Autors Tēma: Komēdijfilmas  (Lasīts 20111 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Džesika

Re: Komēdijfilmas
« Atbilde #75 : 2014. gada 15. oktobris, 10:52:51 »
Skatoties pagātnē un atgriežoties pie žanra klasikas: vakar atkal noskatījos romantisko komēdiju "Romas brīvdienas"/Roman holiday (1953) ar Odriju Hepbernu un Gregoriju Peku (par princesi Annu, kas Romas vizītes laikā aizmūk no smalkajiem apartamentiem un 24 stundas izbauda parastas meitenes dzīvi - ēd saldējumu, apgriež matus, brauc ar motorolleri, iet uz dejām un pagūst iemīlēties). Pasaka pieaugušajiem ar pagātnes šarmu un naivitāti. Ja nu kāds tiešām vēl nav redzējis, no sirds iesaku.
Fragments, kurā sazāļotā princese Anna aizmieg uz ielas un žurnālists Džo, nezinādams, kur meiteni likt, aizved viņu pie sevis uz mājām:
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies true detective

« Atbilde #76 : 2014. gada 15. oktobris, 11:44:55 »
šitā ir viena no manām mīļākajām O.Hepbernas filmām, tās vecās Holivudas zelta laikmeta komēdijas ir super. Atcerējos komēdiju Sabrina, arī ar Hepbernu.  Un ar M.Monro Some Like It Hot ( latviski Džezā tikai meitenes, iespējams te jau bija minēta).
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #77 : 2014. gada 15. oktobris, 13:54:44 »
O, jaa Dzhezaa tikai meitenes, pirmo reizi, kad redzeeju, veel beerniibaa, likaas tik smiekliiga filma. Veel ar Merilinu bija taada filma, kur vinja ir komiska meitene ar brilliiteem, tuvredziiga, neatceros, kaa sauc, bet arii smiekliiga filma.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #78 : 2014. gada 15. oktobris, 15:13:51 »
Agraak Holivudaa tomeer ar humoru viss bijis kaartiibaa :)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #79 : 2014. gada 15. oktobris, 15:16:23 »
Jaa, nebija panesushaas taas jeeliibas.

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #80 : 2014. gada 15. oktobris, 18:52:54 »
Skolas laikā reizes 7 gāju skatīties franču ( itāļu?) komēdiju BRIESMONIS ar Belmondo. Katru reizi smējos līdz krampjiem, bet tagad vairs neatceros kas tur bija.. :faint:
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #81 : 2014. gada 15. oktobris, 20:36:20 »
Skolas laikā reizes 7 gāju skatīties franču ( itāļu?) komēdiju BRIESMONIS ar Belmondo. Katru reizi smējos līdz krampjiem, bet tagad vairs neatceros kas tur bija.. :faint:
Jaaa - "Briesmonis" bij labais - par kaskadieriem.
Ja galiigi nebraakjee krievu tulkojumu - vari paarskatiit te
http://filmix.net/melodramy/15127-chudovische-lanimal-1977.html

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #82 : 2014. gada 15. oktobris, 21:55:08 »
Paldies Lunxīti! Šo saiti man kautkā never, bet brīvākā brīdī pačakarēšos un noskatīšos! ( ech.. mana jaunība- krievu tulkojums.. )
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies Mango

« Atbilde #83 : 2014. gada 15. oktobris, 23:48:27 »
Man ar humoru švaki, nekas no uzskaitītā neliekas smieklīgs, bet stulbs.
Man patīk, ka paķer uz izbrīnu, pauzes, piemēram, seržanta Lapiņa atgriešanās, smējos kā kutināta. Šmita izrāde bija kaut kas ārprātā labs.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #84 : 2014. gada 16. oktobris, 07:56:05 »
Man ar humoru švaki, nekas no uzskaitītā neliekas smieklīgs, bet stulbs.
Man patīk, ka paķer uz izbrīnu, pauzes, piemēram, seržanta Lapiņa atgriešanās, smējos kā kutināta. Šmita izrāde bija kaut kas ārprātā labs.

Izdomāju. Absurds. Tas ir tas, kas man liekas smieklīgi.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #85 : 2014. gada 16. oktobris, 09:59:11 »
Humora izjūta taču ir atšķirīga. Un komēdijas žanrs ietver tik daudz ko. Vieniem patīk romantiskās komēdijas, citiem - melnās komēdijas utt. Man, piemēram, patīk anekdotes par Štirlicu, bet citi vispār nesaprastu, par ko tur uzjautrināties.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #86 : 2014. gada 16. oktobris, 10:48:39 »
Kas ir melnais humors, saprotu, tāpat krievu humors, bet kas ir romantiskā komēdija, ha, nav ne jausmas.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #87 : 2014. gada 16. oktobris, 11:55:53 »
Tur centrā mīla, un viss salds kā zefīra groziņš.  :smile:

Atslēdzies Mango

« Atbilde #88 : 2014. gada 16. oktobris, 12:04:22 »
salds kā zefīra groziņš.

Tik jauki uzrakstīji.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #89 : 2014. gada 19. oktobris, 21:18:17 »
Noskatījos divus par komēdijām dēvētus gabalus.
1. "Begin again" ar Kīru Naitliju galvenajā lomā ir par jaunu mūziķi, kas kopā ar domubiedriem ieraksta savu pirmo albumu. Naitlija tur arī dzied. Tāds mīlīgs gabaliņš, ko var skatīties, taisot ēst un strādājot rokdarbus.
2. "Thursday". Trilleris par kādu džeku Keisiju, kas distancējies no savas kriminālās pagātnes un sācis jaunu, skaistu paraugpilsoņa dzīvi. Taču kādu dienu viņu apciemo vecais draugs un pārinieks, ar ko viņi sirsnīgi kopīgi slepkavojuši un tirgojuši narkotikas, un izrādās, ka vecā dzīve un, Keisijam par laimi, arī vecās iemaņas nekur nav pazudušas...
Šī tāda jestrāka un man patika tīri labi, lai gan nekāds šedevrs jau nu nav.

Bet paldies par daudzajiem ieteikumiem. Jūtu, ka komēdiju apguvē esmu stipri atpalikusi.
Ko sakāt par "Burvestību mēnesgaismā"? Vai vērts vismaz Kolina Fērta dēļ redzēt?