nu ko nav nekaa ko pazjlembaat??
kopumaa jaasaka, ka seerija tiiri taa kaa ok, man pat nebija daudz kur piesieties, bet atziimeeshu sekojosho:
- Nate protams ir kalpu meita, bet nu tak arii kalponeem ir jaazin, ka olu taa nepasniedz ... vareeja tad jau ar visu katlu dot (divi karaajaas, viens uz pliits)
- klisheja par gruutnieceem un marineetiem gurkjiem ... Kaarlis brokastiis Liesmai pasniedz veselu bljodu uz paletes
- slepkavnieciskai mammiitei pie sienas istabaa lampa sarkanas pukjes veidolaa ... iespeejams UG dekoraacija
- un peedeejais. Liesma fiksi piedzemdee ... ar asiniim ir notrieptas tikai kaajas, velja un krekls balti. Slepkavnieciskais mammis tachu skaloja bljodaa kaut kaadas lupatas, peec tam skreeja saukt Kaarli, peec tam ar ASINJAINAAM ROKAAM jau koridorii mudina Kaarli nozmiegt beernu. Laikam vairaakas reizes shie pa taam asiniim tur njeemaas vai?? peec tam veel paarraka pus puura laadi, lai samekleetu vieniigo strikji. sviests!
P.S. visvairaak man bij zjeel, ka beebim droshvien knieba vislaik dubinaa, lai shams raud
un taa kaa man te zjaaveetu vistu nav kaa sugas, tad es reaali skaudu to vistas eeshanu