Autors Tēma: Kāpēc precētiem vīriešiem velk pa kreisi un sievietēm tāpat ????  (Lasīts 8563 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Kāpēc precētiem vīriešiem velk pa kreisi un sievietēm tāpat ????
« Atbilde #30 : 2015. gada 30. septembris, 08:40:10 »
Nu parasti es cenšos uzsvērt, ka nekad nerunāju par visiem 100%īgi, likās, ka to visi jau zin. Atvainojos.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #31 : 2015. gada 30. septembris, 08:45:13 »
Par sekām vājais dzimums neatbild defoltā...

Tā arī ir. Jo ātrāk vīrietis sapratīs un pieņems, ka visa atbildība uz viņu, jo patīkamāka dzīve viņu sagaida. Kā arī visa slava vai nopēlums.
Tā pasaule iekārtota. 

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #32 : 2015. gada 30. septembris, 09:10:09 »
Tā jau var līdz bezgalībai ņemties - sievietes stervas, vīrieši - cūkas, sievietes - izmantotājas, vīrieši - krāpnieki, utt., utt. Un katram būs sava taisnība, jo visādi tipāži pa zemes virsu staigā un arī pieminētie ir sastopami. Nu bet visi taču nav tādi! Tātad droši vien ir kaut kāds iemesls tam, kāpēc katrs no mums savā ceļā sastop tādu un nevis savādāku. Karmu atstrādājam, mīlīši :)   Tad varbūt uztvert to kā mācībstundu, izdarīt secinājumus un dzīvot tālāk, labojot savas kļūdas un veidojot labākas attiecības, nevis cepties un cepties par to, kāds pretējais dzimums maitas un kā es, tas baltais un pūkainais, nepelnīti esmu apbižots.

Starp citu, anekdote. Vai fabula, nezinu, kā pareizāk.

Brauc vecis no rīta tramvajā uz darbu. Turās pie stangas un domā savu garo domu:
eh, kāda man sūnaina dzīve - veselība sūdīga, sieva sterva, darbs riebjas, naudas nav, priekšnieks maita un pat laiks aiz loga merzopakostnijs... 
Sēž uz pleca sargeņģelis un domīgs pieraksta blociņā - tā, veselība sūdīga, sieva sterva, darbs riebjas, naudas nav, priekšnieks maita....  - nesaprotu, priekš kam viņam to vajag???!! 

Atslēdzies Mao

« Atbilde #33 : 2015. gada 30. septembris, 09:21:36 »
Tā jau var līdz bezgalībai ņemties - sievietes stervas, vīrieši - cūkas, sievietes - izmantotājas, vīrieši - krāpnieki, utt., utt. Un katram būs sava taisnība, jo visādi tipāži pa zemes virsu staigā un arī pieminētie ir sastopami. Nu bet visi taču nav tādi! Tātad droši vien ir kaut kāds iemesls tam, kāpēc katrs no mums savā ceļā sastop tādu un nevis savādāku. Karmu atstrādājam, mīlīši :)   Tad varbūt uztvert to kā mācībstundu, izdarīt secinājumus un dzīvot tālāk, labojot savas kļūdas un veidojot labākas attiecības, nevis cepties un cepties par to, kāds pretējais dzimums maitas un kā es, tas baltais un pūkainais, nepelnīti esmu apbižots.

Nu neviens tak nav apbižots, tiek virzīta diskusija.
Un vispār - zelta vārdi, mana ideoloģija ir, ka pārsvarā tieši sievietes pat netaisās izdarīt secinājumus, jo iepotēts - TU TAK GUDRA. Tā figņa sēž smadzenēs un tas ir tas mans lielais kreņķis, es tak labu vēlu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #34 : 2015. gada 30. septembris, 10:05:48 »
cilvēks, vīrietis, pieaudzis un nobriedis kļūst tad, kad viņš sāk par citiem rūpēties t.sk. savu sievieti.
Līdz tam viņš ir tikai tāds apkopjams puišelis ar pretenzijām pret visiem... :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #35 : 2015. gada 30. septembris, 10:41:04 »
daddy, jaunēklis kļūst par vīru tad, kad viņš vairs nebrien peļķei pāri, bet apiet tai apkārt.. - šito kaut kas bija teicis, neatceros, Remarks vai.. :)

Atslēdzies itta

« Atbilde #36 : 2015. gada 30. septembris, 10:42:14 »
Jūs vienkārši nesaprotat.
Ja vīrietis uztais podlastj, viņš uztais un dzīvo tālāk.
Ja sieviete uztais podlostj:
Tā arī vajag,
Malacis, parādi vēl viņam,
Bērniem ar davai smadzeni pačakarēt,
Cūcību savu pārvērst lielajā mīlā,
Par sekām vājais dzimums neatbild defoltā...
Un t.t. un .t.k.j.p.d...

Principā bieži sievietei nav neviena konstruktīva argumenta, dialogs tad nav iespējams, bet vainīgs vīrietis.

Es arī nepiekrītu, jo bieži vien, mēdz būt arī otrādāk...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #37 : 2015. gada 30. septembris, 10:42:31 »
Sanāk, kad par sevi sāk rūpēties.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #38 : 2015. gada 30. septembris, 10:43:30 »
Es arī nepiekrītu, jo bieži vien, mēdz būt arī otrādāk...

Nē, statistiski otrādi notiek reti.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #39 : 2015. gada 30. septembris, 11:22:26 »
Nē, statistiski otrādi notiek reti.

statistiku - studijā...:) vēlamms - ne savu privāto, bet Lielo, Vispareizāko :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #40 : 2015. gada 30. septembris, 11:22:51 »
Mao, klausi, ko tev nobrieduši vīri saka.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #41 : 2015. gada 30. septembris, 14:54:05 »
Man liekas, ka, jo pieaugušāks cilvēks, jo mazāk velk pa kreisi, jo:
1.Sekss kā tāds vairs nav ne brīnums, ne noslēpums, ne pašapziņas avots;
2. Attiecības ir ieguvušas dziļumu, kuru nevar tā vienkārši aizvietot ar citām attiecībām.

Nebeidzama vajadzība iet pa kreisi (ja nav patiešām liktenīga mīla), manuprāt, visbiežāk ir saistīta ar kompleksiem un garlaicību esošajās attiecībās. Kopumā bērnišķīgi, jo kompleksi tā neārstējas un garlaicīgas ar laiku paliek jebkuras attiecības, kurās netiek ieguldīta radošā enerģija.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #42 : 2015. gada 30. septembris, 15:21:22 »
Man liekas, ka, jo pieaugušāks cilvēks, jo mazāk velk pa kreisi, jo...

ja ar "pieaugušāks" domāji vecāks - Tev ir pilnīga taisnība :)  vecus cilvēkus sex tik ļoti vairs neinteresē, ir pamatīgs slinkums un grūti uz kaut ko tādu saņemties :) kreisajos gājienos neviens nemeklē attiecības :)

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #43 : 2015. gada 30. septembris, 15:27:15 »
ja ar "pieaugušāks" domāji vecāks - Tev ir pilnīga taisnība :)  vecus cilvēkus sex tik ļoti vairs neinteresē, ir pamatīgs slinkums un grūti uz kaut ko tādu saņemties :) kreisajos gājienos neviens nemeklē attiecības :)

Vot, nedomāju "vecāks" :rofl: Zinu, un gan jau ne es vienīgā zinu, cilvēkus krietni gados, kuriem joprojām sekss ir bezmaz vai vienīgais veids kā izpausties. Tas pats arābu partneris, par kuru te forumā žēlojos- cilvēkam ir pie 70. Un pie viņa iespējam, domāju, ka viss, ko viņš ir gribējis dzīvē pamēģināt, arī ir pamēģināts. Tad kāda jēga uzmākties cilvēkiem darbavietā? Mana diagnoze- cilvēks joprojām ir nepieaudzis, ir vajadzība sevi apliecināt šādā veidā. Nu, ne taču "hormonu vētras", vai ne?

Jā, un arī seksā var iet dziļuma, ne tikai plašumā ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #44 : 2015. gada 30. septembris, 15:29:55 »
Nu Arābi arī iepērkās, kā bērni... . Zelta Lambo blin....