Autors Tēma: Jūsu reakcija - aptaujas nolūkos  (Lasīts 6850 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Jūsu reakcija - aptaujas nolūkos
« : 2015. gada 04. oktobris, 00:46:23 »
2 situācijas:

Pirmā:
Hobijkolēģe palūdz precētam cilvēkam ķiršus nolasīt, vīriešcilvēks, spēcīgs un tā. Cilvēks piektdienā lasa ķiršus, saguris no dienas darba un  vakariņām ar alkoholu, un , kā izrādās 2 dāmu klātbūtnē. Rezultātā paliek hobijkolēģes naktsmītnē pa nakti. Cilvēks no sievas puses nav sazvanāms.

Otrā:
Precēts cilvēks dzied korī. Uzzinot, ka ieradīsies superdiriģents no trešās valsts, otrai pusei paziņo, ka esot riktīgi jāsagatavojas un aizper 150 km uz citu pusi, lai patrenētos. Trenējas piektdienu, sestdienu, tostarp ar izklaidi ar pastaigu gar jūras malu un ēšanu restūzī. P.s. sieva nezina, kas šie par koristiem, jo nav iepazīstināta.

Jūsu - kā sievas - reakcija.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Jūsu reakcija - aptaujas nolūkos
« Atbilde #1 : 2015. gada 04. oktobris, 06:08:16 »
Ja 1x tā gadās - pofig. Tāda situācija tiešām var gadīties arī netīšām. Ja sāk regulāri kļūt nesazvanāms un nakšņojošs pie hobijpartnerēm... Izdarītu secinājumus un atkarībā no nepieciešamā rezultāta rīkotos. Ja gribētu tikt no vīra vaļā, izmantotu par ieganstu tracim, ja gribētu, lai tomēr paliek pie manis un neskrien apkārt mēreni noslogotu tā, ka brīvā laika ne ķiršiem, ne hobijiem, ne kolēģēm nebūtu. Nu un tur usi pusi utml

Koristi, dejotāji utt dalībniekiem ir kā otrā ģimene.  Kopīgi tusiņi,  pasākumi, atraktīvas aktivitātes utml ir normāli. Viens otram palīdz, atbalsta, draudzējas ģimenēm. Bet, ja nedraudzējas ģimenēm, un hobijo tikai viens no pāra, tad visticamāk,  ka ir ar kādu sadziedājies. Reakcija - skat augstāk.

Ja situācija ir kā turpinājums citām tēmām... Izdarītu secinājumus. Atbrauktu izrunāties. Un to darītu, mēģinot ieturēt objektīvu skatu no malas, jo katram "mums šāds modelis der un strādā" pienāk derīguma termiņa beigas, lai arī cik gadus veiksmīgi būtu ekspluatēts. Mēģinātu sagremot. Un nonākt pie kopīga risinājuma ņemot vērā arī visus pārējos apstākļus un faktorus.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #2 : 2015. gada 04. oktobris, 08:08:02 »
Laikam nesaprastu to, ka nevar sazvanīt. Principā situācijas it kā nevainīgas...ja viss pārējais attiecībās kārtībā. Bet, ja es būtu tas vīrs, es vispirms uztrauktos, ka sieva var kaut ko padomāt, un pats pasteigtos iepazīstināt, paskaidrot un atzvanīt.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #3 : 2015. gada 04. oktobris, 09:12:56 »
Kāpēc lai sieva būtu iepazīstināta ar koristiem,ja pati nedzied korī?
Es ilgi dzīvoju laulībā un par tādiem niekiem sen jau neuztraucos,man gan nav bijušas līdzīgas situācijas un pat nespēju neko tml iedomāties, sevišķi par to ķiršu lasīšanu. Kāpēc lai kāds pēc darbs brauktu lasīt kkur ķiršus?!?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2015. gada 04. oktobris, 09:36:56 »
Maķenīt sasmējos.
 JA abas izklāstītās ir vīra versijas, par “batoniem “ liek aizdomāties.
 Īpaši, ja abas situācijas neilgā laika periodā un hobijdraudzene ari mīl dziedāt...
Par attieksmi pret dzīvesbiedri jau nu noteikti.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #5 : 2015. gada 04. oktobris, 11:10:06 »
Pat iedomāties nevaru, ka tāda hobijdraudzene vispār eksistētu. Par pārējo nerunājot.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2015. gada 04. oktobris, 11:16:40 »
Man arī grūti iedomāties, ka mans otrpusis varētu kaut kur aizdoties bez iepriekšējiem saprātīgiem paskaidrojumiem un neceltu telefonu vai neatzvanītu pie iespējas.
Bet citādi es viņu piesietu neturu - brauc gan uz saviem laukiem, gan draugiem palīdzēt. Ar draugiem esmu pazīstama, bet līdzi nebraucu, jo man ir interesantākas lietas darāmas.

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #7 : 2015. gada 04. oktobris, 12:02:45 »
Nevaru tamlīdzīgu situāciju iedomāties, izklausās, ka jums tāds interesants ģimenes modelis. Nav jau mums vairs nekāda jaunības mīla un nemitīga blakus būšana, bet tādas noslēpumainības arī nav. Vienmēr viens otru informējam, kur esam, kad būsim, elementāra pieklājība.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #8 : 2015. gada 04. oktobris, 12:24:07 »
Esmu galējību cilvēks. Koferi aiz durvīm, lai dodas pie savām draudzenēm pavisam. Nestavēšu jau ceļā.

Bet mums arī katram ir savs hobijs, kas reizēm prasa pazust uz brīvdienām, bet noslēpumu nav, ar ko, kur, sazvanāmies arī, selfijus sūtam. :D

Atslēdzies Betons

« Atbilde #9 : 2015. gada 04. oktobris, 23:38:37 »
Es laikam neietu lasīt ķiršus pat ja nebūtu precējies. Kāds sakars lielam un spēcīgam vecim ar ķiršu lasīšanu. Tur nu toč ķirši nav īstais iemesls.

Atslēdzies reno

« Atbilde #10 : 2015. gada 05. oktobris, 00:55:24 »
ķirši varbūt nemaz nedrīkst zināt, ka lasītājam sieva var piezvanīt

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #11 : 2015. gada 05. oktobris, 01:37:06 »
Kā reaģētu, nezinu, taču tas ķiršu stāsts tāds aizdomīgs liekas arī man.
Par nespēju piezvanīt mazākais apvainotos, jo galu galā visticamākais būtu pārnervozējusies slima un nez kādas apokaliptiskas ainiņas iztēlojusies, a beigās izrādās - ķirši, grādīgais un sieviešu kompānija.

Koru padarīšanas šķiet saprotamākas, ja kopdziedāšana ir nopietna aizraušanās.
Kurš noziņoja par izklaidi un restūzi? Pats? Paprasītu, lai izklaidē un aizved uz restūzi arī mani vienu... :)
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #12 : 2015. gada 05. oktobris, 09:37:01 »
Man nebūtu nekas pretīm, ja otra puse paņemtu atelpu uz pāris dienām, ja nu šam tas ir vitāli nepieciešams. Bet uzskatu, ka būtu godīgi, ja kungs mani aizbraucot informētu, uz kādu laiku plāno prombūtni, lai es zinātu, kad jāsāk uztraukties, kurā Latvijas galā tie ķirši aug un lai būtu telefoniski pieejams gadījumā, ja man pašai mājās kas notiek.
Loģiski domājot, diez vai ķirši vācami ilgāk par vienu dienu, ja dziedātāju kolektīvs uz vakara pusi to pasākumu nosvin un visi ir "ķirsī", nav prāta darbs sēsties pie stūres, tātad, mājās šamam ir jābūt uz otrās dienas pēcpusdienu. Tai pašā laikā, neredzu nekādu daudz maz nopietnu iemeslu, kālab šai pasākumā nevarētu arī es piedalīties, ja jau  druškas izmanto manu veci, arī  es ģimenei varētu kādu ķiršu grozu ziemas vajadzībām savākt. Protams, ja es solītos, ka nekādā gadījumā nedziedāšu visiem līdz, lai neizjauktu kopīgo harmoniju ;o))
Nu ja, protams, tas iespējams izjauktu visu idilli, bet ja padomā, ja šams gribēs laist pa kreisi, tas tāpat notiks, ar ķiršiem vai bez ķiršiem. Vienkārši ir lietas, kuras man nav pieņemamas. Otrā puse labi zina, ka es neļaušu sev pāri darīt un tā ir viņa izvēle...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #13 : 2015. gada 05. oktobris, 09:40:01 »
kādi ķirši, kāda hobijdraudzene... normālam vecim mājās vienmēr ir darbi ko darīt. Un normāls bābietis var pats kokā uzkāpt savus ķiršus salasīt

Atslēdzies Betons

« Atbilde #14 : 2015. gada 05. oktobris, 10:14:50 »
Par koristiem - tur varētu būt ticamāks storijs, jo koristi ir diezgan vaļīgas atpūtas piekritēji un izbraukuma "treniņnometne" uz vairākām dienām ar pirti un alkoholu ir ļoti iespējama parādība. Sānsoļi korporatīvā pasākumā - .. katra paša morālās stājas jautājums...