Autors Tēma: "Saplēsto krūzi" gaidot  (Lasīts 38991 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Re: "Saplēsto krūzi" gaidot
« Atbilde #210 : 2016. gada 23. marts, 13:23:42 »
Domāju,ka tas paviršais priekšstats te nedraud. Drīzāk gan pārcentība ar kritizēšanu.  :happy:

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #211 : 2016. gada 23. marts, 13:30:14 »
Domāju,ka tas paviršais priekšstats te nedraud. Drīzāk gan pārcentība ar kritizēšanu.  :happy:
kas tev ir pret kritiku?? nedomaaju, ka visiem buutu sajuusmaa jaalauzj kreesli tikai taapeec, ka LTV ir uztaisiijushi jaunu seriaalu. es atvainojos - vinji paardod preci, vaitad pirceejam nav pamats prasiit arii kvalitaati??
citaadi sanaak, ka jaaienjem poziicija ... vaiku labi, naudas nav, bet uztaisiijushi seriaalu!!!
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #212 : 2016. gada 23. marts, 13:51:33 »
Man nekas nav pret kritiku, tikai nevajag pārcensties. Un neviens te nepauž galēju sajūsmu, arī es. Bet ja paskatās komentos, nav gndr neviena laba vārda par seriālu -tikai kritika. 

Atslēdzies samtene

« Atbilde #213 : 2016. gada 23. marts, 14:56:08 »
Mīļā Samtene, to taču Reno par seriāla veidotājiem, ne Tevi :)

Es vēl domāju, vai tiešām veidojot ko tādu, kas tuvs mākslai, nav nekādas vēlēšanās mazliet sajust to laiku, mazliet nesteidzīgi padomāt.
Nu tā taču nav Santabarbaras sērijas štancēšana.
Režisore un scenārija rakstītāja taču nav  galīgas jaunules.

:rofl: Es tieši to arī mēģināju pateikt, ka pietrūcis laiks un nauda, varbūt arī vēlēšanās kvalitatīvi izdarīt darbu Mūsdienās neviens jau neveiks nekādas izpētes, nelasīs, piemēram, vecos žurnālus, lai sajustu un piesavinātos tā laika valodu, tāpat vien, uz entuziasma pamata, ja par to nemaksā...

Nu ko gan var iespēt sadarīt Ugunsgrēka filmēšanas starpbrīžos? Tā tik vien ir, lai paspētu no vienas štancēšanas uz otru...

Starp citu, www.kroders.lv ir aptauja ar jautājumu - Kuru no pēdējā laika latviešu seriāliem uzskatāt par veiksmīgāko? Vadībā atbilde - nevienu.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #214 : 2016. gada 23. marts, 15:33:40 »
vēl jau tikai kādi 30 nobalsojuši. Es tā padomāju un no minētajiem ieķeksēju Ēnu spēles! Jo tur vismaz neķadi gļuki nebija, tur katrā sērijāsavs stāsts, un pie tam dažas bija ļoti labas!

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #215 : 2016. gada 23. marts, 15:50:53 »
Gļukus neatceries, hm@ ?:) Pati tak vēl uzrādīji,-  piem.sērijā, kur tie 2 izbēgušie noziedznieki un  pie viesu nama auto te ir, te nozūd.
Nē, man Garirelas pričene un samākslotība Ēnu spēēs jau vien ir kotrundikācija, lai šo seriālu ierindotu pie labākajiem, kaut arī garliacīgs nebija. Noskatīšos patreizējo līdz galam un tad padomāšu, kurā vietā ierindot.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #216 : 2016. gada 23. marts, 16:27:48 »
Lai ko es te rakstītu,man šis seriāls patīk, jo ir dinamisks,gaidu katru sestdienu. Netraucē arī laikmeta lietu neatbilstība, galvenais,ka interesanti
un raiti  notikumi,nav jāgarlaikojas.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #217 : 2016. gada 23. marts, 17:00:54 »
Gļukus neatceries, hm@ ?:) Pati tak vēl uzrādīji,-  piem.sērijā, kur tie 2 izbēgušie noziedznieki un  pie viesu nama auto te ir, te nozūd.

Gļuku pamanīšana vēl nenozīmē, ka kaut kas nepatīk:)

Atslēdzies reno

« Atbilde #218 : 2016. gada 23. marts, 19:00:14 »
Ja godīgi -bišķi paskatos, gandrīz ar piespiešanos, tad sakrīt uz nerviem un pārslēdzu,tādēļ neko īpaši jaunu iekomentēt nevaru. Tik briesmīga piepūle jau nemaz nebūtu vajadzīga, lai vismaz lielākās muļķības izravētu. Varbūt UG ražotājas tā notrulinājušās, ka nemaz nespēj uz tādiem sīkumiem koncentrēties

Gan jau angļu skatītāji savos BBC seriālos arī visādas mu';lķības saredz, kam mēs vispār nepievēršam uzmanību

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #219 : 2016. gada 23. marts, 22:18:00 »
Es arī dzīvē nepamanu nekādas nesakritības vai ko citu savā apkārtnē, pamanu tikai pašus dzīves notikumus, darbību. Tāpat arī seriālā - man vienalga, kāda tur gulta, ka tik sekss ir :D

Atslēdzies Mango

« Atbilde #220 : 2016. gada 24. marts, 18:07:02 »
Jyska puķainā gultas veļa gan mani besī. Iet pirtī reizi nedēļā, bet gultasveļa no jysk, āāā.
Bet šis seriāls tomēr labāk patīk par Māju pie ezera.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #221 : 2016. gada 25. marts, 10:59:08 »
Jā, jocīgi, kaut kā neticās, ka no vecmāmuļām nevarēja sarūpēt priekš seriāla pāris baltus gultas veļas kompl.ar špicītēm. Nu nevarētu būt tā vēl pagaidām  baigā raritāte (retums). Jo tantītes mēdz uzglabāt skapjos pat kleitas no Ulmanņlaikiem, kur nu vēl gultasveļu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #222 : 2016. gada 26. marts, 22:56:13 »
Ou, ou, jenķiskā līgavas pušķa mešana...
Tās UG scenāristes patiesi ieskrējušās...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #223 : 2016. gada 26. marts, 23:06:47 »
Natei nekustamā manta nav. Ir kustamā - kaza.
Kāzu kurpes!!! Tādas gs. sākumā tok nevalkāja. Phē!!!
Kārlim priekšauta kabatā mobilais :) kā Zentai :D
Nate baltā kleitā sūta Vizmu pēc miltiem, kad tā atgriežas Natei zila blūze un svārki   :faint: baigā modes dāma, bodes īpašniece - vairākas reizes dienā pārģērbjas  :sarcasm:

Pirmās dzemdības TĀDĀ ĀTRUMĀ ... fantastiko!!! Filmu fenomens :D
Un jā pušķa mešana arī neiederējās. Man domāt tajā laikā visas kaltēja un glabāja.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies diddly

« Atbilde #224 : 2016. gada 26. marts, 23:33:14 »
uz sākumu nepaspēju,bet uztrāpījos,ka abi pie kroga piestāja.
patika tā aina,kur krodziniekam sieva,aizmirsu,kās sauc,izskaidro savu ņerazberihu.
pieķēru aktrises Marijas lomas veidotājas lielo līdzību ar Olgu,no seriāla Svati,nu kur tik līdzīgas var būt?