Autors Tēma: Vīriešiem iecienītas rotaslietas  (Lasīts 5305 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Re: Vīriešiem iecienītas rotaslietas
« Atbilde #15 : 2015. gada 05. oktobris, 13:03:03 »
Džīzas, tex, kur tu šito kontingentu novēro?! Vienīgais, ko tavā gadījumā varu iedomāties, ir tavas vecās/jaunās dzīvesvietas rajons. Cerams, novērošana tiek veikta no balkona drošā attālumā no novērošanas subjektiem :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #16 : 2015. gada 05. oktobris, 13:31:19 »
Esmu redzējusi kaut kur juvelierveikalos (Galerija Centrs) aproces - melna āda plus balts metāls. Nav nekāds etno, vai hipiju stils , drīzāk minimālisms, moderns dizains.  Dārgi. Āda tajās aprocēs nemaz pēc ādas neizskatās.

Domāju diezgan neitrāli ir sudraba ķēdīte, vidēja resnuma.  Nu tur var pēc tam kārt klāt piekariņu - krustiņu, plāksnīti, kaut ko no augu vai dzīvnieku valsts. Vai nekārt neko.

Atslēdzies reno

« Atbilde #17 : 2015. gada 05. oktobris, 13:49:32 »
es domās pārskatīju visus jaunos pazīstamos vīriešus -kādi 10 gab -nē, neviens nekādas rotas nevalkā. Daži dažreiz, arī manējais, skolas gredzenu,sudraba.
Zīmoggredzens -nez, kādus pergamentus tad apzīmogo
Vislabāk jau ar lielu aci un uz mazā pirkstiņa

« Atbilde #18 : 2015. gada 05. oktobris, 13:57:42 »
Par tām zelta ķēdēm runājot, atcerējos aņuku no 90ajiem gadiem. Vovāns iegādājies sev biezo zelta ķēdi ar karekli un bratani tagad to apbrīno, tikai rodas jautājums: a počemu gimnast takoi grustnij? Tas gimnast bija Jēzus uz krusta :D 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #19 : 2015. gada 05. oktobris, 15:08:24 »
Oi, cik atceros, bratanam jumta brāļi taisījās zelta ķēdi dāvināt ar visu krustu. Šefs ķēdi apskata - laba, zelta ap kilogramu, nopēta krustu - arī iespaidīgs, tak kaut kas nepatīk. Skatās, skatās un saprot, kas traucē imidžam: krest horošij, no atļeta to uberi!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #20 : 2015. gada 06. oktobris, 09:30:32 »
ai, tā ir mana mūžīgā problēma - atrast pāris vīriešiem kādu sakarīgu dāvanu. Atceros, ka reiz  pat zvanīju māsai un jautāju, ko tādu dzimenē varētu uzdāvināt viņas vīram ( nozīmē- Kas viņu darītu laimīgu). Šamā atbildēja, ka protams zina, kas viņu darītu laimīgu, bet esot kategoriski PRET šāda veida dāvanām, jo tas esot viņas lauciņš. Kašmars ar tiem večiem!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #21 : 2015. gada 06. oktobris, 09:37:55 »
Man ir gadījies iegādāt nevis rotaslietu, bet suvenīru - par kaut kādiem nieka 10 jevrikiem grieķijā vienā apsēsto cilvēku veikalā (visādi štrumenti lielāku un mazāku izstrādājumu taisīšanai - 3cm garas ēvelītes, 10 cm augstas skrūvspīlītes u.c.) nopirku 10 cm garu, smalku bīdmēru. Pirku ar domu, ka nekam citam jau nederēs, kā uz plaukta smukumam nolikt. Tas tagad nu jau vairākus gadus ir mīļākais darba instruments un tiek sargāts kā acuraugs!
Varbūt ko tādu var atrast un pielietot kā šlipses dakti vai piekariņu ķēdei, mašīnas atslēgām, somas slēdzim...
Visus sakost!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #22 : 2015. gada 06. oktobris, 09:46:57 »
Aha- es kaut kur biju lasījusi, ka ja vecim ir hobijs, tad vislabāk dāvināt kaut ko kas tur daudz maz iederas.  Nekādu citu hobiju neatradu, izņemot autiņu, kas šamam īpašumā. Kopš tā laika pērku kaut ko no autiņam paredzētām lietiņam. Tālāk man fantāzijas trūkst, jo šams visus tos smukuma grabuļus neatzīst, tāda daba. ;o(

Atslēdzies Betons

« Atbilde #23 : 2015. gada 06. oktobris, 10:45:13 »
Aha- es kaut kur biju lasījusi, ka ja vecim ir hobijs, tad vislabāk dāvināt kaut ko kas tur daudz maz iederas.  Nekādu citu hobiju neatradu, izņemot autiņu, kas šamam īpašumā. Kopš tā laika pērku kaut ko no autiņam paredzētām lietiņam. Tālāk man fantāzijas trūkst, jo šams visus tos smukuma grabuļus neatzīst, tāda daba. ;o(
Ja vīrietim ir hobijs, tad viņš savā hobijā zin visus smalkumus un nianses un cilvēks no malas diez vai spēs atrast jēdzīgu atribūtu, kas saistītos ar šo hobiju. Tāpēc labāk nelīst lauciņā, kurā neorientējaties. Citādi cilvēkam būs jārāda laimīgs ģīmis, saņemot dāvanā priekšmetu, kas neatbilst viņa hobija objekta niansēm (nelietojama dāvana).
Cilvēkam, kas nav trūkumā labāk dāvināt neitrālas lietas. Teiksim, Biļešu paradīzes dāvanu karti. Vai normālā automazgātuvē - apmaksātu virsbūves sakopšanu ar vaskošanu un pulēšanu. Vai pilnu salona tīrīšanu (gana dārgi).
Nu, jā - instrumenti, instrumenti, instrumenti. Tie vecim ir zelta vērtībā. Tikai tad vajadzīgs konsultants un jāpārzina konkrētā indivīda esošais aprīkojums un pašdarbošanās apjomi. Šinī ziņā Camma ir ģeniāla sieviete, ja vīrietim ko tādu iedāvināja. Man uzdāvina tikai tad, ja pilnīgi nezina, ko man dāvināt un ja es uzstājīgi pieprasu, aizvedu pie rokas un parādu, ko es vēlētos... un tad vēl burkšķ, ka tā jau nav nekāda dāvana...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #24 : 2015. gada 06. oktobris, 11:22:38 »
Glīta naudas summiņa vai dāvanu karte ir universāla dāvana, it īpaši ja seko novēlējums, lai gaviļnieks nopērk sev kaut ko foršu. :)

Lai gan es personīgi sev dāvanu karti (ar mani iepriekš nesaskaņotu) negribētu.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #25 : 2015. gada 06. oktobris, 11:35:54 »
sen jau, kur tie laiki davinām tikai naudu. visiem un visos gadijumos.
te es neskaitu savas nieku pirksanas dīvainības,kad nevar atstat tirgū ko- ohohoho..bet tās nav davanas ,tie ir sjurpraizi :)
bet uz visiem svetkiem un jubiļiem,tikai - :$:

negribu sevi apgrūtināt ar nevajadzīgu lietu meklēšanu un pirkšanu jo tapat nekad nezinu,kas kuram ir vajadzīgs.
negribu,ka man davina lietas,ko man nevajag, tad vēl jātaisa priecīgs ģīmis un jadoma,kur pēcāk grūst.
kadreiz ,sen padomijas gados,kad neka nebija..tad vareeja davinat dajebko... tagad... :confused:

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #26 : 2015. gada 06. oktobris, 11:48:07 »
Uz mana lielā puikas jubileju visi man prasīja, ko šamam dāvināt. Es ļāvu izvēlēties - vai nu naudu vai riģipša loksnes. Mana māsa teica, ka naudas viņai neesot, kas ir riģipsis, viņa nezinot, labāk nopirkšot puikam kreklu. :D

Atslēdzies Betons

« Atbilde #27 : 2015. gada 06. oktobris, 12:41:56 »
Opītim uz 80 gadiem var dāvināt lidojumu Aerodium

Atslēdzies ragana

« Atbilde #28 : 2015. gada 06. oktobris, 12:42:48 »
Kolēģi man uz vienu lielāku jubileju uzdāvinjāja Parker pildspalvu pa kaut kādiem 70Ls!  :rat: Pie tam es teicu, ka lai dāvina dāvanu karti. Uz to pildspalvu 1xpaskatījos, smuka, sarkana, ar kaut kādām zelta figņām. Tfu!

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #29 : 2015. gada 06. oktobris, 12:44:09 »
Citāts
dāvanu karte ir universāla dāvana
Tas tomēr atkarīgs no vīrieša - tēvam it kā neko nevajag, lai gan klusībā jau kaut ko gaida, taču reti kad izdodas izdomāt kaut ko, kas viņu tiešām ienteresētu/šķistu derīgs/+ burkšķieni par Ķīnas ražojumiem (štrunts, ka gandrīz viss tur ražots un izvēles iespēju nekādu); brālim neko nevajag, jo pats labāk zina ko vajag un principā visu var atļauties (nekādas rotaslietas, savu hobiju, kā jau Betons minēja, pārzina kudi labāk); vīram dāvanu karti dāvināt šķiet pārāk bezpersoniski, taču biļete uz kādu koncertu ir laba izeja, lai gan nedaudz savtīga, jo pati vienmēr taisos līdzi... :P

Savā ziņā izdevīgi, ja kāds cits dāvanu karti iedāvina brālim, jo viņš tās visas atdod man lietošanā. :D
Dažas esmu izmantojusi savām vajadzībām, bet lielākoties cenšos tās realizēt, lai kaut ko nopirktu viņam, taču tas ir tikpat grūti kā izdomāt, ko viņam dāvināt...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck