Autors Tēma: Latvijas TV kanālu šovu "sejas"  (Lasīts 9572 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Re: Latvijas TV kanālu šovu "sejas"
« Atbilde #45 : 2015. gada 23. novembris, 11:30:46 »
Tiešām, Pļavniecei gan nebija jābūt finālā. Ceru, ka politkorektums aprobežosies ar viņas izstumšanu finālā, bet pirmā vieta tomēr tiks kādam, kas to patiešām pelnījis. Žēl, ka Anniju atsijāja un vispār nepietiekami novērtēja. Un Ābelītem arī vismaz 2 godam pelnītas pirmās vietas nožmiedza  - par Bočelli un Kikabidzi.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #46 : 2015. gada 23. novembris, 11:54:16 »
jā, Ābelīti ļoti žēl, ja Annijai vismaz kaut kādas vietas šad tad iedeva, tad Andrim - regulāri 4 un 5. :(  Tāpat žēl, ka šoreiz par Merkūriju Zviedrim neiedeva augstākus punktus. Viņš jau agrāk centās, ok, pieņemsim, ka nesanāca VARBŪT, bet šoreiz par Frediju bija pelnīts!
Auzāna palikšana ārpus fināla man likās pelnīta, jo viņš vismaz divas reizes dziedāja ar tām stulbajām gumijas maskām - Rozenštrauhu un vakar. Bez tā, ka tās maskas ir nejēgā dārgas, tās arī tizli izskatās un - aiz tām vispār neredz dziedātāju, un to, ko viņš publikas mīlestībā iekaroja ar to blondīnes tēlu šķeltajā kleitā, to viņš pazaudēja ar savām gumijas sejām.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #47 : 2015. gada 23. novembris, 11:58:18 »
ā, jā, man bija žēl, ka Subis regulāri Rasimam liek 12niekus.  Varbūt retu reizīti vajadzēja saņemties un ielikt otro vietu, piemēram, šoreiz.  Bet par to, ka Pļavniecei zemas atzīmes vakar - par to es biju izbrīnīta - viņas kroņa numuri visādos koncertos ir tieši šie - Džorando ( kur viņa dabūja 1.vietu) un Laizas Minelli attēlošana, man jau likās, ka fakts, ka organizatori viņai iedod Minelli, nozīmē, ka ar žūriju sarunāts, ka dos labus punktus. BEt acīmredzot žūrija netika iesaistīta sazvērestībā:)  Viņa dabūja Minelli un - tika ielikta finālā:) Auzānam iedeva kaut kādu muģilu dziedāt ( dziesma mīļa un populāra, bet dziedātājs - man nezināms), tātad - nebija paredzēts, ka Auzānam jādzied finālā :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #48 : 2015. gada 23. novembris, 12:07:27 »
Nesimpatizē ne Ābelīte, ne Auzāns, nav žēl.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #49 : 2015. gada 23. novembris, 12:15:25 »
Visvairāk esmu pārsteigta, ka Pļavniece tika finālā, bet Auzāns nē.

abi ņifiga nevar padziedāt

Man šķita negodīgi, ka Ābelitem vienmēr zems vērtējums.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #50 : 2015. gada 23. novembris, 12:16:37 »
Ābelīte vnk nebija pelnījis, ka viņu ne reizi nenovērtē atzinīgi.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #51 : 2015. gada 23. novembris, 12:17:59 »
Ābelīte vnk nebija pelnījis, ka viņu ne reizi nenovērtē atzinīgi.

3 reiz lasīju, lai saprastu kontekstu caur trim ne-  :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #52 : 2015. gada 23. novembris, 12:50:07 »
Piedod, Beton! Es varu piekabināt vēl pāris ne- !
Nenormāli nežēlīgi, jo Ā nebija pelnījis, ka ne reizi nenovērtē atzinīgi!

Bet varu arī bez ne-!      Ābelīti bija kaut reizi jānovērtē atzinīgi!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #53 : 2015. gada 23. novembris, 12:58:23 »
Es tā pie sevis padomāju - uz kura no šo mākslinieku koncertiem es labprāt gribētu aiziet - tie ir tikai Ābelīte un Zviedris. Tas arī sanāk, ka ir mans patiesais vērtējums.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #54 : 2015. gada 23. novembris, 13:03:05 »
uz Ābelites koncertu ietu, kur viņš muzicē šōbrīža sastāvā, resp, uz Labvēlīgo tipu:)
Uz Zviedri es ietu , man interesē, kā viņš dzied.
Un vēl es ietu uz Rasimu - pilnīgi noteikti. Jebkādā variantā - vai viņa vecajā grupā Bez PVN, vai kādā jaunākā formācijā.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #55 : 2015. gada 23. novembris, 13:10:16 »
Rasims ir cool aktieris, ļoti talantīgs. Bet nopietnu koncertu no viņa negaidītu - viņš tomēr vairāk izklaides tipa mākslinieks

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #56 : 2015. gada 23. novembris, 14:30:34 »
Lai nu kā tur ar tām maskām, bet es arī Auzānu mainītu pret Pļavnieci vai kaut vai Stafecku finālā, turklāt 4 meitieši un tikai 1 puisis finālā, - neriktīgi kkā šoreiz.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #57 : 2015. gada 23. novembris, 15:08:48 »
Vislielākā netaisnība bij pag.nedēļ, kad nevienā acī Elza nebij līdzīga Ancei, un tā slavēja, kāda velna pēc? Seģenes dēł? Man arī tāda mājās ir...tad jau es arī Ance...

Atslēdzies hm@

« Atbilde #58 : 2015. gada 23. novembris, 15:13:09 »
Jā, no Ances tur nebija ne smakas. Visvairāk jau slavēja Jolanta Gulbe, jo, ka viņa pati teica, Elza viņai kaut kādā kompānijā dzied, kur Gulbe māca.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #59 : 2015. gada 23. novembris, 16:08:09 »
Nē,nu tie pārēji bija pelnījuši finālu,tikai Pļavniece nē. Un,tā kā vnm uzvar vīrietis,tad uzvarētājs ir skaidrs.