Autors Tēma: "Saplēsto krūzi" gaidot  (Lasīts 38907 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Afrora

Re: "Saplēsto krūzi" gaidot
« Atbilde #255 : 2016. gada 03. aprīlis, 12:33:43 »
Ieveerjojaat, ka Jeecim taa zilaa acs vismaz jau gadu?? :D Uzdauziija tak pirms kaazaam ... beernam jau 8 meeneshi, a tas zilums joprojaam  :rat:

Nate mezjaa piedzemdee (beerns protams jau paaudzies, bet taa tas filmaas ir vienmeer), asinjo .... ujjj ... Liesma aizskrien uz maaju, mazgaa asinjainaas rokas, tikaam beerns ar Nati maajaa (jau atkopusies tiktaal, ka no mirshanas vairs ne smakas) ... dakters pazinjo, ka beerns (tas veseliigais ieprieksheejos kadros) shaz mirs un Nate diezgan raitaa solii drasee uz bazniicu  :wtf:

Taa runaashanaas "manaa istabaa" jau klasika ... skaidrs kaads buus iznaakums ... vainu paarpratums (muusu gad) vai sexis :D + pie shiis sceenas ... jautaajums taam kuras preceetas, jums shitik mieriigi var no pirksta novilkt gredzenu?? Nu taa vnk sarunas laikaa?? Sho gaajienu es vispaabaa nesapratu  :wtf:
Pastniekam bailes no zobaarsta, bet nebaidaas, ka Jeecis zobu ar kaut kaadaam apsuubeejushaam flakjeneem un cirvi gatavs raut aaraa  :wtf:
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies dip

« Atbilde #256 : 2016. gada 03. aprīlis, 15:04:53 »
Kaut kas man laikam ir palaists garām - ar ko nodarbojas Ēriks? Brīvajā laikā no dzeršanas, kaislīga seksa un azartspēlēm? Mašīna vienīgajam miestā. Uz kurieni viņš braukalē visu laiku? No kā viņi dzīvo - ja neskaita peļņu par divām ogu maizēm un bulciņām?

Jēcis - smalks kungs. Pēc akas rakšanas ielej emaljētā bļodā ūdeni un apmazgā paduses un ar roku pārlaiž pāri kaklam. Pārejais laikam nesmird. Pēc laipas labošanas arī - vienu reizi pa padusēm, vienu - pa kaklu.

Sic! Marija šajā sērijā nav seksojusi, lai arī dzīvo ar 2 vīriešiem. Kas ta nu?

Ja bērnam nebūtu krusta vecāku, kristīts viņš netiktu?

Un tā mute, mute!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #257 : 2016. gada 03. aprīlis, 15:30:00 »
Es tik skatos un priecājos, ka notikumi zib un mainās, riktīgs action katrā sērijā, nu tā pa mūsdienīgo   :thumbsup:

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #258 : 2016. gada 03. aprīlis, 18:07:09 »
Ēriks saka, ka jāpasaka paldies Liesmai, Nate grib izcept kliņģeri un Ēriks iesaka arī vīnu ... es dura iedomājos, ka viņi ies KOPĀ pa dienu, nevis vakarā katrs savā laikā  :wtf:

Nav ne jausmas ko Ēriks strādā un no kā viņi dzīvo. Kas par šo grāmatā rakstīts??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies hm@

« Atbilde #259 : 2016. gada 03. aprīlis, 18:34:39 »
Kad Eriks Liesmai gredzenu novilka, es domaju, ka atriebsies krodzinirkam, tipa, tu man kartīs atņemi laulibnieku, es tev tgd arī. Vai arī, ka Ērikam tas tads gajiens kā profesionalam čiepejam- paņemt visu, kas nepiesiets un iebāzt kabatā.
 Bet bija viens super momenta- Nate stav istabas vidū pie ratidm, rokas lauzidama, ratos klusums, sejā panika, Ēriks ienak, ierauga šo skatu un viņam tik logisks tas secinajums- nomira?   Nate aš palēcās :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #260 : 2016. gada 03. aprīlis, 18:43:58 »
Cik nu pāršķirstīju -nolaists īpašums, ko Nate velk. Tāda spoža mašīna tajos laikos tikai Benjāmiņam varēja būt -tas man šķita pats dumjākais no sākta gala. Tajā laikā puisim jau ritenis bija gana smalki, mocis - šika un turības kalngals
Benzīns gan viņam nekad nav vajadzīgs

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #261 : 2016. gada 03. aprīlis, 18:47:13 »
Un Ēriks laikam bija tādā šokā par bērnu, ka auto vadīja Liesma?? Sieviete pie stūres?? Tajos laikos?? Ņeverju!!!

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #262 : 2016. gada 03. aprīlis, 19:41:58 »
Biju iekavējusi 3 sērijas. Noskatījos.
Un man patika!
 Protams dažus mūsdienu vārdus piefiksēju, pirts telpa likās dīvaina un vēl šis tas, bet man tiešām patika, kā spēlē VISI aktieri. Nu galveno lomu tēlotāji. Vienīgi Marija - nekas nav iebilstams pret viņas tēlošanu, bet tie fiziskie dotumi - maza, trausla. Es savādāk liktenīgās vīriešiu pavedinātājas iedomājos, bet tas nu tie mani priekšstati.

Es no kritizētāju nometnes lēnām pārslīdu uz slavētāju nometni!

Atslēdzies dip

« Atbilde #263 : 2016. gada 03. aprīlis, 19:44:58 »
Ēriks paspēlē krogā gredzenu, kurpes, žaketi. Pārbrauc mājās ar mašīnu. Izkāpj - zeķēs. Un dodas mājās.
Vai tiešām kāds cilvēks vasaras laikā nenovilktu zeķes? Vai arī tas bija jāsaprot kā dziļais izmisums?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #264 : 2016. gada 03. aprīlis, 20:50:04 »
Kāpēc jānovelk zeķes? Zeķes tak kārtīs nenospēlēja.
Patika klasiskais teiciens no amerikānu filmām pašās beigās - nav tā, kā izskatās.
Ņirdzīgi bija, ka Liesma ar riteni minās un zīdainis rokā. Labi,  ka nometa riteni, citādi jau sāku baidīties, ka  nogāzīsies.
Nate par laulības gredzeniem - lai stāv aiz stikla. Kāda stikla???
Tas Ķirķis vai Ķieķis galīgi kukū onkulīc. Norakstīs mājas Jēcim un par saimnieci izvēlas ciema švabru. Un pie tam šī ar nav īsti gudra, kamēr par saimnieci nav tapusi tak vajadzēja kaut kādu barību Jēcim pasviest, i to kreklu kaut kā sadrāklēt, kaut šķībi, greizi. Citādi tak Jēcis nemaz nejems šo, kad par saimnieku taps.

Atslēdzies dille

« Atbilde #265 : 2016. gada 03. aprīlis, 23:19:54 »
man šīs sērijas scenārijs likās tik ļoti no pirksta izzīsts un neloģisks.
No grāmatas te nav nekā, arī esmu ar to samierinājusies.
Grāmatā Nate strādā dienu un nakti, lai nolaisto īpašumu uzstutētu. Ēriks ņemas ar laukiem, vēlāk viņiem ir izdarīgs kalps, ziemā dodas uz mežu cirsmā. Dara gan ēriks visu bez īpaša prieka. Nate nodod pienu, ved uz tirgu sivēnus, šķiet labību arī pārdod, pamazām iegādājas kuļmašīnu un ko tik vēl ne. Principā vēlāk viņi ir pārtikuši, bet Natei vajag vēl un vēl, tāpēc viemēr par maz un viņa neko nespēj izbaudīt. .

Par šo sēriju - pašu sākumu neredzēju, bet tā zīdaiņa brēcināšana likās baisa. Un pavisam maziņam grūž karotīti mutē, nevis paņem rokās.Tik daudz klišeju, tik daudz dumjību, ka man pārgāja vēlēšanās analizēt.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #266 : 2016. gada 03. aprīlis, 23:23:51 »
Kāpēc jānovelk zeķes? Zeķes tak kārtīs nenospēlēja.

Parādi man (lauku) cilvēku, kurš vasarā ārā zeķēs nevis basām kājām staigātu :P

Nate ar Ēriku sarunā pateikties Liesmai, bet katrs iet atsevišķi kā divi svešinieki.

BESĪ Ķirķa tēva (kaut vārds vairāk atbilstu vecam onkam) kniedētā rokeru mice

Atslēdzies hm@

« Atbilde #267 : 2016. gada 03. aprīlis, 23:27:46 »
Un Ēriks laikam bija tādā šokā par bērnu, ka auto vadīja Liesma?? Sieviete pie stūres?? Tajos laikos?? Ņeverju!!!
cik varam secinàt- tajos laikos katra sieviete prata vadīt mašīnu- i ciema čigāniete, i krodznieka sieva( krodzniekam gan nav auto, Čivuli uz dakteri veda ar zirgu)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #268 : 2016. gada 04. aprīlis, 00:00:36 »
Parādi man (lauku) cilvēku, kurš vasarā ārā zeķēs nevis basām kājām staigātu :P

Nate ar Ēriku sarunā pateikties Liesmai, bet katrs iet atsevišķi kā divi svešinieki.

BESĪ Ķirķa tēva (kaut vārds vairāk atbilstu vecam onkam) kniedētā rokeru mice

Staigā, staigā zeķēs. Kā ta kurpes bez zeķēm vilks, un Ērikam kurpes glaunas bija, ne jau kaut kādas sandales.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #269 : 2016. gada 04. aprīlis, 00:30:58 »
Staigā, staigā zeķēs. Kā ta kurpes bez zeķēm vilks, un Ērikam kurpes glaunas bija, ne jau kaut kādas sandales.

Zeķēs pa zāli :D

Jā, kurpes džekiem glaunas. Miķelis arī vienā sērijā siena pļavā glaunās kurpēs strādāja :D