Tā jau var līdz bezgalībai ņemties - sievietes stervas, vīrieši - cūkas, sievietes - izmantotājas, vīrieši - krāpnieki, utt., utt. Un katram būs sava taisnība, jo visādi tipāži pa zemes virsu staigā un arī pieminētie ir sastopami. Nu bet visi taču nav tādi! Tātad droši vien ir kaut kāds iemesls tam, kāpēc katrs no mums savā ceļā sastop tādu un nevis savādāku. Karmu atstrādājam, mīlīši

Tad varbūt uztvert to kā mācībstundu, izdarīt secinājumus un dzīvot tālāk, labojot savas kļūdas un veidojot labākas attiecības, nevis cepties un cepties par to, kāds pretējais dzimums maitas un kā es, tas baltais un pūkainais, nepelnīti esmu apbižots.
Starp citu, anekdote. Vai fabula, nezinu, kā pareizāk.
Brauc vecis no rīta tramvajā uz darbu. Turās pie stangas un domā savu garo domu:
eh, kāda man sūnaina dzīve - veselība sūdīga, sieva sterva, darbs riebjas, naudas nav, priekšnieks maita un pat laiks aiz loga
merzopakostnijs...
Sēž uz pleca sargeņģelis un domīgs pieraksta blociņā - tā, veselība sūdīga, sieva sterva, darbs riebjas, naudas nav, priekšnieks maita.... - nesaprotu, priekš kam viņam to vajag???!!