Man nebūtu nekas pretīm, ja otra puse paņemtu atelpu uz pāris dienām, ja nu šam tas ir vitāli nepieciešams. Bet uzskatu, ka būtu godīgi, ja kungs mani aizbraucot informētu, uz kādu laiku plāno prombūtni, lai es zinātu, kad jāsāk uztraukties, kurā Latvijas galā tie ķirši aug un lai būtu telefoniski pieejams gadījumā, ja man pašai mājās kas notiek.
Loģiski domājot, diez vai ķirši vācami ilgāk par vienu dienu, ja dziedātāju kolektīvs uz vakara pusi to pasākumu nosvin un visi ir "ķirsī", nav prāta darbs sēsties pie stūres, tātad, mājās šamam ir jābūt uz otrās dienas pēcpusdienu. Tai pašā laikā, neredzu nekādu daudz maz nopietnu iemeslu, kālab šai pasākumā nevarētu arī es piedalīties, ja jau druškas izmanto manu veci, arī es ģimenei varētu kādu ķiršu grozu ziemas vajadzībām savākt. Protams, ja es solītos, ka nekādā gadījumā nedziedāšu visiem līdz, lai neizjauktu kopīgo harmoniju ;o))
Nu ja, protams, tas iespējams izjauktu visu idilli, bet ja padomā, ja šams gribēs laist pa kreisi, tas tāpat notiks, ar ķiršiem vai bez ķiršiem. Vienkārši ir lietas, kuras man nav pieņemamas. Otrā puse labi zina, ka es neļaušu sev pāri darīt un tā ir viņa izvēle...