negulēs - adrenalīnis. Pie izejas no nometnes grozās ģenerālis baisi svarīgs, ļoti labi, ejam atprasīties. Šams arī godīgi pabrīdina - vērosim, atnāksit ķēmi tādi ķēmā, būs sūdi. Nu skaidrs - izdzērām varen glaunā kafetērijā spaini bezalkoholiskā alus un steberējām apakaļam. Rīts, ierinda - ģenerālis vaicā: "Nu ko, visi vakar alu sadzērās?". Ierinda mauro: "Tieši tā!". Nu tad davai baisu fizisko! Tikai divi lohi skumīgi saskatās....

Atslēdzies Mao

« Atbilde #71 : 2016. gada 04. jūlijs, 20:55:08 »
Pēc vakariņām pavēle - tīrīt ieročus, rīt klopes nebūs, varēs ātrāk tik mājās. Nu, ka tīrīt tad tīrīt. Nu mans berž un berž, berž un berž, un berž. Naktī neguļās, skatos filmu. Pēķšņi - kontakts, klope uz vella paraušanu ap 10 minūtes, visas magas tukšas. Naidnieks, pensionāru grupa no Kanādas - nokritis. Pavēle - pēc brokastīm tīrīt ieročus, klopes nebūs. Aha, kā tad!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #72 : 2016. gada 04. jūlijs, 21:34:48 »
Ierados nometnē individuāli, ar novēlošanos, pa tumsu atradu vietu teltī, pastūmu kolēģus pa malām, ieriktējos, jāguļ. Mēģinu gulēt, miegs caurs un kņud visi orgāni. Kaut kas lien un rāpo, pie kam separātiski nekaunīgi uzstājīgi - varētu šaut, bet sanāk pa sevi. No rīta vācamies nost, Mao gulējis uz skudru pūžņa....

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #73 : 2016. gada 08. jūlijs, 12:19:51 »
un Tu tiešām,tiešām to nenoskaidroji uzreiz???? :facepalm:
tad jau esi gana nejūtīgs un biezādains..moš begemots :scratch:
pag..un kolēgas arī tad tādi paši....un vispār..teltiim ir grīdas....
ir...
es zinu, ka ir  :thinking:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Mao

« Atbilde #74 : 2016. gada 08. jūlijs, 15:25:59 »
Nē, vismaz Zviedru amijas teltīm nav grīdu.