Aptauja

Iedomājaties, ka jums ir iespēja izvēlēties 4 - 5 dienas pavadīt kādā no minētajam vietām, kur tas būtu?

Vīne
Barselona
Londona
Milāna
Bergena
Liverpule
Atēnas
Cits ....?

Autors Tēma: Brīvdienas februārī.  (Lasīts 10439 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: Brīvdienas februārī.
« Atbilde #30 : 2015. gada 04. novembris, 11:56:45 »
Bet apsvērtu arī Bergenu - tur gan budžets varētu noprotestēt.

Februārī Bergenu?? vai nav vienkāršāk tepat LV ieiet aukstā dušā?? :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #31 : 2015. gada 04. novembris, 12:01:56 »
kāda saule februārī??
februārī ir jāslēpo un jābļitko zivis :) sauli vajag baudīt vasarā, kad tā tiešām ir :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #32 : 2015. gada 04. novembris, 12:30:53 »
mēs 2 naktis viesnīcā, 30 metrus no La Ramblas ( ap vidu apmēram) , vieta ideāla, lai aiziet uz visurieni - jūru, centru, Pikaso muzeju, bez metro. Otras 2 naktis mēs noriskējām un gulējām 8vietīgā dormitorijā ( es pirmo reizi ko tādu darīju:) ) un zini - tā kā biju ar meitu, tad mūsu secinājums - ļoti atbisltoši cenai ( pagājšgad - 8 eiro no deguna par nakti) ar visām brokastīm. Nekādi romantiskie vakari tad protams nesanāk, toties ir virtuve un koptelpa, kur papļāpāt ar citiem tūristiem vai saimnieku.
Tā viesnīciņa, kas nebija nekādu pieczvaigžņu, tur nebija pat virtuve, arī ne tējkanna. Ja pirksi lētu viesnīciņu, tad paņem līdzi spirāli ūdens vārīšanai. Katram gadījumam:)

Apartamenti man tomēr liekas dārgi vai arī es nemāku atrast neko, kas spētu izkonkurēt lētu viesnīciņu. Pagājšziem mums tās cenas bija apmēram 25 eiro par nakti viesnīcā divvietīgā numurā.  Vai apartamentus var tik lēti dabūt?

Atslēdzies reno

« Atbilde #33 : 2015. gada 04. novembris, 14:14:42 »

Atslēdzies hm@

« Atbilde #34 : 2015. gada 04. novembris, 14:25:15 »
oho, paldies! Tu beidzot man pierādīji, ka ir iespējams CENTRĀ, LĒTI un LABI!

Tu māki varbūt arī Porto un Lisabonā man tādu atrast?

Atslēdzies reno

« Atbilde #35 : 2015. gada 04. novembris, 15:23:49 »
 piemēram Porto
https://www.holidaylettings.co.uk/rentals/gondomar,-portugal/6681431
25 poundi naktī, bet karti neskatījos

Barcai mēs baigi nopietni piegājām, pētot karti un gūglējot bildi dabā . Diezgan nesmuku atteic;am jau nobukotu , jo ieraudzījām, ka tieši pretī -liels tukšs laukums. Intereses pēc pēc tam aizgājām -pat svētdienā bija darba duna būvlaukumā

Atslēdzies reno

« Atbilde #36 : 2015. gada 04. novembris, 15:27:04 »
http://www.9flats.com/places/95380-bed_and_breakfast-mouraria

Lisabona

tas viss uz ātro. Var atrast baigi smukos

Atslēdzies hm@

« Atbilde #37 : 2015. gada 04. novembris, 16:00:31 »
Paldies!, protams, nemeklē vairāk, mēģināšu paskatīties tālāk no tavas iesāktās vietas. BET - piem, Barselonas links ir vienķarši izcils:) Lisabona  - tā jau ir nomaļāka vieta.  Nu, vismaz šobrīd man tā liekas:)

Atslēdzies reno

« Atbilde #38 : 2015. gada 04. novembris, 16:49:08 »
Lisabonu un Porto es paķēru vnk pēc cenas. Bet tuvāk centram var atrasties īsti pareizie ūķīši. Ž'ēl, ka meita Parīzes apartamentiņa -citādi nenosauksi -koordinātes pasēja, esot bijusi nu tāaada Par''ize!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #39 : 2015. gada 04. novembris, 21:16:46 »
Nu nez, pērn Parīzē ņēmu apartamentu - http://www.all-paris-apartments.com/en/paris-apartments/ref_15971/

Ideāls diviem ... par 35 eur diennaktī no abiem. Finālā mums uztaisīja kaut kādu simpātijas atlaidi :D

Parīzē par tādu naudu sakarīgu viesnīcu nevar dabūt ....

Par Barselonu man nav pat nojausmas ...

Atslēdzies reno

« Atbilde #40 : 2015. gada 04. novembris, 21:51:05 »
Barselonā bija nenormāla liela izvēle. Pati Rambla nebūt nav no smalkajām vietām, kur nu vēl tas Gothico rajons

Visizdevīgāk jau ir braukt barā un apmesties apartment, kur Sleeps10

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #41 : 2015. gada 04. novembris, 22:17:04 »
Nezinu, neatceros cenas. Bet mēs bijām hostelī, nelielā ielā netālu no Ramblas. Iekšpusē tur tādas senatnīgas kāpnes, ka likās, pati Penelope Krūza pa tām skrējusi kādā filmā.

Atslēdzies tex

« Atbilde #42 : 2015. gada 04. novembris, 23:55:47 »
Februārī Bergenu?? vai nav vienkāršāk tepat LV ieiet aukstā dušā?? :D
kalnu nav

Atslēdzies hm@

« Atbilde #43 : 2016. gada 05. marts, 21:01:47 »
Nu, baacien, ko izvēlējies savām februāra brīvdienām? Es biju Portugālē. Redzēju milzumdaudzumu skaistuma. Bet izsalos arī :) vietām:)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #44 : 2016. gada 05. marts, 23:20:32 »
Nu, baacien, ko izvēlējies savām februāra brīvdienām? Es biju Portugālē. Redzēju milzumdaudzumu skaistuma. Bet izsalos arī :) vietām:)

Wow, es arī gribu uz Portugāli, bet tas citai reizei ... :)
Es izvēlējos Barselonu.  Laika apstākļi bija fantastiski - 17 līdz 20 grādi. Izņēmums bija viena diena, kurā dabūjām arī nopietnu lietu. Tā gan bija diena, kurā tika liktas cerības uz labiem laika apstākļiem :D

Uzbraucām Monžuikā ar "burbuli" tas bija viens no skaistākajiem braucieniem. Izstaigājām krustu šķērsu, bet ne visu ... Un lejā nekāpām ar kājām, jo bija atpakaļceļa biļete gaisa tramvajam.
Pasauļojāmies pie atveramā tilta.
Izstaigājām Ešemplē rajonu, La Sagrada familia un daudzas citas vietas, bet ... nē, iekšā negājām .... Šoreiz vēl nē.
Izbraukājāmies ar Hop On Hop Off busu un vakarā bijām uz strūklakām.
Protams, aizbraucām uz Monseratu. Jāsaka, ka klosteris uz mani neatstāja nekādu iespaidu, bet tās takas un skati ... fantastiski! Tur brauktu vēl, lai pavazātos pa kalniem, bet tad, protams, jādomā par piemērotiem apaviem :D Ļoti patika brauciens ar kalnu vilcienu.
Aizlaidām uz Žironu. Kaut kā man patika tā vecpilsēta un pastaiga pa mūri, bet skaidri zinu, ka vasarā laikam negribētu braukt uz šo pilsētu.
Izstaigājāmies un pasauļojāmies Guela parkā un vienu dienu atstājām nekā nedarīšanai - suvenīru pirkšanai, sēdēšanai krodziņā un deguna sauļošanai.

Skaidrs, ka kaut kad būtu jāaizbrauc vēl, bet tad arī jāpieķer muzeji. Bija doma par Andoru vai Valensiju, bet to dažādu iemeslu dēļ atliku citai reizei.

Tagad jādomā, kur varētu aizlaist vasarā, bet tad - ak, vai, cenas visur padārgas ....