Autors Tēma: ZIRNEKĻI!!!!  (Lasīts 5797 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies diddly

ZIRNEKĻI!!!!
« : 2014. gada 10. oktobris, 08:22:04 »
 Tās ir kautkādas šausmas!  Man jau paliek bail no rīta iet lejā uz pirmo stāvu,jo atkal kāds zirneklis sēž un bolās uz mani.

Šorīt uz gāzes plīts degļa sēdēja resns,milzīgs,kaulainām kājām. Tādu kad nosit,kājas tam grab kā žagari. Es noteikti nosirmoju,iekšēji.

Nopirku šķidrumu rāpojošiem insektiem,jāīzmazgā grīda,bet tas maita bija ielīdis pa gāzes ventilācijas caurumu.

Brrrrr,pasūdzējos! :(

Atslēdzies ragana

Re: ZIRNEKĻI!!!!
« Atbilde #1 : 2014. gada 10. oktobris, 09:21:42 »
Tādu kad nosit,kājas tam grab kā žagari. (c) :faint:
Nu takš nedrīkst zirnekļus klopēt! Tagad rudens, nabadziņi meklē kur ielīst uz ziemu. Es savus zirnekļveidīgos viesus iznesu trepju telpā, lai nes laimi un naudu tur. Un tur logam priekšā jau ir šaušalīga izmēra Hūberts ar oranži strīpotām kājām.
Saprotu, ka Tev fobija, bet varbūt Tava kaķe varētu nomedīt, palūdz šai.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #2 : 2014. gada 10. oktobris, 09:50:13 »
Man ir daudz un dazhaadi. Kursh no riita vannas plunchaajas, kursh vakaraa uz sienas tup un tv skataas. Es izliekos, ka vinjus neredzu, vinji nelien tuvaak. Tiiklus nevibij, sazin no kaa paartiek.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #3 : 2014. gada 10. oktobris, 10:01:26 »
Puika,pacifists. Jamos saudzīgi aiztur,un izraida ārā. Ticu,ka tas pats drīz būs atpakaļ.
Kaķene tāda pati. Pa 4 gadiem vienreiz rudeni aplaizīja lielo plikgliemezi,francūziete,ziniet,gliemežus pagaršoja  :D  Ne putniņus ne vardes,ne peles nav tuvāk kā metru redzējusi.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #4 : 2014. gada 10. oktobris, 11:02:02 »
Kaut kā no vecmāmiņas teiktā bērnībā iesēdies par zirnekļiem, ka sist nevajag, tad nu sadzīvoju un bail arī nav... Bet es vispār dīvainīte skaitījos - peles ķerstīju pa istabu (pat pirkstā viena nabadzīte ieķēra, kad šo čībā biju bloķējusi), vardes pļavā staipīju, krupjus... Viens zvērs, no kā bail bija uz fobijas robežas - lielais ods (sak', ja mazais tā kož, tad kā šitāds milzenis  :faint: ), bet, kad sapratu (un pieņēmu līdz galam) - šitie nekož, lēnām piespiedos un ar laiku tiku vaļā no tām bailēm arī. Protams, piesardzīgi skatos uz iršiem, bet arī tiem ir bijis - burciņa virsū, papīrīts apakša un deportācija.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #5 : 2014. gada 10. oktobris, 11:41:43 »
Mangusta deportācija ar burkas metodi man šķiet ok.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #6 : 2014. gada 10. oktobris, 12:48:32 »
Es arī deportēju, bet man pozitīvas emocijas pret zirneklīšiem. Es arī no bērnības zinu, ka viņi laimi nes. Visādi tārpi gan man nepatīk, bet to jau mājās nav.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2014. gada 10. oktobris, 15:54:04 »
Mangusta deportācija ar burkas metodi man šķiet ok.
Mangusts ietilpst burkā? Un uz kurieni šo deportē?  :blushing:

[Ālējos.. ;P]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #8 : 2014. gada 10. oktobris, 18:14:40 »
ja, ja, paņemam palielāku burku, varbūt trīslitreni, un iekšā kārumu..... :)

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #9 : 2014. gada 10. oktobris, 23:39:45 »
Zirnekļi mājā ir derīgi, jo ir plēsēji un plēš tos, kuri plēš mūs un mūsu mantas. :smile:
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies diddly

« Atbilde #10 : 2014. gada 10. oktobris, 23:58:10 »
Ko ta jamie plēš? nu labāk lai manas kodītes lidinās,nekā tie briesmoņi! :banhead:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #11 : 2014. gada 11. oktobris, 00:37:15 »
Nu nē... kad kodītes lidinās, tad kaut kas jau ir nograuzts... Labāk nevajag.

Pret visiem mošķiem, visticamākais, līdz pretblusu līdzekļi kā Virbac - vismaz tur tā rakstīts, ka bīstams visiem kukaiņiem. Taču tas nozīmē kirdiks arī bitēm u.c. derīgiem lidoņim, rāpuļiem.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #12 : 2014. gada 11. oktobris, 04:26:34 »
Nesen netā uzdūros rakstam par dabīgu līdzekli zirnekļu atbaidīšanai (pati neesmu mēģinājusi, mūsmājās zirnekļu nav, laikam pārāk auksti šiem) :)

5-7 pilieni aromātiskās eļļas (piparmētru, tējaskoka, citrusa vai lavandas) un mazliet trauku mazgājamā līdzekļa izšķīdina ~1/2l silta ūdens. Izsmidzina uz vietām , no kurienes zirneķļi varētu izlīst (palodzes, logu rāmji utt).

Saite uz oriģinālo rakstu:
http://everydayroots.com/how-to-get-rid-of-spiders

Atslēdzies diddly

« Atbilde #13 : 2014. gada 11. oktobris, 10:23:27 »
Man nebūtu par grūtu māju arī no ārpuses apsmidzināt pa perimetru :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #14 : 2014. gada 12. oktobris, 01:32:44 »
oi nu kaunaties par latvijas garkajtētiniem sūdzēties :)) ... pag, šas aiziesu uz FB un nepaslinkošu izkopet mana lielaa puika ierakstu(kurš vienmeer ignorejis manus brecienus pēc palīdzības kad atkal kkas ,kkur pamaniits)..

tā nu,te buus(valodas skolotājus un ar vājiem nerviem luugums nelasiit) :D

Bļā ej tu nahui, man par zirnekļiem itka ir pohui bet ne šodien! Tāds lūkojos moinitorā un gar acu kaktiņu kkas ķipa no palodzes nokŗīt... tāds pie sevis, huh wtf paskatos un tur pa grīdu uz manu pusi normāls gigants maršē! Sāku ar krēslu grūsties projām cerībā, ka apgriezīsies un dosies kkur pagultē vai tā Un šis tāds, man nāk virsū.. es tads: ''bļa, tu ahujel'' un tālāk stumjos bet viņs bija agresīvi noskaņots.. nācas lēkt kājās un ar gramatu dot pa pakausi... diemžēl cietušais notikuma vietā saņēma nāvējošus ievainojumus  Es vispār esmu pret zirnekļu holokaustu.. bet nu šitais bija tāds gopņika variants.. piepisās man.. nu i atvičal za bazar pacan!  Episkai kaujai piestav arī episka dziesma! https://www.youtube.com/watch?v=aB7sfGz_rGY

Nē nu vispār tam visam stāstam nav nozīmes nekādas.. es vnk nekad dzīve vēl nebiju teicis zirneklim ''bļa tu ahuejl''?

p.s ikdienā un ar nopietniem cilvēkiem šams ir absolūti zolids,takšto nemoralizēt man te :D :coffee:
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 12. oktobris, 01:34:48 no mellene88 »
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega