Nu, baacien, ko izvēlējies savām februāra brīvdienām? Es biju Portugālē. Redzēju milzumdaudzumu skaistuma. Bet izsalos arī
vietām:)
Wow, es arī gribu uz Portugāli, bet tas citai reizei ...
Es izvēlējos Barselonu. Laika apstākļi bija fantastiski - 17 līdz 20 grādi. Izņēmums bija viena diena, kurā dabūjām arī nopietnu lietu. Tā gan bija diena, kurā tika liktas cerības uz labiem laika apstākļiem

Uzbraucām Monžuikā ar "burbuli" tas bija viens no skaistākajiem braucieniem. Izstaigājām krustu šķērsu, bet ne visu ... Un lejā nekāpām ar kājām, jo bija atpakaļceļa biļete gaisa tramvajam.
Pasauļojāmies pie atveramā tilta.
Izstaigājām Ešemplē rajonu, La Sagrada familia un daudzas citas vietas, bet ... nē, iekšā negājām .... Šoreiz vēl nē.
Izbraukājāmies ar Hop On Hop Off busu un vakarā bijām uz strūklakām.
Protams, aizbraucām uz Monseratu. Jāsaka, ka klosteris uz mani neatstāja nekādu iespaidu, bet tās takas un skati ... fantastiski! Tur brauktu vēl, lai pavazātos pa kalniem, bet tad, protams, jādomā par piemērotiem apaviem

Ļoti patika brauciens ar kalnu vilcienu.
Aizlaidām uz Žironu. Kaut kā man patika tā vecpilsēta un pastaiga pa mūri, bet skaidri zinu, ka vasarā laikam negribētu braukt uz šo pilsētu.
Izstaigājāmies un pasauļojāmies Guela parkā un vienu dienu atstājām nekā nedarīšanai - suvenīru pirkšanai, sēdēšanai krodziņā un deguna sauļošanai.
Skaidrs, ka kaut kad būtu jāaizbrauc vēl, bet tad arī jāpieķer muzeji. Bija doma par Andoru vai Valensiju, bet to dažādu iemeslu dēļ atliku citai reizei.
Tagad jādomā, kur varētu aizlaist vasarā, bet tad - ak, vai, cenas visur padārgas ....